واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه
واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه
دوست من...شما با لیگ برتر ایران مقایسه نکن....فینال جام باشگاه های اروپا بین 2تیم که بیشترین طرفدارها رو تو اروپا دارن و به این حساس که یه جورایی حس انتقام جویی تو یه تیم هست به نظرم کاملا درسته....+اینکه فقط نمیان بازی ببینند که...میان از نزدیک بازی بهترین بازیکن های دنیا رو از نزدیک تماشا کنن....میارزه ادم انقدر پول بده
البته بیشتر قیمت بلیط ها در واقع جایزه میشه و میره تو جیب باشگاهها و یوفا که نمیتونه از جیبش چند میلیون یورو (شایدم دلار) جایزه پرداخت کنه
پایان خدمت ندارم وگرنه من هم امسال میرفتم ومبلی
کسی نمیدونه سال دیگه فینال کجاست ؟
اگه مشکل پایان خدمتم حل بشه سال دیگه 100 درصد میرم و فینالو میبینم مردم از بس بازی به این با هیجانی را با صدای غیر واقعی و گزارشگران و مجریانی مثل جاودانی و خیابانی دیدم
Last edited by alliniran; 07-05-2011 at 20:31.
باور کن اگه لندن بودم با معیار قیمت های خودمون حتی یک ثانیه هم واسه خریدن بلیط بازی تامل نمی کردم.
80 یورو که هیچی به خشخصه حاضرم 500 یورو همین الان بدم , ولی بتونم بازی رو از نزدیک ببینم.و باور کن خیلی ها مثل هم هستند که همین فکر رو می کنند و تازه توانایی اینکارو هم دارن.از کشور های اوپایی مجاور انگلیس مگه چقدر طول می کشه تا لندن رفتن.کل المان رو می شه تو 5 ساعت از بالا به پایین رفت
یوفا هم دندون گردد وقتی مشتاقان فوتبال و کسایی رو می بینه که یکسال واسه همچین بازی لحظه شماری می کنن تا می تونه قیمت بلیط بالا می بره . حقم داره .![]()
Last edited by King_90; 07-05-2011 at 20:55.
به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جواتببینیم بهتره...
![]()
حالا شاید اینجا دقیقا جاش نباشه اما یه سئوال می خوام از همه دوستان بپرسم . که البته به بازی هم ربط داره . شما رونی رو بیشتر می پسندین یا مسی . بهتر بگم رونی یا مسی ؟
مطمئن تو دیدار 28 می این دو هستند که می تونن سرنوشت بازی رو در دست بگیرن.امروز هم کارلتو یه مصاحبه ای کرده و گفته رونی رو انتخاب می کنه.
""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت های فوتبال او استعداد های خودش را به بازیکن های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
شما چه فکری می کنید ؟ رونی & مسی ؟
خودم به شخصه رونی رو انتخاب می کنم.احساسی نظر نمی دم و از روی بی منطقی هم حرف نمی زنم.واسه این دلیل که اون تو منچستر و این حرفها . اما فکر می کنم حسی رونی منچستر میده دها برابر حسی که مسی به بارسا میده.
بازیهای اخیر منچستر رو اگه دیده باشین متوجه میشین که واقعا رونی نقش یه مهاجم رو بازی نمی کنه که جلو بایسته و منتظر رسیدن توپ و بعدش دریبل کردن یک یا دو نفر , بعد هم زدن شوتی به سمت دروازه باشه.
رونی در همه جای زمین دیده می شه. همه کار می کنه.70 80 متر پاس می ده.جناح بازی رو عوض می کنه.تو چند بازی اخیر هافبک وسط بازی می کنی. حتی دقاقی مقابل شالکه هافبک دفاعی بود . یه جور همه کارست .
نمی شه نقش مسی رو هم انکار کرد اما اینطوری فکر می کنم که اگه بشه فاصله اون رو با ژاوی و اینستا زیاد کرد , می شه جلوش رو گرفت . در کل نظرم اینکه مسی مهار شدنی.اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
در کل فکر می کنم تو ومبلی برگ برنده های دو تیم این دو باشن . باید منتظر بمونیم و تماشا کنیم...
من به شخصه رونی رو بیشتر می پسندم . اینکه مسی بازیکن خارق العاده ای هست شکی نیست . ولی من سبک بازی رونی رو بیشتر دوست دارم . به نظرم رونی یه جور همه کارست بهتر بگیم می شه گفت چند مهارتی است . پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .
دقیقا! چقدر این کارلتو با من هم عقیده است!![]()
خب از نزدیک یک حال دیگه ای میده .به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جواتببینیم بهتره...
![]()
وقتی میبره تیم کلی جشن میگیرند.
البته بهتره پشت نیمکت ها بلیط بگیرید و 10 گیگ هارد و 5 تا باطری دوربین ببرید که برای عکس گرفتن کم نیارید.
من که حاظرم همچین پولی بدم ولی نمیزاردند از ایران برم![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 07-05-2011 at 21:37.
تا حدودی باهات موافقم...اما به مراتب دیدیم مسی هم واسه توپ گیری به وسط بیاد و کمک کنه...اما بازی سازی نمیکنه....مثلا میاد کنار ژاوی با ژاوی پاس های کوتاه و اینجوری مدافع ها از مهاجم های دیگه غافل میشن....اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
اما خوب...رونی فیزیکی تره....ولی مسی باهوش تره...در کل واسه بازی تیمی رونی اما واسه گل زنی مسی
و ضربه ازاد که رونی جدیدا خوب میزنه....پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .
ببینید...نه رونالدو نه رونی و نه مسی تو جام جهانی کار خاصی انجام ندادند...پس مسی رو به بقیه بازیکن ها نچسبونید....گل دومش به رئال تو سانتیاگو برنابئو....پاس ژاوی یا اینیستا بود یا حرکت خود مسی؟....
ممکنه تو تیم های ملی تو مقطعی بازیکن افت کنه...اما دلیل به بی کیفیتی بازیکن نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)