تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نمیشه گفت مربی تو باخت های تیم مقصر نیست. مطمئنا مقصر اصلی همیشه مربیه. اما واقعا یه چیزهایی هم هست که نمیشه کاریش کرد. از اول فصل رم دفاع وسط خوبی نداشت اما الان وضع بدتر شده. بوردیسو که تا آخر فصل نیست. کائر هم حداقل یه ماه دیگه مصدومه. بعدش این خوان میاد وا میسه دفاع از شلغم هم بی فایده تره. دقیقه 15 رو یه توپ مسخره پنالتی اخراج، اونم وقتی که رم تازه داشت روند بازی رو می گرفت دستش. همین اتفاق مسخره تو بازی با لاتزیو هم افتاد
    قبلا هم گفتم هیچ وقت بازم تاکید میکنم هیچ وقت رم تو طرف خوش شانس فوتبال نبوده. هر اتفاق غیر قابل کنترلی مطمئنا به ضرر رم رخ میده و نه به نفعش
    فقط امیدوارم مدیرها به کادر فنی یکم وقت بدن و بذارن کاری که شروع شده ادامه پیدا کنه. خداییش تو بازی امروز هرکی نتیجه رو نمیدید و فقط بازی رو نگاه میکرد میگفت این فیورنتینا لوله است جلوی رم. تیم خیلی بازیکن جوون و با استعداد داره مثل لاملا و گرکو و پیانیچ و میشه بهش امیدوار بود. فقط باید تو ژانویه دفاع های خوبی خریده بشه
    در اينكه انريكه تو بعضي كارها رم رو خيلي پيشرفت داده شكي نيست ولي يه سري ضعف هاي خيلي بزرگ هم داره كه باعث ميشه در حد تيم هاي بزرگ نباشه. هرچند سوتي وحشتناك بعضي بازيكنا هم مزيد بر علت اين ناكامي هاست

براي بازي با يووه كلا بازيكن نداريم.علنا تيم دوم بايد بره تو زمين
    ليست غايبين:
    خوان، بورديسو، گاگو، كيائر، بويان، بوريني، روزي، پيزارو

2. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در اينكه انريكه تو بعضي كارها رم رو خيلي پيشرفت داده شكي نيست ولي يه سري ضعف هاي خيلي بزرگ هم داره كه باعث ميشه در حد تيم هاي بزرگ نباشه. هرچند سوتي وحشتناك بعضي بازيكنا هم مزيد بر علت اين ناكامي هاست

براي بازي با يووه كلا بازيكن نداريم.علنا تيم دوم بايد بره تو زمين
    ليست غايبين:
    خوان، بورديسو، گاگو، كيائر، بويان، بوريني، روزي، پيزارو
    به هر حال وقتی انریکه رو آوردن میدونستن که مربی ایه که میخواد سبک خاص خودش رو به تیم بیاره. انریکه نمیتونه بیاد مثلا دفاعی بازی کنه یا بازی مستقیم از تیم بگیره. خود رم هم معمولا تو فصل های پیش بازی زمینی میکرد، مخصوصا زمان اسپالتی
    به هر حال من سوای از نتیجه از بازی زنده رم لذت میبرم و خیلی بهش امید دارم. فقط باید تو دفاع خیلی بهتر از این باشن

ایکاش بازی خونگی این هفته جلوی یه تیم ضعیفتر بود تا تیم یکم خودش رو جمع میکرد. یوونتوس
    Last edited by romantic; 05-12-2011 at 16:49.

4. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که امیدوارم رم در المپیکو یوونتوس رو شکست بده
    هم برای خود رم خوبه تا از این بحران خارج بشه و هم برای میلان خوبه تا از یووه جلو بیفته.
    به هر حال امیدوارم رم ناامیدمون نکنه...هر چند به نظرم رم در نیم فصل دوم فرم خوبش رو پیدا میکنه

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی بازی قشنگی بود. دو تیم مرتب حمله میکردن و حتی یه لحظه آروم هم نداشت بازی. حیف شد توتی پنالتی رو گل نکرد. اما بازی خیلی خوبی داشت و واقعا وزنه بود. با اومدن بقیه بازیکن ها و بودن توتی فکر کنم از این هفته دوباره نتیجه ها خوب بشه

8. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خیلی بازی قشنگی بود. دو تیم مرتب حمله میکردن و حتی یه لحظه آروم هم نداشت بازی. حیف شد توتی پنالتی رو گل نکرد. اما بازی خیلی خوبی داشت و واقعا وزنه بود. با اومدن بقیه بازیکن ها و بودن توتی فکر کنم از این هفته دوباره نتیجه ها خوب بشه
    واقعا بودن بابودن توتي تو زمين تيم از اين رو به اون رو شد.بازي هاي قبل جلوي تيم هاي ضعيفتر رم انقدر حمله نميكرد ولي اين بازي بعد گل تساوي رم خيمه زده بود تو زمين حريف با وجود اين همه مصدوم!
    فقط پنالتي رو كاش گل ميكرد

10. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این اسوالدو با اینکه بازیکن خوبیه اما داره بچه پُر رو بازی در میاره. دقیقه 82 تعویض شده ناراحته!!!انتظار داشت لاملا تعویض بشه که اتفاقا تا اون موقع خیلی خوب نبود. اما همینکه تعویض انجام شد یکی دو دقیقه بعد لاملا یه حرکت عالی کرد که بازم حیف توتی نتونست گلش کنه
    راستی بازی ده روسی هم رویایی بود. واقعا حیفه! این تیم خیلی بازیکن های خوب و جوون و با استعدادی تو هافبک و حمله داره اما داره چوب نداشتن دفاع رو میخوره. فقط نگاه کنید:
    خط حمله: اسوالدو، توتی، لاملا (بویان و بوریلو و پیانیچ)
    خط هافبک: ده روسی، گاگو، پیانیچ (پیزارو، گرکو، ویویانی)
    این خط حمله و هافبک عالیه. اگر حتی یه خط دفاع متوسط هم داشت، رم الان جز 4 تیم بود

12. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

توتي از احتمال ترک رم خبر داد

ستاره ايتاليايي با اعلام اين خبر شوک بزرگي را به هواداران تيمش وارد کرد.

فرانچسکو توتی، کاپیتان باشگاه رم در واکنش به انتقاد هواداران رم ، با عصبانیت تمام رفتار کرد و اعلام کرد که در فکر ترک باشگاهی است که 19 ساله به آن خدمت کرده است.

توتی 35 ساله در جریان دیدار تیمش مقابل یوونتوس برای جالوروسی بازی کرد و در جریان این دیدار یک پنالتی ارزشمند را از دست داد تا بازی دوشنبه شب الیمپیکو با تساوی 1-1 دوتیم به پایان برسد.

رم در بازار نقل وانتقالات تابستانی خریدهای متعددی داشت و بویان کرکیچ و پابلو اوسوالدو را به خدمت گرفتند.

توتی قبل از مراسم رسمی شام کریسمس باشگاه رم به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من به فکر ترک رم افتاده ام؛ به ویژه اخیرا بیشتر به این موضوع فکر می کنم. از شنیدن برخی جملات از سوی هواداران رم واقعا متاسف می شوم. اگر آنها با حضور من در رم مشکلی دارند، من به رفتن از این باشگاه فکر می کنم.»

اولین باری که توتی پیراهن جالوروسی را برتن کرد در ماه مارس سال 1993 بود . در آن زمان وویادین بوسکوف مربی رم بود و توتی را در سن 16 سالگی در ترکیب تیمش برای دیدار با برشا قرار داد و رم در آن بازی به پیروزی رسید.

توتی در حال حاضر پنجمین گلزن برتر تاریخ رقابتهای سری آ است و در 481 بازی، 207 گل برای تیمش به ثمر رسانده است. رم در حال حاضر در رده دهم جدول سری آ است و یکشنبه شب مقابل ناپولی به میدان خواهد رفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ساباتيني: توتي سمبل رم است

مدير ورزشي باشگاه رم اعلام کرد کاپيتان اين باشگاه رم را ترک نخواهد کرد.

به نقل از تریبال، اسطوره باشگاه رم در یک گفت‌وگوی غیر منتظره اعلام کرده بود ممکن است این تیم را ترک کند ولی مدیر جالوروسی نظر دیگری دارد.

والتر ساباتینی در این مورد گفت: توتی هیچ‌جا نمی‌رود، او سمبل رم است. همه ما از او می‌خواهیم برای همیشه در باشگاه بماند. او پس از پایان دوران فوتبال خود نیز به عنوان یک رهبر در باشگاه خواهد ماند.

ساباتینی ادامه داد: در حال حاضر علاقه‌ای به صحبت کردن در این مورد ندارم ولی این را می‌دانم که ما در این باشگاه برای رسیدن به قهرمانی به بازیکنانی مانند فرانچسکو توتی و دانیله دروسی نیاز داریم.

کد:
    Last edited by MCSE MAN; 15-12-2011 at 15:13.

14. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

برد 3 بر يک رم برابر ناپولي

در آخرين ديدار هفته پانزدهم رقابت هاي سري آ، تيم رم موفق شد با نتيجه پرگل 3-1 ميزبانش ناپولي را شکست دهد.
    در این دیدار که در ورزشگاه سن پائولوی ناپل برگزار شد تیم میهمان با گل دقیقه 3 اریک لاملا از حریف پیش افتاد.

بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید تا اینکه پابلو اسوالدو در نیمه دوم و در دقیقه 59 گل دوم رم را به ثمر رساند.

در دقیقه 82 ملرک همسیک یکی از دو گل خورده ناپولی را جبران کرد تا شاگردان ماتزاری به کسب حداقل یک امتیاز از این دیدار امیدوار شوند اما فابیو سمپیلیسیو با به ثمر رساندن گل سوم رم در دقیقه 90 امیدهای آبی ها برای کسب امتیازاز این دیدار را از بین برد.

با این پیروزی رم 21 امتیازی شد و رتبه هفتم جدول صعود کرد. ناپولی نیز با همین تعداد امتیاز در رتبه ششم جای دارد.

در دیگر دیدار امشب دیدار تیم های لاتزیو و اودینزه به تساوی 2-2 به پایان رسید.

کد:

16. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

عجب بازي بود ديشب،سراسر حمله. عجب ليگي شده امسال ليگ ايتاليا. لعنت به شبكه 3 كه بازي به اين محشري رو نشون نداد بعد بازي با تاخير آرسنال و من سيتي رو نشون داد!!
    بازي هاي قبلي رم رو از اينترنت ميديدم ولي چند روزه سرعت اومده پايين ديگه نميشه ديد. نشستم از راديو گوش كردم
    ناپولي چه بازي ميكنه،ايشالا تو جام باشگاه ها موفق باشه
    اينم خلاصه بازي. ببينيد و لذت ببريد:
    کد:
    کد:
    پسورد: soccerwave.ir

18. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هایلایت بازی رو دیدم.... عجب بازیکنی هست لاملا.... چه تحرک و سرعتی داره... این تیم رم واقعا جای پیشرفت داره
    تیم جوون و با انگیزه و با استعداد-مربی هم جوون و جاه طلب و سابقه درخشان در کار با جوانان-مالکین باشگاه هم سرمایه گذاری خوبی کردن
    امسال بازی های کالچو خیلی زیبا شده
    Last edited by H A M A S; 20-12-2011 at 10:52.

20. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •