تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 80 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن درخواست بازگشت لوسیو از اینتر را رد کرد

به نوشته روزنامه کیکر، باشگاه بایرن مونیخ درخواست استثنایی لوسیو برای بازگشت به آلیانس آره نا را رد کرد.
    مدافع برزیلی اینتر آماده ترک این تیم است و ترجیح میدهد بار دیگر به بوندسلیگا بازگردد.
    باشگاه بایرن برای رد این درخواست دلایلی مانند سن بالا، دستمزد بالا، کمبود ارزش نقدی لوسیو در دو سال آینده و این حقیقت که او دوران اوجش را پشت سر گذاشته را برای رد این درخواست عنوان کرد.
    این مدافع 33 ساله از مالاگا پیشنهاد همکاری دارد اما ترجیح می دهد در تیمی بازی کند که برای کسب جام بجنگد.
    لوسیو دو سال پیش وقتی لوئیس فان خان او را در لیست فروش قرار داد بایرن را ترک کرد تا خط دفاع باواریایی ها با رفتن او احساس ضعف کند. روی ماکای ستاره هلندی و اسبق بایرن در آن زمان اعلام کرد:"بایرن نباید هرگز اجازه رفتن لوسیو را میداد."
    این در حالی است که بایرن برای تقویت خط دفاعی خود اکنون به دنبال یک مدافع با کیفیت است. گزینه بایرن برای این پست جروم بواتنگ مدافع منچسترسیتی است که نسبت به پیوتن به بایرن ابراز علاقه کرده است. گابریل میلیتو مدافع بارسلونا و الکس مدافع چلسی از دیگر گزینه های باواریایی ها هستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.

2. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لوسیو گزینه بلندمدت مناسبی نیست.
    یا الکس یا بواتنگ چون گزینه های بهتر ازینا فروشی نیستن وگرنه میشد به امثال کیلینی و ویدیچ هم فکر کرد

4. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظر من بهترین برای بایرن الکس هست...یک مدافع و لیدر به تمام معنا
    ابته بواتنگ رو میگفتند توافق کرده؟!
    نگرفتند هنوز دفاع میانی؟
    با این وجود تو اروپا بایرن به مسکل بر میخوره...اکثر تیم های مدعی دفاع های میانی غولی دارند....چلسی تری و الکس و داوید لوییز....بارسا پویول پیکه....رئال پپه کاروالیو راموس.....میلان تیاگو سیلوا نستا....منچستر که دیگه کلا فقط دفاع وسط داره ویدیچ فردیناند فیل جونز اسمالینگ اوانز...بیاین اوانز رو بگیرید یه کم کم تجربس اما اینده داره
    فرگوسن اگه نمیخواست اشتباه پیکه رو تکرار کنه اوانز رو میفروخت
    بایرن برای خرید دفاع وسط که مشکل اصلیش هست بودجه کافی داره؟

6. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    سامان جان اون توافق بایرن با بوآتنگ، یه توافق شخصی بود . یعنی جروم و بایرن برای مبلغ دستمزد و اینا برای یه قرارداد ۴ ساله به توافق رسیدن . حالا مشکل مبلغیه که من سیتی برای فروش جروم میخواد . سیتی حدود ۲۵ تا میخواد و بایرن بیشتر از ۱۲ تا نمیخواد بده. خداییشم سیتی خیلی بالا گذوشته مبلغ رو .
    ولی برا ترکیب دفاعی اگه بشه بوآتنگ و الکس و ویدال رو بگیرن که دیگه حله . البته با توجه به سخت گیری سیتی و لورکوزن بیشتر شبیه رویاس .
    راستی هنوز خبری از واکنش چلسی نسبت به علاقه ی بایرن به الکس نیس ؟ اصلا پیشنهاد رسمی برا الکس دادن ؟
    این میلان هم افتاده دنبال ویدال و این یخورده ممکنه مزاحمت ایجاد کنه برا بایرن . خود ویدال هم که مثل بوآتنگ میخواد بیاد بایرن . اما لامصب باشگاهاشون اذیت میکنن دیگه .
    خلاصه امیدوارم هر جور هست برا فصل بعد این خط دفاعمون سر و سامون پیدا کنه . اونوقت تو Cl میبینیم بقیه رو

.

8. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن برای خرید دفاع وسط که مشکل اصلیش هست بودجه کافی داره؟
    فلوس موجود
    ولی خب میدونی بایرن منچستر نیست که بابت یه بازیکن ناشناس که ممکنه در اینده استعداد بزرگی بشه مثل فیل جونز یوهو بیاد 16میلیون پوند بده

کلا خسیس هستن سران بایرن و بیشتر به فکر پول دراوردن هستن تا خرج کردن
    بودجه نقل و انتقالات بایرن 60میلیون هستش و فعلا 33میلیونش مونده ولی معلوم نیست میخوان چیکار بکنن وگرنه الکس و بواتنگ رو باهم میشه خرید ولی خب فقط یه دفاع میخوان اونم ترجیحا ارزون قیمت تا بزارنش کنار بادشتوبر تا 2تایی باهم سوتی بدن یه فصل دیگه دقمون بدن

10. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لام: بايرن هدفمند مي‌خرد، اما رئال فقط بازيكن هجومي مي‌گيرد

مدافع و كاپيتان تيم فوتبال بايرن‌مونيخ گفت: از جنبه خريد بازيكن، مونيخي‌ها هدفمند خريد مي كنند و رئال‌مادريد فقط بازيكن هجومي مي‌گيرد.

فيليپ لام در گفت‌وگو با بيلد اظهار داشت: از نقطه نظر خريد بازيكن وجه تشابهي ميان بايرن و رئال‌مادريد نمي‌بينم. مادريدي‌ها همه ساله فقط مي روند و چهار، پنج بازيكن هجومي خريداري مي‌كنند. در حالي‌كه اگر به خريد‌هاي ما در بايرن خوب نگريسته شود، مشخص خواهد شد انتقاداتي كه از بايرن مي شود، درست نيست.
    وي ادامه داد‌: در واقع خريدهاي ما مهم، هدفمند و براي رفع اشكالات صورت مي‌گيرد. در حالي‌كه رئال اينگونه نيست.
    در اين گفت‌وگو مدافع با تجربه باورايي‌ها به نكات ديگري نيز اشاره كرد كه اظهارات مدافع ملي پوش آلماني را مي خوانيم:

*آقاي لام، فرانتس بكن‌باوئر ، رئيس افتخاري بايرن مونيخ از كريستيان نرلينگر ، مدير ورزشي تيم انتقاد مي كند و مي‌گويد در ظاهر، فعاليت هايش زياد به چشم نمي خورند. شما اين انتقاد بر مسئول ورزشي درست مي دانيد؟
    خير. بازيكنان همه روزه با كريستيان نرلينگر همكاري مي كنند. مي دانيم كارمان با او در چه زمينه اي است. او يك متخصص كامل در كارش است. مصداق بارز اين قضيه همين نقل وانتقالاتي است كه به بايرن صورت مي گيرد.

* بنابراين حرف بكن‌باوئر را قبول نداريد؟
    خير. اين نقطه نظر كسي است كه اكنون در متن امور مديريتي بايرن نيست. متاسفانه از اينگونه اتفاقات معمولا در بايرن پيش مي آيد، اما ...

* اما چه؟
    كسي كه همه روزه جريانات روي داده را در متن باشگاه تجربه نمي كند و از دور دست، قضاوت دارد، موضع‌اش نمي تواند هميشه درست باشد. هركس كه كاملا به تيم نزديك باشد و مدير ورزشي را ببينيد ، متوجه خواهد شد كه كريستيان نرلينگر از چه قدرت و كيفيت كاري بالاي برخوردار است.

*اين اواخر اوليوركان نيز از بايرن مونيخ انتقاد كرده است. حرف او اين است كه در وراي نقل و انتقالات باشگاه سياست روشني وجود ندارد. ظاهرا مي گويد كه خريدهاي بايرن هدف‌دار نيست. فقط مثل رئال مادريد دنبال اسم ها است.
    با يك نگاه كارشناسي به خريدهاي بايرن مونيخ مشخص مي شود كه اين استدلال درست نيست. در واقع خريدهاي ما مهم، هدفمند و براي رفع اشكال‌ها است. اصلا از اين جهت بازيكناني كه دقيقا چنين خصوصياتي دارند جذب تيم مي شوند. من هيچ وجه تشابهي از اين جهت ميان بايرن و رئال مادريد نمي بينم. رئالي كه همه ساله فقط پنج بازيكن هجومي خريداري مي كند.

*چهارشنبه گذشته راهي تعطيلات تابستاني در يونان شديد. با چه حسي اين سفر را آغاز كرديد؟
    با احساسي بسيار دل انگيز. با اين احساس كه با وجود يوپ هاينكس، در حقيقت مربي به بايرن باز خواهد گشت كه باشگاه را كاملا مي شناسد و تيم نيز به او اعتماد كامل دارد و ...
    علاوه بر اين كه خريدهاي كه انجام داديم واقعا خيره كننده هستند. براي اين منظور فقط كافي‌ است مانوئل نوير از شالكه در نظر بگيريد. وقتي كارش براي انتقال به بايرن درست شد و آن هياهوي انتقال بالاخره تمام شد، بسيار خوشحال شدم.

*برداشت تان از حضور مانوئل نوير در بايرن چيست؟
    نوير واقعا دروازه باني در كلاس جهاني است، اما حتي ديگر خريدهاي ما به گونه اي هستند كه مي توان گفت در فصل بعد باعث قدرت‌گيري تيم مي شوند. اين جوري ما بارديگر تاخت و تاز را از سر خواهيم گرفت.

*كارل هاينس رومينيگه در قضيه انتقال نوير مي گفت او ژن بايرني در وجودش است . شما هم متوجه اين نكته شده ايد؟
    ببينيد، مانوئل از آن دسته ورزشكاراني است كه دنبال برد هستند. اگر منظور از ژن همين باشد، قطعا مانوئل آن را در خود دارد. با اين خصيصه مي توان به عنوان دروازه بان در تيمي مثل بايرن مونيخ موفق شد. در بايرن ما دروازه باني مانند اوليور كان داشتيم كه وقتي تيم 5 گل مي زد و فقط يك گل مي خورد عصباني مي شد، اين همين روحيه دروازه باني دربايرن مونيخ است و اين ژن در نوير نيز وجود دارد كه مي تواند به وي براي موفقيت در بايرن كمك كند. بازهم مي گويم از اينكه وي به جمع ما پيوسته ، بسيار خوشحالم.

*تازه واردي مثل رافينا مي گويد بازيكن روبرويم را عصباني مي كنم. واقعا بايرن به چنين بازيكني نياز دارد؟
    وقتي ما خوب بازي كنيم، خود به خود تيم مقابل را عصباني مي كنيم. هريك از ما در اين حالت باعث عصبي كردن تيم مقابل مي شود. ما به بازيكنان با كيفيت در تيم مان نياز داريم. چيزي كه رافينا به طور قطع دارد.

*شما يك متر و 70 سانتي متر قد داريد. رافينا دو سانت از شما بلندقدتر است. با اين تركيب مي توان گفت كه بايرن كوتاه قامت ترين مدافعين كناري ليگ را در اختيار دارد. چنين چيزي مشكل ساز نيست؟
    خير. قد در زمينه كاري ما آن هم وقتي چندين بازيكن بلندقامت درتيم داريم، مساله ساز نيست. براي اين منظور كافيست به تيمي مثل بارسلونا نگاه كنيم. آنها هم دو مدافع مياني بلندقامت دارند،‌اما در كناره ها شباهتي به ما دارند. مهم اين است كه بتواني خوب فوتبال بازي كني .

*آندرس يونكر مربي موقت اواخر فصل تيم باور داشت كه تيم جديد بايرن در فصل آينده از همان روز بارديگر تاخت و تاز را شروع خواهد كرد. اين حرف را باوركردني است؟
    بديهي است كه چنين چيزي هدف ما است. مي خواهيم در ليگ از همان روز اول بدرخشيم.كاري كه اصلا راحت نخواهد بود.

*در تعطيلات پاهايتان را روي صندلي خواهيدگذاشت و حسابي لم خواهيد داد. از اين كه چاق شويد نگران نيستيد؟
    (مي خندد) شايد تا حدي چاق شوم ولي چيز غم انگيزي نيست. در همان جلسات اوليه شروع كار همه كاهش وزن پيدا مي كنند.من د ر تعطيلات مرتب تنيس بازي مي كنم. به طور متوسط 2 ساعت در روز كه باعث مي شود چاق نشوم و آماده بمانم

منبع:FCBayern.ir

12. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    بالاخره بایرن تاکاشی اوسامی رو با قرارداد قرضی ۶ ماهه خرید . خود اوسامی عصری تو کنفرانس مطبوعاتیش تو ژاپن اینو رسما اعلام کرد . به این ترتیب همچنان ما میمونیم تو کف یه مدافع .
    بریم سراغ اخبار :

تاکاشي اوسامي، خريد جديد بايرن مونيخ: مي خواهم توپ طلا را ببرم

تاکاشي اوسامي، بازيکن سرزو اوزاکا، که به تازگي به طور قرضي به بايرن مونيخ پيوسته اعلام کرد که به دنبال به دست آوردن توپ طلاست.
    اين بازيکن 19 ساله از کمک هاي باشگاه سرزو اوزاکا براي پيشرفتش تشکر کرد اما اعلام کرد براي اينکه بتواند به اهدافش در فوتبال برسد، بايد در تيم بزرگ تري بازي کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گامبا من را به بازيکني که الان هستم، تبديل کرد و من ناراحتم که اين باشگاه را در اواسط فصل ترک مي کنم اما وقتي ديدم که بازيکنان جوان ژاپني چطور در خارج پيشرفت مي کنند، تصميم گرفتم من هم همين کار را بکنم.
    من تصميم گرفتم از گامبا جدا شوم زيرا اين شانس بزرگي براي من بود زيرا هميشه مي خواستم براي باشگاه بزرگي بازي کنم و توپ طلا را ببرم. مي خواهم توانايي ها و تکنيکم را در فوتبال آلمان نشان دهم."
    اين بازيکن با قراردادي 6 ماهه به بايرن مونيخ پيوست و از ماه آينده در تمرينات پيش فصل بايرن شرکت خواهد کرد.
    کد:
    ---------------------------------------------

دوشنبه اولین تمرین باواریایی ها

تمرینات آماده سازی برای حضوری موفق در فصل جدید 12-2011 برای باواریایی ها از فردا آغاز می گردد. کمپ بایرن در سابنر استریت این روزها بسیار پر رفت و آمد شده است و همگان برای آماده سازی کمپ برای اولین تمرین پیش از فصل در تلاش هستند. چمن زمین تمرین نوسازی شده است و آماده تمرین فرداست.
    دوشنبه 27 ژوئن تمام بازیکنان به غیر از بازیکنان تیم های ملی در تمرین حاضر خواهند شد دو بازیکن جدید بایرن رافینا و نیلز پترسن نیر برای اولین بار در تمرین بایرن شرکت خواهند کرد. بازیکنان کلی پوش بایرن نیز 4 روز بعد جمعه در تاریخ اول جولای به کمپ تمرینی بایرن اضافه می شوند که از آن جمله می توان به مانوئل نوئر برترین خرید بایرن تا اینجای کار اشاره کرد.

کادر مربیگری جدید
    کادر مربیان جدید بایرن به سرمربیگری یوپ هاینکس در کمپ حضور خواهند داشت و تمرینات و بازیکنان را زیر نظر می گیرند. هرمان جرلند تنها مربی فصل جدید بایرن و از دستیاران هاینکس است که سابقه حضور در نیمکت بایرن را در فصل گذشته داشته است. علاوه بر جرلند پیتر هرمان دیگر دستیار هاینکس که با وی از لورکوزن به کادر فنی بایرن اضافه شده است از جمله دیگر مربیان بایرن مربی جدید دروازه بانی تونی تاپالوویچ می باشد که وظایف خود را از دوشنبه در باشگاه بایرن شروع خواهند کرد.
    هاینکس برای سومین بار است که هدایت باشگاه مونیخی را به عهده می گیرد او از سال 91-87 در مرحله اول و در فصل 09-2008 میز به مدت 5 هفته برای بار دوم سمت سرمربیگری بایرن را برعهده داشت.
    اولین حضور رسمی هاینکس پس از شش هفته در اول ماه اوت در دیدار جام حذفی مقابل براونشوایک خواهد بود. هنگامی که تمامی بازیکنان ملی و سایر بازیکنان روز 1 ژوئن به باشگاه باز می گردد از روز شنبه 2 ژوئن تمرینات به صورت جدی آغاز خواهد شد.
    کد:
    .

14. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین جلسه تمرینی بایرن برگزار شد

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- سابینر استریت بار دیگر با شور و اشتیاق بازیکنان و هیاهوی آنان در تمرینات از خواب چند هفته ای بیدار شد. پس از استراحت 38 روزه امروز ساعت 10 صبح اولین جلسه تمرینی باشگاه بایرن برای آماده سازی جهت حضور پر قدرت در فصل جدید بودندسلیگا آغاز شد.
    در این تمرین یوپ هاینکس سرمربی جدید بایرن حضور داشت در تمرینات امروز هفت بازیکن بایرن از جمله رافینا و نیلز پترسن که از جمله خرید های این فصل بایرن محسوب می شوند نیز حاضر بودند. پیتر هرمان و مربی دروازه بانان بایرن تونی تاپالوویچ نیز به گرم کردن بازیکنان نظارت داشتند هر چند که زیر تابش شدید آفتاب خیلی زود بازیکنان با پیشانی های عرق کرده مواجه شدند.

گزارش تمرین امروز باواریایی ها /
    هاینکس: بایرن مونیخ از رئال مادرید بزرگتر است

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- یوپ هاینکس که برای سومین بار سکان هدایت قرمزهای مونیخ را بر عهده گرفته است امروز کار خود را به طور رسمی با برگزاری اولین جلسه تمرینی و با در اختیار داشتن هفت بازیکن آغاز کرد. بازیکنان ملی پوش بایرن از روز اول جولای به اردوی باواریایی ها اضافه می شوند و تمرینات بایرن پس از آن و با حضور تمامی بازیکنان رنگ و شکل جدی تری به خود خواهد گرفت.
    هاینکس در تمرین امروز نمایشی خونسرد و جدی از خود نشان داد و از عزم و اراده خود برای موفقیت با بازیکنان سخن گفت. وی پس از پایان تمرین در میان خبرنگاران حاضر شد و گفت:
    " دقیقا مانند بازگشتن به خانه است. من احساس فوق العاده راحت و خوبی در اینجا دارم. تمامی تمرینات و کارهای ما برای کسب موفقیت انجام می شود و ما بر روی آن متمرکز شده ایم همانطور که ما در فصل گذشته مشاهده کردیم بایرن از تمام پتانسیل خود برای رسیدن به موفقیت استفاده کرد. ما در حال حاضر برنامه ای بسیار فشرده داریم و باید برای فصل جدید از هر نظر آماده شویم."
    در این مصاحبه خبری که حدود هشت دوربین و بالغ بر 30 خبرنگار حاضر بود اولین تمرین بایرن و سومین حضور هاینکس در باشگاه بایرن کاملا زیر نظر رسانه ها قرار گرفت هاینکس از سال 1991-1987 در بایرن حضور داشت و برای دومین بار در پنج هفته انتهایی فصل 2009 به بایرن بازگشت حال برای سومین بار است که به عنوان سرمربی باشگاه بایرن از سوی مسئولین انتخاب شده است.
    هاینکس در مورد خود میگوید:" من دو سال پیش فکر می کردم که دیگر بازنشست شده ام اما پس از تجربه پنج هفته ای موفق در بایرن طعم واقعی فوتبال را بار دیگر چشیدم" او که دوسال سازنده را در لورکوزن تجربه کرد بار دیگر به بایرن آمد وی ادامه می دهد:" چالش های بزرگ من را جذب بایرن کرد بایرن در فوتبال آلمان بی نظیر است و شما وقتی از این باشگاه تماس ها و پیشنهاداتی دارید مطمئنا استقبال می کنید".

بایرن بزرگتر از رئال است
    علاقه هاینکس به بزرگترین باشگاه آلمان بر کسی پوشیده نیست او پس از جدایی از بایرن یک دوره موفق را نیز در باشگاه رئال مادرید سپری کرد و موفق شد قهرمانی چمپیونز لیگ را با رئالی ها جشن بگیرد او در فصل 98-1997 در رئال حضور داشت. هاینکس می گوید:" وقتی که من در رئال بودم بارها به آنها گفتم که به بایرن مونیخ بزرگترین باشگاه فوتبال اروپا فکر می کنم." که این جمله هاینکس لبخندی را نیز بر چهره نرلینگر نشاند.
    مدیر ورزشی بایرن کرستین نرلینگر پس از پایان صحبت های هاینکس می گوید:" ما بسیار بسیار خوشحالیم که هاینکس پیشنهاد بایرن را پذیرفت او به خوبی می داند که بایرن باشگاه بزرگی است و وی از کیفیت بالایی برای مربیگری در آن برخوردار است هیچ صحبتی در مورد مهارت های فردی او نمی توان انجام داد شما می توانید به سوابق کاری هاینکس رجوع کنید من اطمینان دارم که می توانیم همکاری خوبی را با هم داشته باشیم."
    هاینکس در پایان از برنامه های خود صحبت کرد و گفت:" به طور طبیعی هدف ما باز گرداندن بایرن به قهرمانی در بوندسلیگا است ما باید این تیم را به مسیر موفقیت بازگردانیم و از اینرو برنامه فشرده ای را پیگیری خواهیم کرد."
    کد:
    گزارش تصویری از تمرین امروز بایرن مونیخ

ادامه در :
    کد:

.

16. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت اولیچ به تمرینات بایرن

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اویکا اولیچ در روز دوم تمرینات بایرن به اردوی آموزشی سابینر محل کمپ تمرینی بایرن اضافه شد تا پس از هشت ماه دوری از تمرینات بار دیگر در میان بازیکنان به تمرین بپردازد.
    بازیکنان با حضور هاینکس به تمرینات آماده سازی پرداختند و تعداد بازیکنان حاضر در تمرینات دیروز با بازگشت اولیچ به هشت نفر رسید از میان ملی پوشان آلمانی تنها شواین اشتایگر از ابتدای تمرینات حضور داشت و دیگر ملی پوشان نیز از اول جولای به تمرینات اضافه می شوند.
    اولیچ پس از بازگشت به تمرینات گفت:" من 8 ماه در انتظار چنین لحظه ای بودم و بسیار خوشحالم که می توانم بهمراه تیم در تمرینات شرکت داشته باشم. امیدوارم بتوانم همچنان پیشرفت داشته باشم و به خوبی برای این فصل آمادگی لازم را کسب کنم."
    اولیچ از نوامبر 2010 بدلیل مصدومیت از ناحیه زانوی چپ از ترکیب بایرن دور بود و مجبور شد زانوی مصدوم خود را به تیغ جراحی بسپرد و پس از عمل جراحی در آمریکا و سپری کردن دوران نقاهت بار دیگر پس از هشت ماه دوری به تمرینات بایرن بازگشت. یوپ هاینکس که از حضور دوباره اولیچ در تمرینات و انگیزه و جدیت وی بسیار خوشحال بود گفت: " من واقعا بازیکنانی مانند اولیچ را دوست دارم او همیشه برای بدست آوردن توپ با بازیکن حریف درگیر می شود و همیشه در خدمت کار تیمی است و حضور وی در زمین تاثیر مثبتی در روند کاری تیم دارد."
    بازیکن کروات بایرن با تلاش و انگیزه بالا تمرین می کند و امیدوار است بتواند شرایط آمادگی خود را به حد مطلوب رساند تا در اولین دیدار بایرن در ترکیب حضور داشته باشد. هاینکس با شرایط چنین بازیکنانی به خوبی آشنا است و صبر و شکیبایی خاصی برای بازگشت مصدومان از خود نشان می دهد او وضعیت مشابهی را با سیمون رولفس کاپیتان لورکوزن نیز تجربه کرده است. رولفس یک فصل را به دلیل مصدومیت از دست داد.
    هاینکس امیدوار است بتواند از انگیزه اولیچ استفاده کرده و او را در آئودی کاپ در ترکیب بایرن قرار دهد.
    اولیچ پیش از مصدومیت یکی از بهترین سال های فوتبالی خود را تجربه کرد. گلهای حیاتی و روحیه بخش وی برای بایرن موجب شد تا باواریایی ها به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابند و اولیچ نیز در جمع بهترین گلزنان آن فصل لیگ قهرمانان اروپا جای داشته باشد.
    گل دقایق آخر به منچستر یونایتد در دیدار رفت که موجب پیروزی 2 بر 1 بایرن شد و همچنین گل روحیه بخش وی در دقایق انتهای نیمه اول در اولدترافورد و هتریک مقابل لیون از لحظات فراموش نشدنی اولیچ محسوب می شود.
    کد:
    .

18. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکن باوئر: بایرن رهبری مثل ماتئوس در زمین می خواهد

رئیس افتخاری بایرن مونیخ معتقد است این تیم رهبری مانند لوتار ماتئوس در زمین بازی کم دارد.
    فصل گذشته فلیپ لام کاپیتان بایرن و باستین شواین اشتایگر نتوانستند شخصیت یک رهبر را در زمین بازی کنند.
    بکن باوئر در گفتگو با روزنامه بیلد گفت:" هیچدام از بازیکنان فعلی بایرن مانند ماتئوس رهبر تیمشان نیستند. لام، لام است و ماتئوس، ماتئوس است."
    بکن باوئر معتقد است لوئیز فان گال نباید هرگز اجازه می داد مارک فان بومل به میلان بپیوندد. اکنون بایرن بدون حضور او یک رهبر در زمین بازی کم دارد.
    "فان بومل یک کاپیتان و رهبر تمام عیار بود. شاید او بهترین بازیکن بایرن نبود اما رهبر خوبی در زمین بود. ما به چنین بازیکنانی احتیاج داریم. اکنون فقدان چنین رهبری در بایرن احساس می شود."
    ماتئوس 7 عنوان قهرمانی در بوندسلیگا با بایرن کسب کرد و در سال 1990 نیز جام جهانی را با آلمان کسب کرد.
    کد:
    --------------------------------------------------------

بایرن و شالکه به دنبال ستاره تیم ملی مکزیک

دو باشگاه بزرگ آلمان بایرن مونیخ و شالکه خواهان به خدمت گیری آندرس گواردادو ستاره تیم ملی مکزیک و باشگاه دپورتیوو لاکرونیا شدند.
    به نظر میرسد ارزش این هافبک 24 ساله خوش تکنیک و چپ پا که 72 بازی ملی در کارنامه خودش دارد در بازار نقل و انتقالات مبلغی حدود 12 ملیون یورو باشد که باید دید آیا او فصل آینده به آلمان خواهد رفت یا خیر .
    پیش از این گواردادو برای پیوستن به شالکه ابراز تمایل کرده بود.
    کد:

.

20. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •