سلام من 46 اینچ این سری رو گرفتم
میخواستم ببینم جریان این dlna
usb نداشت تو کارتونش. اگه بخوام با لبتاپ فیلم اچ دی 1080 پلی کنم و با led شیر کنم با وایرلس ممکنه؟
چه مودمی باید تهیه کنم؟
ممنون
سلام من 46 اینچ این سری رو گرفتم
میخواستم ببینم جریان این dlna
usb نداشت تو کارتونش. اگه بخوام با لبتاپ فیلم اچ دی 1080 پلی کنم و با led شیر کنم با وایرلس ممکنه؟
چه مودمی باید تهیه کنم؟
ممنون
نه من ریجیستر نکردم(فعلااینتر نت ندارم باید تا دو سه روز دیگه صبر کنم
دقیاقاهمون جایی که شما اشکال دارید اکثر بچه ها اون تاپیک هم همینجاش مشکل داشتن و لی هیچ وقت هیچ کسی بیشتر از این توضیح نداده یهویی میان میگن دسستون درد نکنه مشکلمون حل شد
این ها رو با حفظ حق تالیف از تاپیک ex 700 آوردم شما هم اگه بخوای متونی 35 صفحه رو از اول بخونی اما باور کن بیشتر از این گیرت نمیاد
parviz85 یکی از اون با سواد های اون تاپیک هست براش پیغام خصوصی گذاشتم بیاد کمکمون کنه
شما برای اینکه بتونی divx روی فلش ببینی باید سریال divx خودت رو ریجیستر کنی پنلتون به غیر از سریال خودش یه سریال دیگه هم برای divx داره یکم بگرد پیداش میکنی
ای ول پنلم
درسته 60 هرتز اما میشه باهاش فوتبال دید
دیشب گل زیر تاقی پرسپولیس رو به خوبی دیدم
با اینکه شلیک وحشتناک به سقف دروازه پیروزی با سرعت فراون بود اما راحت میشد توپ رو دید
آهان
یکم کالیبره کردن تصویر به کمکم اومد چه جوری
اول از همه حالت تصویر رو از روی ورزش در بیارید و بزارید روی استاندارد همون حالت اولی دومی
وضوح یا sharp v, 10 تا 15 تا اضافه کنید تقریبا 70 تا 75
بعد رنگ رو worm 1 یا 2 کنید من 1 گذاشتم
حالا حالا
برید داخل آخرین گزینه همون تنظیمات بیشتر یا ادونس(خدایی عجب تایپی دارم ها غاطی پاتی دارم می نویسم )
گاما رو تا آخر کم کنید min
و مشکی رو تا آخر زیاد
سفید شفاف رو روی لو بزارید بقیه هم همون های
تمام از دیدن بازی امشب استقلال و به امید دیدن یه گل زیر تاق![]()
داشتم پست خودم رو میخوندم مردم از خنده
خودم رو کشتم با این تایپ کردنم شما از هر دو تا پست من که ببینی 3 تاش ادیت شده است
بگذریم
من تنظیمات رو مینویسم و امید وارم باب بشه و بقیه هم تنظیماتشون رو برای حالات مختلف فیلم و فوتبال بنویسن
برای فوتبال
از back light شروع میکنم میرم پایین
7
max
55
65
0
warm1
70
auto
auto
auto
auto
advanced settings
high
high
min
medium
low
high
--------
high
high
lمبارک باشه@@
چند و از کجا؟
جریان از این قراره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدusbنداره نگران نباشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما منظورت همون usb وایر لسه که باید بخرید بانه ویترین میده 45 هزار تومن اما تو شهر اگه دنبالش بگردی باید 150 تقریبا پولش رو بدی
اما راه حل دوم و بهتری که خودتون گفتید همون مودم وایر لسه
البته اگه میخواید تازه بخرید پیشنهادمون اینه که حتما حتما سری n باشه که سرعت ترنسفرش بالای 300 باشه با مودم های عادی که 54 تا 100 ترنسفر میکنند فقط برای پخش فیلم های hd خوبن ولی برای full hd فقط سری n مناسبه
یه مطلب دیگه این تاپیک رو از اول تا این صفحه حتما بخون
آبدیت ورژن از سایت سونی با فلش (این رو اکثرا انجام دادن)-ریجیستر پنلت توی سایت سونی(این رو من خودم هم هنوز انجام ندادم) - ریجیستر divx(؟؟؟؟)
راستی بچه ها کسی پنلش رو توی سایت سونی ریجیستر کرده ؟ چه فرقی میکنه اصلا میشه؟
به جمع ما خوش اومدید![]()
Last edited by hovo; 12-08-2011 at 12:39.
سلام
این آپدیت که آسیبی به تی وی نمی زنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون می دونید که ری-سی-ور رو اگر آپدیت کنی شاید مشکل براش بیاد من برای همین دیگه می ترسم دست به تی وی بزنم
نه به هیچ عنوان هیچ آسیبی به پنلتون وارد نمیکنه بسیار ساده است و راحت
دانلود اکسترکت فرمت فلش فت 32 و کپی داخل فلش و ولص به پنل خلاص
فقط ممکنه موقع آبدیت برق بره اون موقع یکم تو زحمت میافتی که در صدش 1 به هزاره ....
دوست عزیز دقیقا بعد از اینکه سریال تی وی رو به برنامه میدی در مرحله بعد میگه مکان ذخیره فیلم رو مشخص کن و بعد یه فایل 2.5 مگی دانلود میکنه! و بعد از دانلود میریزی روی فلش و در تی وی پخش میکنی! به همین راحتی!
من بدون مشکل این کار رو انجام دادم!
ممنون
1870 از نمایندگی با دو سال گارانتی (اهواز)
46cx520 هم داشت 1550 که ال ای دی رو خریدیم.هر چند توی فروشگاه تصویرشون هیچ فرقی با هم نداشت!!
چند تا سوال دیگه داشتم
اگه این مودم سری ان رو تهیه کنم دیگه نیازی به کابل hdmi نیست؟اسم این مودم دقیقا چیه؟چون نمایندگی که اصلا نمی دونست درباره چی حرف میزنم!
کابل hd که نمایندگی میگه 2متر 20 تومن 7 متر 50 تومن همون کابل hdmi هست؟
به تی وی کابل شبکه وصل کردم و با خودش مستقیم آپدیت نرم افزاری کردم.همینو گفتین شما؟
پنل چیه؟رجیسترش چه فایده داره؟
divx هم نتونستم باید دوباره سعی کنم.
از اینترنتش چطور میشه استفاده کرد؟
شبکه ها و فیلم های با کیفیت پایین رو خیلی بد نشون میده.حتی از فاصله 4 متری.تنظیمات خاصی داره؟یا همینه که هست؟
جریان این تقویت کننده های که توی نمایشگاهشون استفاده می کنند چیه؟به کار خونه میاد؟
Last edited by a.aleh; 12-08-2011 at 14:13.
وای چه تفاوت فاحشی داره ای ول اصفهان با گارانتی سونی 2340
1)کابل اچ دی ام ای کلا مصرفش فرق میکنه با شبکه کردن دو تا چیزه
شما با کابل فقط داری مانیتورت رو عوض میکنی مانیتورت میشه پنلت همین(آهان پنل دقیقا همین تلویزونی که خریدید ما بهش میگیم پنل به طور عام)یعنی خروجی تصویر به جای مانیتور پی سی یا نوت بوک میشه پنل همین و هیچ دخل و تصرفی با کنترل توش نداری و فقط داری با نوت بوک یا پی سی اجرا میکنی
2)با مودم ای دی اس ال شما یه شبکه مدیا خانگی درست میکنی و فایلها رو به اشتراک میزاری و بعد میتونی با کنترل پلی و پاز کنی
3)مودم های ای دی اس ال برند های متفاوتی دارند مثل ،دی لینک ،تی پی لینک ،سیسکو ، لینک اسوای اس و.....
که بعضی از این مودم ها در سری های جدید یا مدلهای جدید اومدن مثلا تی پی لینک که مودم خوب و ارزونی هست که جدیدا سری n اون اومده اینجا رو بخون
4) در مورد آبدیت شماکلا دو تا راه دارید الف) همین تاپیک چند صفحه قبل رو بخون لینک دانلود آبدیت و بعد آبدیت کردن آف لاین پنل هست ب) البته اگه شما اینتر نت رو روی پنل برده باشید میتونه خودش رو آبدیت کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حلش اینه که بری داخل تنظیمات پروداکت ساپورت ببینی ورژن الانت چنده؟ اینVersion PKG3.309GAA آخرین ورژنه
5)در مورد ریجیستر خود پنل هم راستش شرمنده من سوادش رو الان ندارم....
6) وقتی شبکش کنی اینتر نت وارد پنل میشه از مودم ای دی اس ال بعد هوم رو بزن برو تو سرچ وب و اگه نوت بوک وایو داری همسانسازیشون کن بشن از سرچ وب حالش رو ببر یه چند تا گدجت هم داره مثل اسکایپ و ... از اونها هم میتونی استفاده کنی
7)در مورد کیفیت شبکه های دیجیتال توی ایران من حرفی ندارم بزنم والا آخه چی بگم شما داری تصویر sd رو روی پنل fullhd می بینی مشخصه ناراضی هستی ما هم همین طوریم این کالیبره تصویری که بالا گذاشتم رو بزار شاید بهتر بشه(راستی شما ری × سی× ور× یا تلویزون دیجیتال اینتر نالش استفاده میکنی یا آنالوگ؟
8)من الان از آنت سیماران با تقویت کننده مخصوص ال سی دی استفاده میکنم کلا شد 15 هزار تومن الان کیفیت سیگنال 100 و قدرت سیگنال 99 کلا جای آنت عالیه ولی تصویر اصلا چنگی به دل نمیزنه (البته در مقایسه با فول اچ دی ولی در مقایسه با پنل الجی دامادمون و سامسونگ همساده باور کن من حاضر نیستم پایه پنلم رو هم بدم اون ها رو بگیرم شرف داره خدایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)