تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ولی بلاخره دیوانم کردین شماها . همش واسه خودتون دارین میگین مفهمه میفهمن . اقا بگین چه جوری . بلد نیستین این موضوع رو مطرح نکنین. در ضمن جنابعالی داری از دید یه مدل ساز این رو میگی . اگه مردی بیا برنامه نویسی یاد بگیر
    من که اولین بار بود گفتم.الان که ما بحثمون سر بازی تجاری نیست.اگر می بخوایم بازی تجاری بسازیم یک گروه مدلسازی براش داریم و اونا مدلا رو ردیف می کنن.مدلسازا هم کلا خودشون خیلی با اینکه مدل آماده قاطی کاراشون باشه موافق نیستن چون اونوقت کار اونا میره زیر سوال.الان اینو دارم از دید یه مدلساز میگم.راستی الانم دارم روی برنامه نویسی یاد میگیرم.

2. این کاربر از M.Mehrazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سعید چرا این رو میگی ؟ تکنولوژی تسلانیشن انویدیا کاری کرده که بدون درگیری مدل سه بعدی بتونی اون رو پرجزئیات تر و حتی با برامدگی های بیشتر بسازی این ویدئو رو نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خودتون باید از اینجا دانلود کنید
    دیدم ... خواستم مثال متریال بزنم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من که اولین بار بود گفتم.الان که ما بحثمون سر بازی تجاری نیست.اگر می بخوایم بازی تجاری بسازیم یک گروه مدلسازی براش داریم و اونا مدلا رو ردیف می کنن.مدلسازا هم کلا خودشون خیلی با اینکه مدل آماده قاطی کاراشون باشه موافق نیستن چون اونوقت کار اونا میره زیر سوال.الان اینو دارم از دید یه مدلساز میگم.راستی الانم دارم روی برنامه نویسی یاد میگیرم.
    شما حالا داری درست می گی . ولی من برنامه نویس نمی تونم و وقتش رو ندارم که بشینم از صفر یاد بگیریم . الان من پنج ساله توی این کارم تا حالا ان تا موتور یاد گرفتم کلی زبون برنامه نویس با خودکشی یاد گرفتم .الان بیام از صفر مدل سازی یاد بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق بحث غیرتی شده ها!مواظب باش چی میگی که بچه ها نزنن لهت کنن یه دفعه!(شوخی)

6. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

آقا چرا اینقدر بحث میکنید !!
    دو طرف بحث قبول دارید که مدل آماده رو میشه تو بازیهای مستقل استفاده کرد و نمیشه تو بازیهای بزرگ و گروهی استفاده کرد. ....درسته ؟
    اینم قبول دارید که بازیهاس مستقل بیشتر گیم پلی مد نظر هست و بازیهای گروهی تمام موارد مهم هستن

پس چرا باز بحث میکنید؟

8. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دو طرف بحث قبول دارید که مدل آماده رو میشه تو بازیهای مستقل استفاده کرد و نمیشه تو بازیهای بزرگ و گروهی استفاده کرد. ....درسته ؟
    اینم قبول دارید که بازیهاس مستقل بیشتر گیم پلی مد نظر هست و بازیهای گروهی تمام موارد مهم هستن

پس چرا باز بحث میکنید؟
    آنتی قبول نکرده هنوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

پس چرا باز بحث میکنید؟

مورد 1 قسمت اول ار ه. قسمت دوم نصفه اره ((به دلایلی که گفتم توی فروم . اگه لازم بشه اونجا هم میشه استفاده کرد))
    خط بعد بله .
    خط بعد : چون هنوز دوستانی هستند که می گن این کار از بیخ و بون غلطه و هی اخ و اوخ و احساسم میگره ول نمیکنه و وجدان درد دارم و این چیزا می کنن

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

آنتی قبول نکرده هنوز
    شدیدا تایید میشه

درضمن به نظرم این تاپیک خیلی خیلی مفید بوده چرا چون بازی سازهایی که با این مسئله مشکل دارن می تونن کل کل و دعوای ما رو ببینن و تصمیم درست رو بگیرن

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پس چرا باز بحث میکنید؟

من 100% اینو قبول دارم و بحث منم در مورد بازی هادی بود ! که تاجایی من میدونم هادی خودش میگفت میخوام کال آف دیوتی 8 رو بسازم ! خوب پس نمیشه به یه همچین بازی مستقل گفت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 100% اینو قبول دارم و بحث منم در مورد بازی هادی بود ! که تاجایی من میدونم هادی خودش میگفت میخوام کال آف دیوتی 8 رو بسازم ! خوب پس نمیشه به یه همچین بازی مستقل گفت !

تا جایی که من میدونم هادی جان داشت یه صحنه تست میساخت و اصلا اسم تاپیکش هم همین بود!
    کی گفت میخواد کال آف بسازه!

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس چرا باز بحث میکنید؟
    اینو قبول ندارم که نمیشه از مدل اماده تو بازی های تجاری استفاده کرد.چون مثال هایی که سعید زد دیدم که بازی های تجاری هم از مدل های اماده استفاده میکنند و اصلا مشکلی نداره.
    اخری یه جوری قبول .ولی کلا تو هر بزای ایده و خلاقیت تو گیم پلی حرف اول رو میزنه و گرافیک به اندازه گیم پلی مد نظر نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •