تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 154 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان ترکیبی مناسب دارد

میلان موفق شده است تا در طی دو سال گذشته خرید های بسیار چشمگیری نظیر زلاتان , روبینیو , کوین پرینس بوآتنگ , مارک فن بومل , فیلیپ مکسس و استفان ال شاراووی را خریداری کرده است.

ماکس آلگری تا به این جای کار بسیار از این بازیکنانی که دارد خوشحال و راضی است و از باشگاه تشکر کرد که برای او ترکیبی از بازیکنان مناسب را خریداری کرده است.

آلگری در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت گفت " من بسیار راضی هستم اما من هیچ شکی به روند حرکتی خریدهای گالیانی و برایدا ندارم چرا که آن ها به مانند برلوسکونی رهبران قابلی در میلان هستند. کسی که خرید بسیار عالی را در تابستان گذشته برای ما به ارمغان آورد"

" یک ترکیب از قهرمانان. من فکر می کنم ما ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه داریم,ترکیبی مناسب برای رسیدن به اهدافی که داریم"

آلگری همچنین به هواداران این قول را داد که در این تابستان یک قهرمان به تیم اضافه خواهد شد-همان آقای ایکس معروف....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

همشون بازيكناي خوبين
    ولي اسي ين بيشتر بدرد تيم ميخوره با اون دوندگيش

4. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی ستاره دوم اسکودتو را می خواهد

گالیانی در حضور خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی رو به الگری اعلام کرد که از او ستاره دوم اسکودتو را قبل از اینتر می خواهد.

آدریانو گالیانی در حضور خبرنگاران اعلام کرد میلان باید قبل از اینتر اسکودتو 20 ام را بدست آورد

میلان موفق شد تا قهرنانی سری آ ایتالیا در فصل 2010/2011 را از آن خود کند اما آنها قصد ندارند تا در همین جا توقف کنند و گالیانی بسیار مشتاق است تا به زودی دومین ستاره اسکودتو بر روی پیراهن میلان نقش بندد و مهتر از آن برای او این است که باید قبل از اینتر به این امر مهم دست یابند

گالیانی خطاب به آلگری گفت که به او قول داده است که اسکودتو 20 را بری میلان به ارمغان آورد

گالیانی با لبخندی به آلگری نگاه کرد و گفت " تو به من قول هایی داده ای و باید این وعده را که قبل از اینتر به اسکودتو 20 دست یابیم عمل کنی و این هدفی است که باشگاه نیز باید آلگری را در این راه کمک کند"

آلگری نیز در باره این تعهد در واکنش به گالیانی چنین گفت " من بسیار دوست دارم که مربی باشم که ستاره دوم را بر روی پیراهن میلان به ارمغان می آورد اما در حال حاضر ما باید بر روی یک شروع خوب و قدرتمند تمرکز کنیم"

آلگری در نخستین فصل حضورش در میلان موفق شد با تمام مشکلاتی که داشت اسکودتو 18 را برای میلان بدست آورد.

کد:

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

الشاراوی به میلان پیوست؛ مرکل به جنوا رفت

سایت گل- استفان الشاراوی، از جنوا به میلان پیوست و از سوی دیگر سران باشگاه میلان الکساندر مرکل را به جنوا واگذار کردند.این درحالی بود که مرکل جایی در برنامه های آتی ماسیمیلیانو الگری برای خود نمی دید.
    وب سایت رسمی باشگاه میلان باانتشار بیانیه ای رسمی این خبر را اعلام کرد.الشاراوی با وجود سن کمش نظر مثبت سران تیمهای بزرگی را به خود جلب کرده و اینتری ها هم به دنبال جذب او بودند که البته روسونری پیروز این کورس لقب گرفت.
    الکساندر مرکل ، بازیکن آلمانی روسونری هم با این انتقال به روزهای سخت حضورش در میلان پایان داد. او با قراردادی مشابه با قرارداد الشاراوی روانه جنوا شد. این درحالی بود که مرکل که در سال 2008 به میلان پیوسته بودتنها در 6 بازی برای روسونری به میدان رفت.

منبع:
    کد:

8. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امیدوارم برای هواداران جالب باشم!

ال شاراووی اولین مصاحبه خود را به عنوان یک بازیکن میلان انجام داده است..

بت و الگوی این بازیکن کاکا می باشد و امیدوار است که بتواند کنار او در میلان بازی کند .استفان ال شاراووی توانی بازی در جناحین پشت مهاجمین را دارد یا به عنوان مهاجم دوم و فصل آینده شماره 92 را به تن خواهد کرد.

ال شاراووی که آزمایشات پزشکی خود را پشت سر گذاشته است در روز جمعه به مطبوعات گفت " من امیدوارم که بتوانم شروع کار خود را در سن سیرو برای میلان انجام دهم و می تواند اولین تجربه بازی من در این ورزشگاه باشد اما من سعی خواهم کرد که گام نخست را با آرامش بردارم و تمرکز خود را حفظ کنم"

" رقابت های زیادی وجود دارد و من قطعا برای جایگاه خود در ترکیب اصلی خواهم جنگید.این یک رویا است , رویا و احساسی که نیز به عنوان یک هوادار میلان از کودکی در من بوده است.این می تواند آغاز یک ماجراجویی بزرگ باشد"

چندیدین بازیکن در میلان هستند که می توانند در پست ال شاراووی بازی کنند و یکی از آن ها آنتونیو کاسانو معروف می باشد کسی که آینده مبهمی در میلان دارد هر چند که مدیریت باشگاه این اطمینان را داده است که او در این تابستان باشگاه را ترک نخواهد کرد.

" بازی کردن با کسانو بسیار رضایت بخش است.من بسیار شرم آور و ناراحت کننده است که کاکا دیگر در میلان نیست من می خواهم به عنوان یک بازیکن و یک فرد خود را به او برسانم"

" کاکا می توانست در پست من به جای من بازی کند اما او همچنان الگوی من است و من امیدوارم که روزی در کنار او بازی کنم.گانسو قطعا یک بازیکن بزرگ است که بسیاری از باشگاه ها خواهان او هستند او کیفیت شگفت انگیزی دارد"

"من خود را در دو نقش می بینیم, چه به صورت هافبگ هجومی و چه به عنوان مهاج دوم.من جوان هستم و بسته به نیاز های باشگاه در پست مورد نظر بازی خواهم کرد و امیدوارم برای هواداران مورد توجه و جالب باشم"

"شماره من ؟ من شماره 92 را انتخاب خواهم کرد چرا که همیشه با این شماره بازی کرده ام"

کد:
    !

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الشراوی: می خواهم با پیراهن میلان، اینتر را در سوپر کاپ ایتالیا شکست دهم

ستاره اسبق جنوا قصد دارد اولین جام فصل آینده را در سوپر کاپ ایتالیا کسب کند

سایت گل – استفان الشراوی جدیدترین خرید میلان در اولین مصاحبه اش بعد از پیوستن به این تیم اعلام کرد می خواهد در سوپر کاپ ایتالیا اینتر را با پیراهن میلان شکست دهد.

این بازیکن 18 ساله در انتقالی مشترک که در آن مرکل به جنوا پیوست ، از جنوا به میلان آمد.

الشراوی فصل گذشته را به صورت قرضی در پادووا گذراند و اکنون از اینکه هم تیمی هایش فصل گذشته قهرمان سری آ شده اند بسیار خوشحال است.

او در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" برای من افتخار بزرگی است که در کنار این بازیکنان بازی کنم. بی صبرانه منتظر شروع رقابتها هستم. اولین هدفم کسب سوپر جام ایتالیاست که اولین رقابت رسمی میلان خواهد بود."

آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان پیش از این گفته بود الشراوی جانشین کاکا در میلان خواهد بود.

الشراوی سومین خرید تابستانی میلان است، آنها پیش از این فیلیپ مکسس و تایه تایوو را نیز به خدمت گرفته بودند.

کد:

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آیا امانوئلسون به ناپولی پیشنهاد داده خواهد شد؟

گزارش ها نشان می دهند که امانوئلسون می تواند میلان را ترک کند

به گزارش ایل کوریره دل میززوگیورنو ( il Corriere del Mezzogiorno ) هافبک میلان اوبی امانوئلسون ممکن است تابستان امسال به سمت درب های خروجی باشگاه هدایت شود.آن هم تنها پس از 6 ماه حضور در میلان از آزاکش آمستردام قهرمان هلند.

ناپولی به دنبال یک وینگ بک جدید برای سمت چپ خود می باشد و پس از عدم موفقیت در انتقال دومنیک کریشیتو از جنوا و ایجنت امانوئلسون مینو رایولا بنا به گزارشات موکل خود را به باشگاه ناپولی پیشنهاد کرده است.

امانوئلسون پس از انتقال تایه تایوو مدافع سمپ چپ و رسیدن احتمالی آقای ایکس که یک هافبک چپ می باشد می تواند در لیست بازیکنان مازاد میلان قرار گیرد و در نتیجه می تواند باشگاه را ترک کند.

این بازیکن 25 ساله یک گل برای میلان در رقابت های کوپا ایتالیا موفق شد به ثمر برساند.

کد:

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گزارش : سانتوس و میلان بر سر دانیلو به توافق رسیده اند ,اما...

به نظر می رسد سانتوس و میلان بر سر این انتقال به توافق رسیده اند..

به گزارش خبرگزاری آنلاین گازتا دلا اسپورت میلان و سانتوس بر سر انتقال دانیلو لوئیس دا سیلوا که به همان نام دانیلو شناخته می شود به توافق رسیده است اما هنوز تصمیم برای اقدام گرفته نشده است.

این بازیکن فصل فوق العاده ای را با باشگاه برزیلی سپری کرده است و خود را در سانتوس به یک بازیکن مهم تبدیل کرده است و گل پیروزی بخش او در فینال لیبرتادورس بود که موجب شد سانتوس پس از 48 سال به این مقام نائل شود.

این بازیکن توانایی بازی در سمت راست دفاعی یا خط میانی را دارا می باشد و بسیاری از باشگاه های اروپایی به دنبال به خدمت گرفتن وی می باشد.گفته می شود پیشنهاد 6 میلیون یورویی میلان در ژانویه به دلیل کافی نبودن رد شده است تا میلان نتواند به این ستاره 19 ساله سانتوس دست یابد.

گالیانی این هفته در صحبت هایی گفته بود که " واقعا بازی او را دوست دارد.گانسو که از مدت ها پیش هدف اصلی میلانی ها می باشد نیز در هفته پیش در فینال لیبرتادورس حضور داشت.

این بازیکن 19 ساله هم دارای گذرنامه ی اروپایی نمی باشد.
    کد:
    ...

16. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی به ال شاراووی : تو می توانی جای کاکا باشی!

ایجنت ال شاراووی در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که گالیانی به او گفته است که او کاکا جدید برای میلان است...

ال شاراووی امروز رسما دست کم برای یک سال میلانی شد و از جنوا به صورت مالکیت مشترک قدم به میلان گذاشت انتقالی که برای میلان 10 میلیون یورو هزینه در بر داشته است.

شماره 92 جدید روسونری ها هیجان زیادی برای شروع در ترکیب روسونری دارد.

ال شاراووی در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت گفت " برای من یک افتخار است که برای میلان در کنار چنین بازیکنان بزرگی بازی کنم.من بی صبرانه در انتظار اولین بازی خود با پیراهن میلان هستم و هدف نخست من قهرمانی در سوپر جام ایتالیا با شکست دادن اینتر است,اولین رقابت رسمی برای من"

" این برای من فوق العاده است که با اینتر گاسپارینی روبرو شوم چرا که او یکی از کسانی است اولین بار من را در سری آ در سال 2008 به زمین فرستاد.در پیراهن میلان بودن یک احساس فوق العاده است و زمانی که امرورز صبح آن را به تن کردم احساس فوق العاده ای داشتم"

ال شاراووی با بازی های درخشان در سری بی ایتالیا برای پادوا توجه همگان ایتالیا و حتی اروپا را به خود جذب کرد او یکی از دلایل اصلی بود که پادوا بسیار نزدیک به صعود به سری آ ایتالیا بود هر چند که این امر در نهایت نائل نشد.

"گالیانی به او گفته است که او جای کاکا در میلان را خواهد گرفت این چیزی است که من از صمیم قلب احساس می کنم"

ایجنت او روبرتو لا فلوریا ادامه می دهد " گالیانی این صحبت ها را با او کرد و گفت خب تو دوست داری که در کنار کاکا بازی کنی اما در حال حاضر او نمی تواند به میلان بازگردد.بنابراین تو باید جای او را میلان به نوعی پر کنی"

کاکا میلان را در تابستان 2009 پس از 6 سال حضور در سن سیرو به مقصد مادرید ترک کرد.او همیشه نزد هواداران روسونری یک بازیکن استثنایی با کیفیت است اما بازگشت او در این سال بسیار بعید به نظر می رسد و بارها این مسئله توسط سران میلان رد شد.

کد:
    !

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارنستو برونزوتی: میلان گانسو را می خرد

این بازیکن به تازگی اعلام کرد که قصد ندارد در ژانویه پیش رو راهی این باشگاه ایتالیایی شود

سایت گل- ارنستو برونزوتی، مدیر برنامه های معروف ایتالیایی و مشاور نقل و انتقالات باشگاه میلان، معقد است گانسو، ستاره جوان سانتوس، به میلان خواهد پیوست، هرچند این بازیکن به تازگی اعلام کرد که قصد ندارد در ژانویه پیش رو راهی این باشگاه ایتالیایی شود.

این در حالی است که نشریه گاتزتادلو اسپورت از قول گانسو نقل کرد که می خواهد ابتدا با سانتوس قهرمان جام باشگاه های جهان شود و سپس در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به میلان برود.

برونزوتی که با چند باشگاه بزرگ ایتالیایی همکاری دارد در گفتگو با گازتادلو اسپورت گفت:" ما امیدواریم میلان گانسو را به خدمت بگیرد. وقتی گالیانی از بازیکنی نام می برد، این کار را برای شایعه سازی نمی کند. امیدوارم برای انتقال او مشکلی وجود نداشته باشد."

گالیانی نیز چند روز پیش اعلام کرده بود که واقعا به خرید گانسو علاقه مند است.

این در حالی است که لوئیس آلوارو ریبیرو، رئیس باشگاه سانتوس، اعلام کرد این باشگاه قصد فروش گانسو یا نیمار را ندارد.

گانسو تا سال 2015 با سانتوس قرارداد دارد.

کد:

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •