تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 13 از 49 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوست من...شما با لیگ برتر ایران مقایسه نکن....فینال جام باشگاه های اروپا بین 2تیم که بیشترین طرفدارها رو تو اروپا دارن و به این حساس که یه جورایی حس انتقام جویی تو یه تیم هست به نظرم کاملا درسته....+اینکه فقط نمیان بازی ببینند که...میان از نزدیک بازی بهترین بازیکن های دنیا رو از نزدیک تماشا کنن....میارزه ادم انقدر پول بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته بیشتر قیمت بلیط ها در واقع جایزه میشه و میره تو جیب باشگاهها و یوفا که نمیتونه از جیبش چند میلیون یورو (شایدم دلار ) جایزه پرداخت کنه
    پایان خدمت ندارم وگرنه من هم امسال میرفتم ومبلی
    کسی نمیدونه سال دیگه فینال کجاست ؟
    اگه مشکل پایان خدمتم حل بشه سال دیگه 100 درصد میرم و فینالو میبینم مردم از بس بازی به این با هیجانی را با صدای غیر واقعی و گزارشگران و مجریانی مثل جاودانی و خیابانی دیدم
    Last edited by alliniran; 07-05-2011 at 20:31.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه
    باور کن اگه لندن بودم با معیار قیمت های خودمون حتی یک ثانیه هم واسه خریدن بلیط بازی تامل نمی کردم.
    80 یورو که هیچی به خشخصه حاضرم 500 یورو همین الان بدم , ولی بتونم بازی رو از نزدیک ببینم.و باور کن خیلی ها مثل هم هستند که همین فکر رو می کنند و تازه توانایی اینکارو هم دارن.از کشور های اوپایی مجاور انگلیس مگه چقدر طول می کشه تا لندن رفتن.کل المان رو می شه تو 5 ساعت از بالا به پایین رفت
    یوفا هم دندون گردد وقتی مشتاقان فوتبال و کسایی رو می بینه که یکسال واسه همچین بازی لحظه شماری می کنن تا می تونه قیمت بلیط بالا می بره . حقم داره .
    Last edited by King_90; 07-05-2011 at 20:55.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
    از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جواتببینیم بهتره...

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

توی همین لیگ خودمان قیمت بلیت چند

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

حالا شاید اینجا دقیقا جاش نباشه اما یه سئوال می خوام از همه دوستان بپرسم . که البته به بازی هم ربط داره . شما رونی رو بیشتر می پسندین یا مسی . بهتر بگم رونی یا مسی ؟
    مطمئن تو دیدار 28 می این دو هستند که می تونن سرنوشت بازی رو در دست بگیرن.امروز هم کارلتو یه مصاحبه ای کرده و گفته رونی رو انتخاب می کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.
    اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت های فوتبال او استعداد های خودش را به بازیکن های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
    شما چه فکری می کنید ؟ رونی & مسی ؟
    خودم به شخصه رونی رو انتخاب می کنم.احساسی نظر نمی دم و از روی بی منطقی هم حرف نمی زنم.واسه این دلیل که اون تو منچستر و این حرفها . اما فکر می کنم حسی رونی منچستر میده دها برابر حسی که مسی به بارسا میده.
    بازیهای اخیر منچستر رو اگه دیده باشین متوجه میشین که واقعا رونی نقش یه مهاجم رو بازی نمی کنه که جلو بایسته و منتظر رسیدن توپ و بعدش دریبل کردن یک یا دو نفر , بعد هم زدن شوتی به سمت دروازه باشه.
    رونی در همه جای زمین دیده می شه. همه کار می کنه.70 80 متر پاس می ده.جناح بازی رو عوض می کنه.تو چند بازی اخیر هافبک وسط بازی می کنی. حتی دقاقی مقابل شالکه هافبک دفاعی بود . یه جور همه کارست .
    نمی شه نقش مسی رو هم انکار کرد اما اینطوری فکر می کنم که اگه بشه فاصله اون رو با ژاوی و اینستا زیاد کرد , می شه جلوش رو گرفت . در کل نظرم اینکه مسی مهار شدنی.اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
    در کل فکر می کنم تو ومبلی برگ برنده های دو تیم این دو باشن . باید منتظر بمونیم و تماشا کنیم...

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

شما رونی رو بیشتر می پسندین یا مسی . بهتر بگم رونی یا مسی ؟
    من به شخصه رونی رو بیشتر می پسندم . اینکه مسی بازیکن خارق العاده ای هست شکی نیست . ولی من سبک بازی رونی رو بیشتر دوست دارم . به نظرم رونی یه جور همه کارست بهتر بگیم می شه گفت چند مهارتی است . پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .
    کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.
    اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت های فوتبال او استعداد های خودش را به بازیکن های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
    دقیقا! چقدر این کارلتو با من هم عقیده است!

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
    از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جواتببینیم بهتره...
    خب از نزدیک یک حال دیگه ای میده .
    وقتی میبره تیم کلی جشن میگیرند.
    البته بهتره پشت نیمکت ها بلیط بگیرید و 10 گیگ هارد و 5 تا باطری دوربین ببرید که برای عکس گرفتن کم نیارید.
    من که حاظرم همچین پولی بدم ولی نمیزاردند از ایران برم
    Last edited by s-a-l-i-m; 07-05-2011 at 21:37.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
    تا حدودی باهات موافقم...اما به مراتب دیدیم مسی هم واسه توپ گیری به وسط بیاد و کمک کنه...اما بازی سازی نمیکنه....مثلا میاد کنار ژاوی با ژاوی پاس های کوتاه و اینجوری مدافع ها از مهاجم های دیگه غافل میشن....
    اما خوب...رونی فیزیکی تره....ولی مسی باهوش تره...در کل واسه بازی تیمی رونی اما واسه گل زنی مسی

پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .
    و ضربه ازاد که رونی جدیدا خوب میزنه....
    ببینید...نه رونالدو نه رونی و نه مسی تو جام جهانی کار خاصی انجام ندادند...پس مسی رو به بقیه بازیکن ها نچسبونید....گل دومش به رئال تو سانتیاگو برنابئو....پاس ژاوی یا اینیستا بود یا حرکت خود مسی؟....
    ممکنه تو تیم های ملی تو مقطعی بازیکن افت کنه...اما دلیل به بی کیفیتی بازیکن نیست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •