حیف شد..........
من همیشه آرزو داشتم کاکا بیاد رئال
ولی از وقتی که اومد یا مصدوم بود یا تو اُفت شدید!!
حالام که داره میره![]()
حیف شد..........
من همیشه آرزو داشتم کاکا بیاد رئال
ولی از وقتی که اومد یا مصدوم بود یا تو اُفت شدید!!
حالام که داره میره![]()
کاکا مصدومیت زیاد داشته و نتونست خودش رو نشون بده.
اما اگه 1% امکان داشته باشه بدرد تیم بخوره و به روزهای اوجش برسه، مطمئن باشین مورینیو میفهمه و اونو نمیفروشه.
امشب بازی پیشکسوتان رئال-بایرن به سود مردم آفریقا انجام شد که نتیجه خیـــلی جالبی داشت!
این بازی 11 گل داشت(!!) و کلی حسرت برامون بجا گذاشت که نتونستیم ببینیم بازی رو!
سهم نابغه های رئالی، 8 تا بود!
گلزنان بازی:
1-0 : دلارد (پنالتي - 11) ، 2-0 : بوتراگوئنو (16) ، 3-0 : ردوندو (40) ، 3-1 : پائولو سرجيو (44) ، 4-1 :آلفونسو (46) ، 4-2 كواچ (55) ، 5-2 ، رابرت كواچ (به خودي ، 61) ، 5-3 : پائولو سرجيو (66) ، 6-3 : نيكو كواچ (به خودي ، 66)، فرناندو سانز (83 ) ، شوكر (89- پنالتي)
اینم چندتا عکس:
محتوای مخفی: عکس
وقتی زیدانُ دیدم موهای تنم سیخ شد!!زیدان جیگر هم کنار بوتراگوئنو...![]()
Last edited by aligol172; 06-06-2011 at 13:44.
فک کنم اوولین بازیه که دارم می بینم خوزه داره از ته دل می خنده ! :ديخوزه بازی رو از نزدیک دید...
ای گفتی ... واقعا چه بازیکنایی توی زمین حظور داشتن ....این بازی 11 گل داشت(!!) و کلی حسرت برامون بجا گذاشت که نتونستیم ببینیم بازی رو!![]()
البته فک کنم فیگو نمی اومد بهتر بودش ... اون هم فک کنم به خاطر مورینیو اومده بودش ...
راستی نگفتن این دلارد یهو اون وسط بمیره ؟ :دي
درکل باز هم نشون داد باشگاه که اهل عمله تا حرف زدن ....
حرفای ژاوی باور نکردنیه!
تویه یه مصاحبه، اومده گفته که تویه زمین بازی، سعی میکنیم با جدیت و حتی فحش دادن بازی کنیم!! (یاد سر خوک افتادم!)
یا اینکه گفته فیلم بازی کردن بازیکنای بارسا، جزئی از فوتباله!! (تئاترسلونا)
از اون بدتر گفته که اگه بوسکتز فحشی داده، باید تویه همون زمین بمونه و اصلا مشکلی نیست چون بوسکتز پسر خوبیه!!! (نژاد پرستی؟!)
و بعد هم گفته که ناراحته که رئال شکایت کرده از بوسکتز!!! (بازم نژادپرستی؟!)
یعنی آدم میمونه واقعا...
بردن به هر قیمتی؟!![]()
کریس رونالدو در کنار نانی و په په
رونالدو تو صفحه فیسبوکش نوشته: بازی سختی بود ( بازی با نروژ )، اما در نهایت نتیجه لازم رو گرفتیم.
Last edited by kasra_khan2003; 06-06-2011 at 11:55.
لینک مصاحبشو داری؟
دوستان عزیز رئالی
خواهشا در این تاپیک تنها راجع به رئال مادرید صحبت کنیم و فضای تاپیک رو به موضوعات دیگه اختصاص ندیم . به نظرم رئال اونقدر پتانسیل بحث رو داشته باشه که نیازی نباشه به مسائل دیگه بپردازیم .
ممنون![]()
بفرما:لینک مصاحبشو داری؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)