تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 143

نام تاپيک: پروژه ساخت یک جفت باند استریو به همراه آمپلی فایر (راهنمایی کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز وقت نشد پاسخ بدم

به نظر من شما یه باکس 30 لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه فقط توجه کنید که حجم داخلی باکس که از ضرب طول X ارتفاع X عمق بدست میاد، کمتر از 30،000 سانیمتر نباشه. بعنوان مثال اگه ارتفاع 40 سانتیمتر باشه و عرض 30 سانتی متر. حاصل ضرب اینو میشه 1200 و اگه 30000 رو تقسیم بر 1200 کنی میشه 25 سانتیمتر. حجم دیواره ها و مواد صداگیر هم باید لحاظ کنی

برای کراس اور به نظر من شما یه کراس اور 3 راهه نیاز دارید با فیلتر پایین گذر که باید یه inductor هسته هوا ترجیحا به قطر سیم بالاتر باشه برای پایین نگاه داشتن مقاومت سلف. شما باید نقاط کراسینگ رو 800هرتز و 6500 هرتز در نظر بگیرید. برای کراس 800 هرتز نیاز به یه اینداکتور حدود 0.8 میلی هانری دارید که خیلی بزرگ نمیشه. برای میدرنج یه فیلتر میان گذر حدود 0.17 میلی هانری نیاز دارید که با یه خازن 27 میکروفاراد سری شده که خازن میتونه از موازی شدن دو یا چند خازن باشه که مشکلی نداره. برای تویتر هم نیاز به یه خازن 2.2 میکروفاراد دارید. به همین سادگی به همین خوشمزگی
    اندازه پورت تهم قطر پورت 7 سانتی متر و طولش 11 سانت در نظر بگیرید
    ممنون از اینکه جواب دادی... فقط یه سوال اونم اینکه اینکه حجم باکس 30 لیتر باشه بر چه اساسی هست؟ و اینکه گفتید اندازه پورت رو هم با قطر 7 و طول 11 سانت در نظر بگیرم از فرمول خاصی برداشت شده؟

و به شدت دنبال خرید اون نمدهایی هستم که عکسش بالاست...! از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پشم شیشه هم بد نیست ولی تراکم لازم رو نداره.... منظور از سایز میدرنج چیه؟
    از اون نمدها که بالا عکسشو گذاشتم نمی دونید از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پشم شیشه های مصنوعی که گفتم خوب جواب میده .. منظورم از سایز میدرنج اندازه اون از لبه میدرنج تا انتهای آهن ربا و اندازه پرده لرزان درایور و اینکه چند اینچ هست.
    در مورد نمد هم نه متاسفانه. خودم قبلا دنبالش بودم ولی پیدا نکردم.
    به نظر من اگه بیش از حد لازم در کار سخت گیری کنی کار خراب میشه. نه اینکه بگم استاندارد و با کیفیت کار نکنیم..نه. منظورم اینه که تبدیل به وسواس اظافی نشه.
    Last edited by ominoaudio; 12-12-2012 at 11:33.

4. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من شما یه باکس 30 لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه فقط توجه کنید که حجم داخلی باکس که از ضرب طول X ارتفاع X عمق بدست میاد، کمتر از 30،000 سانیمتر نباشه. بعنوان مثال اگه ارتفاع 40 سانتیمتر باشه و عرض 30 سانتی متر. حاصل ضرب اینو میشه 1200 و اگه 30000 رو تقسیم بر 1200 کنی میشه 25 سانتیمتر. حجم دیواره ها و مواد صداگیر هم باید لحاظ کنی
    اندازه پورت تهم قطر پورت 7 سانتی متر و طولش 11 سانت در نظر بگیرید
    کلیپش عزیز یک سوال: این که گفتید باکس 30لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه یعنی چی؟ یعنی هر سایزی شد فقط 30لیتر باشه؟ مثلا اگه عرض 20cmبود و عمق 10cm ارتفاع رو انفدر زیاد کنیم که بشه 30لیتر

6. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلیپش عزیز یک سوال: این که گفتید باکس 30لیتری بسازید با طول و عرض و عمق دلخواه یعنی چی؟ یعنی هر سایزی شد فقط 30لیتر باشه؟ مثلا اگه عرض 20cmبود و عمق 10cm ارتفاع رو انفدر زیاد کنیم که بشه 30لیتر

اخه یه چیزی بگو که بگنجه یه بلندگوی 3 راهه میخوای بسازی به نظرت میشه عمق جعبه رو 10 بگیری؟! من حجم داخلی جعبه رو گفتم 30 لیتر باشه. یعنی باید یه تعادلی برقرار کنید که حجم داخل باکس حداقل 30 لیتر باشه. مثلا عرض میتونه 25 باشه. عمق هم 25 و ارتفاع میشه 48 که میشه 55 در نظر بگیری یعنی حدود 4لیتر بیشتر میشه که حجم مواد damping و دیواره هارو جبران میکنه.

8. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برای تاپیک مفید نبود.
    Last edited by ominoaudio; 31-01-2013 at 16:57.

10. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برای تاپیک مفید نبود.
    Last edited by ominoaudio; 31-01-2013 at 16:57.

12. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو سایت های خارجی نگاه می کردم یه سری قوانین رو نوشته بودن برای محاسبه حجم و اندازه باکس ها ولی مشکلی که وجود داشت این بود که قوانین جنرال نبودن و نمی شد تعمیم داد... و منم ازش استفاده کنم بلکه با توجه به جنس باکس ها و نوع باندها و... محاسبه شده بود.... این نشون میده که حجم و جنس استفاده شده در باکس ها به شدت رو صدای خروجی تاثیرگذاره....
    بازم می گم هدف از ایجاد این تاپیک و بحث های مشابه الزاما ساخت صرفا یه باند نیست بلکه برای یادگیری و انتقال اطلاعات هست...

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینم چندتا عکس از طراحی باند (الزاما قرار نیست این شکلی باشه فقط جهت روشن تر شدن موضوع چندتا عکس می گذارم....اگه نظر و پیشنهادی درباره طراحی باند سه درایوه دارید استقبال می کنم ازش البته اگه درایوها بیشتر یا کمتر هم بود ولی طراحی رو اصول و حساب داشت می شه روش کار کرد و تغییر دادش...

سلام-از همتون تشکر و قدردانی میکنم مطالبتون جالب و به درد بخور بودن عکس های دیگه ای هم میشه بزاری؟ ممنون میشم

16. این کاربر از asghar payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام-از همتون تشکر و قدردانی میکنم مطالبتون جالب و به درد بخور بودن عکس های دیگه ای هم میشه بزاری؟ ممنون میشم
    سلام دوست عزیز... عکس های دیگه هم به موقع اش اضافه می شه فقط باز من با کمبود وقت مواجه هستم و با وجودی که قطعات چوبی رو هم خریداری و بریده ام ولی فرصت نکردم که بقیه کار رو جمع کنم و به محض اینکه دوباره فرصتی پیدا کنم حتمن به تفصیل اطلاعات و نحوه کار را شرح می دهم.

18. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پروژه ساخت یک جفت باند استریو:

طراح : قاسم محمدپور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقدمه:
    ایده ی ساخت این باندهای زیبا از آنجا شروع شد که من تصمیم گرفتم دو بلندگوی خیلی ساده بوسیله باندهای جلو و عقب پراید برای خودم بسازم. اون موقع هیچ اطلاعی در مورد هزینه و مراحل ساخت نداشتم. شروع به تحقیق در سایتهای مختلف کردم و از هر کدوم نکته ای گرفتم و پله پله تونستم این باندها رو طراحی کنم. تصمیم گرفتم تمام اطلاعاتی که در این زمینه کسب کردم بطور کامل در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا از این به بعد اگر دوستی خواست این راه رو بره بدنبال جزئیات نباشه و چیزهای بهتری اختراع کنه.برای آپلود این پروژه هم این سایت را تخصصی و حرفه ای دونستم.

این تصویر مربوط به زمانیه که باندهای پراید را به آمپ متصل کرده بودم که صدای ایده آلی نداشت:

آمپی که من داشتم 426 وات توان خروجی برای دو کانال و امپدانس متغیر 6 تا 12 اهم داشت.

بعدا متوجه شدم که باند خوب باید بتونه فرکانسهای مختلف را توسط بلندگوهای مختلف ایجاد کنه و به همین خاطر سه جفت باند Tweeter, Midrange, Woofer خریدم به ارزش 200.000 تومان که صدای فوق العاده ای داشتند.
    -توییتر برای فرکانس های بین 6 کیلوهرتز تا 20 کیلوهرتز استفاده میشه که صدایی شبیه به سنج از خودش منتشر میکنه و اینم عکسشه:

این توییتر ها یکی از بهترین نوع آنها بودند که پیدا کردم و از شرکت OSC ژاپن بودند و با ماکزیمم توان 80 وات و مقاومت 8 اهم.

-مید رنج برای فرکانسهای بین 500 هرتز تا 6 کیلوهرتز استفاده میشه که بیشتر صدای خواننده از اونها به گوش میرسه:

توان بالا و مقاومت 4 اهم داشتند.

ووفر که بیشتر برای صداهای بم و بیس استفاده میشه در فرکانس های بین 100 هرتز تا 500 هرتز کار میکنه :

این باندها هم حدود 30 وات توان و 4 اهم مقاومت داشتند و بیس بسیار نرم و گوش نوازی از خود منتشر می کردند.

اگه اطلاعات بیشتری در مورد باند فرکانسی بلندگوها می خواهید می تونید به این سایت مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همانطور که گفتم این باندها برای رنجهای مختلف فرکانسی استفاده می شوند و وقتی بهترین صدا رو از خودشون نشون میدند که همه مراحل ساخت را به درستی دنبال کرده باشید. برای تفکیک فرکانس بایستی از کراس اور استفاده کنید که یا میتونید خودتون بسازید یا به بیرون سفارش بدید. نحوه ساخت اونم به این شکله که ابتدا باید حد پایین و بالای فرکانس هرکدام از بلندگوها رو پیدا کنید که این کار با نرم افزار خاصی از طریق کامپیوتر انجام میشه و سپس با توجه به منحنی فرکانسی سلف و خازن و مقاومت مناسب را طراحی کنید که یکم کار تخصصی میشه.
    اگه اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ساخت کراس اور خواستید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
    یا از فایل pdf : crossovr استفاده کنید که میتونید با سرچ در گوگل پیداش کنید.
    من با تحقیقی که کردم متوجه شدم خرید کراس اور خیلی هزینه بر خواهد بود و از طرفی در کیفیت صدا تاثیر میزاره و یه جورایی اولش منصرف شدم. ولی بجای اون از خازن های توان بالای بی پلار استفاده کردم که خیلی بد گیر میومد و البته گرون قیمت بودند. در ادامه از نحوه اتصال اسپیکر ها و قرار دادن خازن بین آنها براتون می گم.
    نحوه سیم بندی:
    اسپیکرها را به چند صورت میتونید به همدیگه متصل کنید که هر کدوم مزایای خودش را داره ولی بهترین حالت برای باندهای خانگی که بتونه صدایی پر قدرت و شفاف ایجاد کنه همون حالت موازی می باشه که شکل سیم بندی را براتون میکشم. میتونید هرکدام از اسپیکرها را یه مقاومت تجسم کنید. حالا با سری کردن آنها مقاومت کل بالا رفته و صدا یکم بم میشه و افت میکنه. ولی به باندها کمتر آسیب میرسه. در عین حال به خاطر افزایش مقاومت کل آمپ مجبور میشه جریان بیشتری بده که باعث گرم شدن اون میشه.
    در حالت موازی مقاومت کل پایین می یاد و باید حواستون باشه باندهاتون توان لازم را برای حداکثر صدا داشته باشند تا به آنها آسیب نرسه.
    اگر بیشتر با نحوه سیم بندی و مزایا و معایب آنها می خواهید آشنا بشید از سایتهای زیر استفاده کنید:
    Series_Parallel_9_14.Pdf
    اگرمقاومت کل شما خیلی پایین اومد میتونید از یه مقاومت آجری وات بالا بین 4 تا 8 اهم بصورت سری با اسپیکرها استفاده کنید تا مقاومت کل بالا بیاد. ولی در کل اگر اسپیکرهاتون 8 اهم مقاومت دارند نیازی به این کار نیست. چون روی سطح صدا در خروجی تاثیر میزاره و کیفیت افت میکنه.
    من برای توییتر خازن 2.2 میکرو فارد و برای میدرنج خازن 4.7 میکروفاراد را انتخاب کردم و برای ووفر هم خازن 11 میکروفاراد. خازن ووفر را به صورت موازی با دو پایه اون بستم و دو خازن دیگه رو بصورت سری بر روی لاین مثبت بستم. ولی در صدای بلند ووفرصداش قطعه قطعه میشد و بهمین خاطر اصلا خازن دو سر اون را برداشتم و دیگه مشکلی نداشت.
    اگه برای محاسبه خازن با توجه به مقاومت اسپیکر و آمپ و فرکانس کاری اسپیکر فرمول می خواهید میتونید از فایل pdf زیر پیدا کنید:
    sloa043.pdf
    اینم شماتیک مدار خودم و نحوه اتصال خازنها:

اینم تصویر برد خازنها می باشد که بصورت مدار کراس اور بستمشون:

همانطور که می دونید خازنها باید ولتاژی بیش از 100 ولت داشته باشند و از طرفی ظرفیت آنها دقیقا برابر همون مقادیری که بدست آورده اید باشند. ولی پیدا کردن همچین خازنی کار بسیار مشکلی است و کسی هم به شما نمیده. برای همین بهتره خودتون با سری و موازی کردن خازنها مقدار مورد نظر خودتون را بدست بیارید. براتون شماتیک مدار خازنها رو هم میزارم.

البته در شکل یک سری خازن هم برای 11 میکرو فاراد قرار دادم که ازشون استفاده نکردم. فقط خواستم مدارم ناقص نشه!
    این تصویر باندها قبل از نصب در جعبه است:

حالا بایستی جعبه ای می ساختم که هم زیبا باشه و هم به بهترین نحو صدای باندها رو منتشر کنه. برای محاسبه فضای داخل باند اگر اطلاعات بیشتری می خواهید میتونید از سایت زیر استفاده کنید که با استفاده از قطر باندها حجم مورد نیاز رو میتونید بدست بیارید:
    ابعادی که من برای هر جعبه بکار بردم 25*30*60 بود که عمق جعبه 25 سانتیمتر و ارتفاع اون 60 سانتیمتر بود.
    سوراخ های جلوی جعبه رو هم دقیقا اندازه گیری کردم و شکلش رو طراحی کردم و به همراه شکل کلی که در ذهنم بود به نجار دادم تا برام بسازه:

تصاویر بالا پس از مرحله رنگ شدن می باشد که در حال خشک شدن در زیر آفتاب هستند. همانطور که در تصویر می بینید من چهار چوبی هم برای جلوی باندها درست کردم و تور فلزی خیلی محکم گرفتم و اندازه اون چهارچوبها بریدم و با دستگاه خم چهار طرف توری ها رو خم کردم تا محکم داخل چهارجوب بره و دور تا دور اون رو میخ زدم و در نهایت زه واری دور اون کشیدم و آماده رنگ شد که شما میتونید در تصویر بالا مشاهده کنید.
    تنها مشکلی که در طراحی جهبه ها وجود داشت درب پشتی خیل نازک و کشویی اونها بود که همزمان با بیس باندها شروع به لرزش می کردند و خیلی آزار دهنده بودند. من برای رفع این مشکل 2 تیکه نوپان دقیقا مشابه بدنه گرفتم و اندازه دهنه بریدم و از داخل چهار چوبی ساختم و به بدنه اون پیچ کردم و اون نوپانها رو هم به اون چهارچوب پیچ کردم که خیلی محکم شد.
    فقط توجه داشته باشید که برای این حجم جعبه اصلا سوراخ تهویه هوا نیازی نیست.

نصب باندها و کراس اور در داخل جعبه:

برای اینکه بهترین صدا رو از این باندها بگیرید بهتره تمامی فضای داخل اونها رو با ویسکوزیت یا همون پشم و شیشه بهداشتی پر کنید:

برای زیبایی بیشتر بهتره تمامی پیچهایی که در دیده رو هم رنگ مشکی کنید تا زیاد تو چشم نزنند:

اون چهار چوب توری هم که قبلا ساخته بودم با استفاده از پیچ از داخل پیچ کردم.
    دیگه تمومی مراحل به پایان رسید و جالبه بدونید صدایی که این باندها دارند اونقدر تمیز و شفاف و پر قدرته که من برای تلویزیون LED خودمون ازشون استفاده می کنم.
    شاد و موفق و پیروز باشید و اگر مشکلی داشتید خوشحال میشم جوابگو باشم. باتشکر فراوان از همه شما دوستان.....

Last edited by armin2345; 14-04-2013 at 11:26.

20. 10 کاربر از armin2345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •