تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 67 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بله باهاش میشه میل چک کرد ولی بیشتر به درد خوندن سایت های خبری می خوره. ریموت مخصوص هم داره که کی بوردی هست ولی بعید می دونم تو ایران پیدا بشه. نکته مهمی که نسبت به براوزر های سونی داره اینه که میتونه صفحاتی که توش ادوب فلش داره رو باز کنه ولی سونی نمی تونه. کلا هیچ وقت براوزر تلویزیون ما رو از کامپیوتر بی نیاز نمی کنه.
    از پاسخ شما ممنونم. جدیدا همونطور که در نمایشگاه ces2012 شاهد بودیم اکثر تلویزیونها به سمت استفاده راحتتر و سریعتر از اینترنت گام برداشته اند. راه حل هم استفاده از ریموتهای با کاربری راحتتر منجمله داشتن صفحه کلید کامل QWERTY فرامین صوتی و... هست که سازندگان این راه را پیش گرفته اند. حقیقتا از بازار ایران بیخبر بودم و نمیدونستم همچنان راه زیادی برای جایگزینی تلویزیون بجای لبتاپ جهت جستجوی وب هست که باید طی بشه. و حقیقتا اگر فاصله طی بشه براستی استفاده لبتاپ خیلی محدود میشه.
    فقط استفاده از کنترل های TM1180 یا همون کنترلر لمسی سامسونگ برای من مجهوله و نمیدونم چقدر کاربری وب رو ساده کرده .اگر کسی اطلاعی یا لینکی داره محبت کنه ما رو مستفیض کنه.
    تنها از یکی از نمایندگی ها پرسیدم قیمتی حدود 180-230 اضافه بر تلویزیون داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در پی مطالعات بیشتر چند تا سوال دیگه به ذهنم رسید ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
    1- کنترل جادویی LG برای مرور اینترنت چطور عمل می کنند؟
    2-چرا اسمی از پلاسماهای LG در سه بعدی نیست.حتی در جشنواره نوروزی؟
    3-در بین مدلهای 47 اینچ LW65100 کارکردش چطوره؟ نقاط ضعف و قوتش؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بین دو مدل پلاسمای سامسونگ و ال سی دی سونی شک دارم
    2 - برای فضای کوچک اگه 53 بخوام نظر شما چیه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بین دو مدل پلاسمای سامسونگ و ال سی دی سونی شک دارم
    2 - برای فضای کوچک اگه 53 بخوام نظر شما چیه
    اگر اهل فیلم دیدن هستی و میخوای بدون دردسر با وصل کردن فلش usb حاوی فیلم به تلویزیون، فیلم ببینی، طرف سونی نرو که در این مورد ضعیفه.

5. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خوب این بخش من سر یه دو راهی موندم

به نظر شما یه LCD سامسونگ بگیرم بهتره یا LED ایکس ویژن قیمتاشون تقریبا برابر هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بالاخره با مطالعه اینجا LG 47LW65100 گرفتم حدود 2.8 میلیون.
    از نظر مرور اینترنت با وجود کنترل جادویی راحت نیست. تب جدید یا پنجره جدید نداره .احساس میکنم ;KEYBOARD VIRTUAL هم بعضی مواقع بگیر نگیر داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بالاخره با مطالعه اینجا LG 47LW65100 گرفتم حدود 2.8 میلیون.
    از نظر مرور اینترنت با وجود کنترل جادویی راحت نیست. تب جدید یا پنجره جدید نداره .احساس میکنم ;KEYBOARD VIRTUAL هم بعضی مواقع بگیر نگیر داره!

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من شمال بودم جاتون خالی خیلی خوش گذشت.
    فقط من فهمیدم چکار کنم d5550روبگبرم با این قیمت میصرفه تلوزیون خوبی.
    ببینید من نه اهل بازییم نه اینترنت نه حتی سه بعدی فقط گاهگداری شاید فیلم mkvببینم.
    این بهتره یا ال جی lv55000-امکان داره بعداز این تعطیلات گرون تر بشه یا ارزون تر .فقط من شنبه صددرصد بازار جمهوریم خواهش میکنم هرکس این تلوزیون داشته واستفاده کرده بگه ازش راضی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی سری 6سامسونگ همشون سه بعدی هستند؟ یه چیز دیگه این مدلی که عرض کردم کاملا تولید داخل هست درسته؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا من شمال بودم جاتون خالی خیلی خوش گذشت.
    فقط من فهمیدم چکار کنم d5550روبگبرم با این قیمت میصرفه تلوزیون خوبی.
    ببینید من نه اهل بازییم نه اینترنت نه حتی سه بعدی فقط گاهگداری شاید فیلم mkvببینم.
    این بهتره یا ال جی lv55000-امکان داره بعداز این تعطیلات گرون تر بشه یا ارزون تر .فقط من شنبه صددرصد بازار جمهوریم خواهش میکنم هرکس این تلوزیون داشته واستفاده کرده بگه ازش راضی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی سری 6سامسونگ همشون سه بعدی هستند؟ یه چیز دیگه این مدلی که عرض کردم کاملا تولید داخل هست درسته؟
    55000 (اولی) پنلش 100 هرتز هست ولی 5500 (دومی) پنلش 50 هرتزه. اولی اسمارته و با کنترل جادویی میشه اینترنت باهاش رفت و برنامه روش دانلود کرد ولی دومی اسمارت نیست. هر دو MKV رو ساپورت می کنند ولی اولی فایل هایی که کدک صداشون DTS هست رو پشتیبانی نمی کنه ولی دومی این کارو می کنه.
    شما اگر می خوای توی ال جی دنبال معادل 5500 سامسونگ باشی، مدل های 34000 و 35000 که اسمارت نیستند شبیه ترند به 5500 سامسونگ.
    سری 6 هم همشون سه بعدی اند و مدل های سامسونگ 5550، 6920، 6940 و ... و ال جی 55000، 34000، 35000 تولید کره و مونتاژ داخل اند.

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اجازه دهید اینگونه من شرح دهم:
    من ابتدا یک فیلم 720p یعنی HD رو از هاردم باز کردم، حالت تصویر رو هم در اندازه اصلی گذاشته بودم، تصویر نصفه وسط تلویزیون رو گرفته بود اما وقتی که فیلم Full HD 1080p رو باز کردم کل صفحه تلویزیون گرفته شد. لذا نتیجه میشه گرفت که Full HD 1920x1080 می باشد.
    آخرش ما نفهمیدیم رزولوشن این تلویزیون چنده
    لااقل یه منبع موثق برای مشخصاتش هم نیست تا این معمای رزولوشن حل بشه
    من تو یکی از سایت های ال جی خونده بودم که 1920X1080 اما متاسفانه لینکش رو پیدا نکردم
    تو این دو تا سایت ال جی هم تناقض وجود داره ، یکی گفته 1024x768 و یکی دیگه 1366X768

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا باید در این LG رو خره گرفت با این اوضاع

شاید هم رزولوشنش اندازه آی پد 3 یعنی 2048x1536 از آب در بیاد ، خدا رو چه دیدی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •