با سلام اصولا بازیکنی که بدون علت موجه و تو شرائط نامساعد میذاره و میره رو باید بیخیال شد حتی اگه خسرو حیدری هم باشه
با سلام اصولا بازیکنی که بدون علت موجه و تو شرائط نامساعد میذاره و میره رو باید بیخیال شد حتی اگه خسرو حیدری هم باشه
بدون دلیل؟
نه داداش 700-800میلیون+مربی که عاشقته، دلایل خوبی میتونن باشن برای ترک تیم.
من هم موافقم خسرو به درد استقلال نمیخوره.
از بازیکنی مثله خسرو حیدری نمیشه به سادگی گذشت ولی باز یاده کاری که باهامون کرد میفتم حالم ازش به هم میخوره.
تو این وضعیت استقلالو ول کرد اونم دقیقه 90 که نشه هیچ کاری کرد
منطقی ترین کار اینه اگه بدونه حیدری حتی قهرمانم نشیم بازم سراغش نریم
انگار دسته استقلال نمک نداره...این اقایه خسرو حیدری اولین نفر نبود که با استقلال به همه جا رسیدو پیشرفت کرد بدش نمک خوردو نمکدونو شکست
دلمون میخواد دوباره سمته راستمون قوی باشه ولی باید شخصیته استقلال حفظ بشه.... و از امثاله فردین عابدینیها بازیکنی مثله خسرو حیدری بسازه
من نشستم فکر کردم به این نتیجه رسیدم![]()
از دوست خوبمandre22 میخوام توی پست اول تاپیک یه قسمت به عنوان بزرگان باشگاه اضافه وعکس مرحوم ناصر خان حجازی رو بالاشون قرار بده.
حجازی:هویت،افتخار وعظمت باشگاه استقلاله.
خدا نکشه مظلومیو با این لیستش !!
عقیلی - جلال حسینی - رحمتی - گردان!!!!!
فقط گردان لازمه به جای اون دوتا مدافع برن فرشید طالبیو بیارن !!
مهاجم گلزن نداریم !! یکی مثه عنایتی چند فصل پیش که وقتی لازم بود گل بزنیم دلمون قرص باشه تو زمینه نه اینکه از اول بازی بگیم خدایا کی قراره گل بزنه !! انصاری فرد که فکر نکنم بیاد !! امین منوچهری بد نیست !!
اگر سیاوش اکبرپور و حسین کاظمیو برنگردونیم اشتباه بزرگی انجام دادیم حتی اگه بخوان به جای این دوتا خسرو حیدریو بیارن اشتباه کردن!!
اصولا حسین کاظی اون وسط خیلی خوبه سیاوشم که دیگه بولدوزره !!
با این که استقلالی نیستم اما به نظرم از اول قرار بود که استقلال ملوان رو نبره....یعنی اگه بهترین ترکیب رو هم میداشت باز هم تقدیر!!!! این بود که استقلال نتونه ملوان رو ببره...
عقیلی و رحمتی که عمراَ. جلا حسینی هم ایضاَ. نمیدونم این لیستو رو چه حسابی داده.
مهاجم گلزن هم میداوودی رو داریم. در مورد کاظمی و اکبرپور موافقم. استقلال تو خط حمله بازیکنی که سبک بازیش مثه اکبرپور یا بهتر از اکبرپور، ادینیو نداره. خلعتبری با کدوم پول میخواد بخره مظلومی؟
ممنون از نکته خوبت یوسف جان .
بزرگان استقلال خیلی زیادند . من نتونستم عکس های مناسبی پیدا کنم . البته در ارشیو کیهان ورزش ام عکس زیاده ولی با اسکن و ... کیفیتشون مطلوب نیست .
اگه کسی از دوستان بتونه بزرگان اس اس رو تو یک عکس با فتوشاپ یا ... به شکل یک قاب عکس درست کنه ( و هر کسی که می دونید جز بزرگان هست ) بعد اونو یه جایی اپ کنه و بزاریم پست اول .
ممنون.
Last edited by hojjatinho; 04-06-2011 at 19:31.
میداوودی اصطلاحا گلزن مادرزاد نیست !!
من کماکان میگم فرشیدطالبی بهترین گزینس برای دفاع !!
اصولا وقتی اکبرپور اول بازی یه تکل رو پای بازیکن حریف میره اون بازیکن تا آخر بازی ،بازی کردن یادش میره !!
یادتون باشه هر وقت که قهرمان شدیم اکبرپور مهاجم مکمل بوده !! که نشون میده چقدر تو حمله موثره و زوجشم آقای گل شده چندین بار !!!
مهاجمایه به اون خوبی داریم.میداوودی مجیدی شریفات ادینهو رو هم اگه بگیره دیگه کامل میشن در ضمن کرار و هوار وقتایی هم که فروارد بازی میکنن خوب جواب میدن.واقعا خطه هافبکه قوی داریم امسال.کرار جاسم.هوار.مبعلی(اگه تمدید کنه)جباری.تیموریان(اگه بیاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)