ماجیکار کره ای
ماجیکار کره ای
still waiting ...![]()
سلام
یه پراید خریدم مدل 88 صبا . اما جایی که هستم پارکینگ نداره و مجبورم ماشین رو بزارم توی کوچه .. یه دزدگیر خوب و تصویری که امکانات خوبی داشته باشه معرفی میکنید ؟ .. تا 300 هم باشه مشکلی نیست
با عرض سلام خدمت همه بچه های زحمتکش سایت
من سمند دارم می خواستم یک مشاوره برای خرید دزدگیر بگیرم
اول تصمیم گرفتم ایزیکار ببندم ولی بعدش اینقدر معایبش رو گفتن تصمیم گرفتم یه مشورتی بکنم
می خوام ببینم بین ایزیکار و مجیکار و استیل میت کدوم بهتره یا اینکه دزدگیر دیگه ای اگه مد نظرتون باشه
بهم معرفی کنین ممنون میشم دست همگی درد نکنه
سلام پیشنهاد من تلمتیکس با فیش و سیم کشی فابریک هست
سلام یه دزد گیر ساده برای پراید 132 مدل 87 میخوام هر چی ارزون تر بهتر چی خوبه قیمتشم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ازتون
مارک متفرقه میخوای ؟ مارک سوزوکی یا هندا با هزینه نصب میشه 35 تومن اگه تهران هستی آدرسش هم پایین میدون قزوین هست ، چندتا مغازه هستن همشون دارند .
اتفاقا اینا هم صدای خیلی بلندی دارند و هم برد ریموتشون خیلی زیاده ، بابابزرگم یکساله بسته راضیه .
ماکه مجیکار گرفتیم یارو ماشینو مایید ، قفل مرکزی رو خراب کرد ، بالابر شیشه و خاموش کن و استارت و ..... فقط دربازکن صندوق عقب رو درست کرد . یکم هم قاطی داره میشینیم تو ماشین دزدگیر رو میزنیم اصلا حالیش نمیشه در عقبم باز بشه بازم نمیفهمه فقط به در راننده و شوفر حساسه ، تازه مثلا آشنا هم بود ، خدا ذلیلش کنه .
مجیکار تو رشت نمایندگی داره؟
كسي نميدونه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)