سلام
H3sam جان مال شرکت تکینه.
ممنون
من تکینش رو گرفتم همون طور که تو پستهای قبلی نوشتم پک تکین مشکل گرافیکی هم داره از پک سرزمین که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت.نوشته شده توسط Maximilian
دوستان توی این صفحه می تونید تریلر جدید که از Half life 2 Episode Two اومده رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H3SAM جان
مال شرکت سرزمین رو هم گرفتم ولی باز هم همون آش و همون کاسه احتمالا مشکل از pc منه باز هم ممنون.
آقايون من يه مشكل ناجور دارم
تو بازي در و ديوار شطرنجي ان بعد اينكه يه جاهايي رو اصلا نشون نمي ده
چي كار كنم؟
مثلا اين عكس رو داشته باشين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و الكس از كجا رد شديم به نظر شما؟؟؟
من كه Hl2 رو روون روون بازي مي كردم حالا داره اعصابم مي ريزه به هم.
لطفا كمك
Last edited by علیرضا; 31-07-2006 at 21:18.
علیرضا جان تو صفحات قبلی اگه توجه داشتی من هم همین مشکل رو داشتم مطمئن هستم که پک بازی شما تکین هست.مشکل شما اینه که Object ها نامرئی هستن وبعضی از دیوارهای اون ساختمان شطرنجی به رنگ بنفش هست.پک Sarzamin رو بگیرید مشکلتون حل میشهنوشته شده توسط علیرضا
.
نه عزیزم همه این مشکل رو ندارن شما هم اگه صفحات قبل رو میخوندی میدیدی که هرکی این مشکل رو داشت برطرف شد.نوشته شده توسط nfsmw
سلامنوشته شده توسط H3SAM
آخه پك سرزمين رو من از كجا گير بيارم؟؟؟
دور از دسترس منه
اگه تو فروشگاه سايت بزارنش خيلي عالي ميشه
يا حتي اگه كسي برام پستش كنه پولش رو با هزينه ي پستش بهش تقديم مي كنم.
ولي اگه تو فروشگاه بزارنش منظورم اينه كه اگه اينجور مواردي كه حياتي هست رو به فروشگاه اظافه كنند خيلي عالي مي شه ديگه بچه ها نميرن تكين مذخرف يا.... بخرند..
پك من هم DC هستش
اين هم يه لوگو ي باحال از AMD براي H3SAM جان:![]()
راستي فروشگاه به غير از اين چند تا برنامه ..چيز هاي ديگه اي هم داره؟
Last edited by علیرضا; 01-08-2006 at 00:58.
سلام
دوستان من هم تمامي مشكل شماهارو دارم هم شطرنجي شدن ديوار ها و نامرئی شدن وسايلو آدما من از شركت Alibaba گرفتم كسي ميدونه سيدي كاملشو تو اصفهان از كجا بايد بگيرم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)