طبق اعلام شرکت Capcom بازی Resident Evil: Operation Raccoon City در تاریخ 20 مارچ سال 2012 ( یعنی روز اول فروردین ) برای کنسول ها ارائه میشه ..
طبق اعلام شرکت Capcom بازی Resident Evil: Operation Raccoon City در تاریخ 20 مارچ سال 2012 ( یعنی روز اول فروردین ) برای کنسول ها ارائه میشه ..
چقدر طول میکشه بیاد ایران و بره تو پی سی؟
معمولا زمان انتشار توی ایران زیاد تفاوتی نداره؛ فوقش یکی دو هفته.
درمورد نسخه PC اطلاعی ندارم؛ من یه مدت غایب بودم؛ الان اومدم دیدم هنوز این بازی توی ویترین کپ کام ه![]()
نه بابا یکی دو هفته زیاده ،فوقش دو سه روز!
به محض اینکه بیاد میره توی تورنت روز بعدش هم مغازه سر کوچه![]()
سلام
همانطور که میدونید تو این قسمت ما 6 شخصیت قاب بازی خواهیم داشت بنابراین خوبه که معرفی کوچکی از اونها داشته باشیم..( در این میان به نکات مختلفی اشاره شده که مستقیما گیم پلی بازی رو بیان میکنه و جای بسی بحث داره )
Vector ..: این شخصیت بسیار مزموز بوده و بیشتر کارهاش به صورت مخفی کاری خواهد بود و مثل یک سایه اینور اونورخواهد رفت
متولد سال 1960 هستش
نزدیک 30 سال سن داره
گروه خونیش : O+
ملیتیش : ژاپنی
و جزگروه bss
Beltway..: هیکل تنومدی داره و متخصص امور انفجار و بمب گذاری هستش
29 سال سن داره
گروه خونی ..: -B
ملیتی..: پورتوریکو.
Bertha..: پزشک گروه خواهد بود مواقعی که نیاز به ودیک یا کمک رسانی امدادی باشه ایشون میان
34 سال سن داره
گروه خونی..: +B
ملیت : المانی
Spectre..: محافظ گروه هستش که چشمانش این امکان رو داره که موارد پشت دیوار رو ببینه البته با استفاده از اون دوربین روی چشمش
34 سال سن داره
گروه خونیش..: -AB
ملیتی ..: روسیه
Four eyes ..: چهار چشم ژاپنی یکی از شخصیت های پیچیده بازی خواهد بود که یک دانشمند بسیار مخ هستن
28 سال سن داره
گروه خونی..: -A
ملیتی..: امریکایی ژاپنی
LOPO..; سرگروهبان سرویس امنیتی هستن و فرمانده این گروه هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محبوب قلبهایمان هم این بار حضور دارند اما نه بعنوان شخصیت قابل بازی
امیدوارم استدیو سازنده بدونه که داره چی کار میکنه و اینهارو به حاشیه نکشونه.
زبون دراز نام اشنا د رکنار دوست خوب شنل سبزمون و اون غورباغه بزرگ حتما چالش برانگیز خواهد بود
ممنون
استفاده از شخصیت های بازی هم بنا بر تخصص اوناست ؟!
مثلا اون شخصی که تخصصش انفجاره در بازی برای کارهای انفجار و .. از اون استفاده میشه یا نه...این موارد گفته شده تنها برای بیوگرافی و آشنایی با کارکترها بوده؟!
تو یه تریلر کلیر و لیون داشتن با هم همکاری میکردن و به یه سری فرد مسلح (آدم) تیر اندازی میکردن... نفهمیدیم اخر قراره لفت فور دد جدید بازی کنیم یا رزیدنت اویل...
مواردی که هست اینه که ممکنه ما با گاز گرفتن زخمی شده و به مرور تبدیل به زامبی بشیم که اونجا پزشک نیاز هستش ( خیلی عجیبه مگه واکسنش رو داشتند...)
این که کی و چطور با شخصیت ها بازی میکنیم و با کدومشون معلوم نشده ولی
مثلا در طی بازی وقتی زخمی بشیم پزشک تیم خودش رو میرسونه و باید منتظر اون باشیم
یا جاهایی خواهند بود که نیاز به منفجر شدن هستش که متخصص انفجار میادش و عمل میکنه
یا این کار به صورت سویچ کردن بین شخصیت ها میشه یا هوش مصنوعی بازی عمل میکنه
سلام
من دیشب رفتم تو کاره دانلود رزیدنت اویل کد ورونیکا نسخه دریمکست. راستش من حدود 9 سال پیش 20 دقیقه بازی کرده بودم و ازاون موقع خیلی دلم می خواست این بازی رو بازی کنم. فوق العادست و بسیار زیبا الان دارم رو pc با شبیه ساز بازی میکنم . راستی یه چیزی این نسخه HD که قرار بود برا کنسولا بیاد چی شد؟ اومد یا نه ؟
البته ببخشید که این مطالب رو اینجا مطرح کردم جایی دیگه ندیدم. برا دوستانی هم که کد ورونیکا رو شاید تا الان بازی نکردن حتما پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)