بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟![]()
بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟![]()
درایو های فعلی بلوری متاسفانه خیلی ضعیف و حساس هستن.اگه گارانتی داره ببر نمایندگی نشون بده واست تستش کنن.
سی دی رو در میاره ؟؟؟
شما ویندوزتو ریکاوری کن بعد اگه مشکلت حل نشد ببر گارانتی
دوستان كسي درايور وبكم asus N53sn. رو داره به ما هم بده مشكلمون حل شه.
یک بار bios مادربرت و آپدیت کن ... با برنامه WINflash .... احتمالا درست میشه![]()
دوستان ميخام درايور وبكمم رو نصب كنم با اين ارور مواجه ميشم
![]()
سلام دوستان خواستم یه سوال تقریبا تخصصی از دوستان داشته باشم .
این N53sn من میتونه پورت های HTMI ورژن 1.4 که 3D ساپورت هستند رو ساپورت کنه ؟ و می خوام از نت چند تا بلوری سفارش بدم دوستان گفتن که بلوری قوی نداره این لپتاپ .... یعنی استفاده ای ازش نکنم ؟
متسفانه یک TV سه بعدی خریدم حالا ملت میگن این همه هزینه اضافه کردی به چه دردیت میخوره ؟ خواستم یه HDMI سونی 1.4 بگیرم با بلوری این لپتاپ بتونم ردیفش کنم ....
سلام دوست عزیز
به نظر من 2 حالت بیشتر نداره :
1- خود ایسوس یک برنامه برای کاهش مصرف باتری داره که دقت کن اون روی batry saving نباشه چون در این حالت سرعت قطعات را کاهش میده تا باتری زیاد استفاده نشه
2- احتمال داره یکی از رم هات مشکل داشته باشه - این مدل از لپ تاپ دو تا رم داره هر کدوم 4 گیگ - مال منم یکیشون مشکل داشت فرستادم گارانتی عوض کردن - البته چند روز دیگه میرسه دستم
چون میگین هنگ می کنه و اینترنت قطع میشه و باید با پاور خاموش کنین نظر قطعی و نهایی من اینه که رم شما مشکل داره - بفرستین گارانتی - گارانتی کجاست ؟
Last edited by amrdata; 25-02-2012 at 13:07.
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟
این کارو قبلا کردم.205 بود الان 208 شده.ولی هنوز مشکل هست.سرعته خوندن که پایینه..توو رایتم که سرعت پایینه شایدم سیدرو بسوزونه..بعضی سی دی هارو هم که اجرا نمیکنه..
بعد یه مشکل دیگه...وقتی کارایی مثله نصب یا کپی می کنم سی پی یو از حداقل ظرفیتش استفاده میکنه..مثلا 7 درصد..اینو باید چیکار کنمسرعت انتقالش پایینه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)