تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 178

نام تاپيک: کلوپ asus n53sn

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درایو های فعلی بلوری متاسفانه خیلی ضعیف و حساس هستن.اگه گارانتی داره ببر نمایندگی نشون بده واست تستش کنن.

3. این کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟
    سی دی رو در میاره ؟؟؟
    شما ویندوزتو ریکاوری کن بعد اگه مشکلت حل نشد ببر گارانتی

5. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دوستان كسي درايور وبكم asus N53sn. رو داره به ما هم بده مشكلمون حل شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یک بار bios مادربرت و آپدیت کن ... با برنامه WINflash .... احتمالا درست میشه

8. این کاربر از vitamin1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دوستان ميخام درايور وبكمم رو نصب كنم با اين ارور مواجه ميشم

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

سلام دوستان خواستم یه سوال تقریبا تخصصی از دوستان داشته باشم .

این N53sn من میتونه پورت های HTMI ورژن 1.4 که 3D ساپورت هستند رو ساپورت کنه ؟ و می خوام از نت چند تا بلوری سفارش بدم دوستان گفتن که بلوری قوی نداره این لپتاپ .... یعنی استفاده ای ازش نکنم ؟

متسفانه یک TV سه بعدی خریدم حالا ملت میگن این همه هزینه اضافه کردی به چه دردیت میخوره ؟ خواستم یه HDMI سونی 1.4 بگیرم با بلوری این لپتاپ بتونم ردیفش کنم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

14

سلام
    من اواخر مهر بود که این لپ تاپ رو گرفتم با این کانفیگ

CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz )

RAM: 8GB DDR3
    HDD: 750 GB
    DRIVE: DVD+RW DoubleLayer /
    VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB /
    DOS

ولی نمی دونم چرا اصلا راضی نیستم ازش!!
    یعنی اگه مثلا دارم یه بازی نصب میکنم یا یه کپی انجام میده، به شدت سرعتش میاد پایین!!
    مثلا دیروز داشتم یه نرم افزار رو آپدیت می کردم با اینترنت و اومدم فیلم ببینم و دیدم فیلم رو به شدت داره کند پخش میکنه!!
    یا مثلا بازی NFS: run که جدید اومده رو به شدت کند اجرا میکرد ولی با یه PC که 2 گیگ رم داره و سی پی یو و کارت گرافیک و ... به شدت ضعیف تر هستند به راحتی داره اجرا میشه این بازی!!!

اون مشکلی که یکی دیگه از دوستان هم گفت که DVD رام صدای زیادی تولید میکنه موقع خوندن بعضی از DVD ها رو هم من دارم!!
    یعنی صدا و لرزش به شدت بالا هست!!

ولی یه مشکلی که خیلی دارم ور میرم و نمی فهمم چیه رو براتون میگم
    در برخی مواقع به ویندوز حالتی مثل هنگ دست میده و بعد از اون اینترنت هم قطع میشه!!!
    و میشه ویندوز رو ری استارت کرد و تا مرحله Logging off پیش میره و در اونجا حتی اگه نیم ساعت هم بذارم از این مرحله نمیگذره و فقط تنها راهش اینه که دکمه پاور لپ تاپ رو بگیرم تا لپ تاپ خاموش بشه!!!
    ویندوز من هم 7 اولتیمیت هست و از 3 نسخه ی مختلف (یعنی مدل های مختلف هم استفاده کردم) ولی بازهم این مشکل رو داشته ام! البته بیشتر مواقعی که این مشکل رخ میده که hibernate کرده باشم یا در حالت sleep بوده باشه و بعد از یه تایمی پس از اینکه از این حالت در میاد این هنگ رخ میده!!

خودم هم مونده ام که مشکل از کجاست!!
    تنها راه حلم این بود که از Server 2008 هست استفاده کردم و مدتی از اون استفاده می کردم! و این مشکل مشاهده نشد توش!
    چون احتمال میدادم که شاید ویندوز 7 با میزان 8 گیگ رم مشکل داره!
    برخی دوستان گفتن که مشکل از NOD32 هست که پاکش کردم ولی بازم همین مشکل برام پیش اومد!!
    هر دو درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازی تغییر نکردش!!

نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
    فکر میکردم که با این مشخصات لااقل بشه راحت کار کرد!!
    سلام دوست عزیز
    به نظر من 2 حالت بیشتر نداره :

1- خود ایسوس یک برنامه برای کاهش مصرف باتری داره که دقت کن اون روی batry saving نباشه چون در این حالت سرعت قطعات را کاهش میده تا باتری زیاد استفاده نشه

2- احتمال داره یکی از رم هات مشکل داشته باشه - این مدل از لپ تاپ دو تا رم داره هر کدوم 4 گیگ - مال منم یکیشون مشکل داشت فرستادم گارانتی عوض کردن - البته چند روز دیگه میرسه دستم
    چون میگین هنگ می کنه و اینترنت قطع میشه و باید با پاور خاموش کنین نظر قطعی و نهایی من اینه که رم شما مشکل داره - بفرستین گارانتی - گارانتی کجاست ؟
    Last edited by amrdata; 25-02-2012 at 13:07.

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

سلام دوستان خواستم یه سوال تقریبا تخصصی از دوستان داشته باشم .

این N53sn من میتونه پورت های HTMI ورژن 1.4 که 3D ساپورت هستند رو ساپورت کنه ؟ و می خوام از نت چند تا بلوری سفارش بدم دوستان گفتن که بلوری قوی نداره این لپتاپ .... یعنی استفاده ای ازش نکنم ؟

متسفانه یک TV سه بعدی خریدم حالا ملت میگن این همه هزینه اضافه کردی به چه دردیت میخوره ؟ خواستم یه HDMI سونی 1.4 بگیرم با بلوری این لپتاپ بتونم ردیفش کنم ....
    کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یک بار bios مادربرت و آپدیت کن ... با برنامه WINflash .... احتمالا درست میشه
    این کارو قبلا کردم.205 بود الان 208 شده.ولی هنوز مشکل هست.سرعته خوندن که پایینه..توو رایتم که سرعت پایینه شایدم سیدرو بسوزونه..بعضی سی دی هارو هم که اجرا نمیکنه..
    بعد یه مشکل دیگه...وقتی کارایی مثله نصب یا کپی می کنم سی پی یو از حداقل ظرفیتش استفاده میکنه..مثلا 7 درصد..اینو باید چیکار کنمسرعت انتقالش پایینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •