تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 364 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این طور که من متوجه شدم مدل LW5700 به راحتی فیلم های سه بعدی رو از طریق USB پخش می کنه . میشه دیگه بلوری پلیر سه بعدی نخریم ؟ یعنی فیلم ها رو بریزیم رو فلش یا هارد و با USB اجرا کنیم ؟ و آیا مرجعی واسه دانلود فیلم های سه بعدی هست ؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین آخه من آماتور هستم و زیاد سر در نمیارم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

5

دوستان این طور که من متوجه شدم مدل LW5700 به راحتی فیلم های سه بعدی رو از طریق USB پخش می کنه . میشه دیگه بلوری پلیر سه بعدی نخریم ؟ یعنی فیلم ها رو بریزیم رو فلش یا هارد و با USB اجرا کنیم ؟ و آیا مرجعی واسه دانلود فیلم های سه بعدی هست ؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین آخه من آماتور هستم و زیاد سر در نمیارم !!!
    اره دوست عزیز به نظر من اصلا نیاز نیست فعلا بلوری سه بعدی پلیر بگیری اولا که فیلمهاش گرونه اصلش 40 الی 50 هزار تومن هر فیلمش دوما یو اس بی این تی وی خیلی قدرتمنده الان هم تا دلت بخواد فروشگاههای فروش فیلمهای اچ دی و سه بعدی تو اینترنت زیاده اونها دانلود میکنند و با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت روی یک یا چند دی وی دی اغلب با فرمت mkv رایت میکنند من خودم 5 تا فیلم اچ دی و فول اچ دی و یه انیمیشن سه بعدی روی دو دیوی دی رو با قیمت 5500 تومن به اضافه 3000 تومن پستش پرداخت کردم یه روزه تحویل گرفتم

من خودم شخصا اگر بخوام هزینه کنم 300 تومن رو خرج گیرنده میکنم

3. این کاربر از FCSS1982KIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

توی تبدیل دو بعدی به سه بعدیش یه کم عمق میده که به سختی محسوسه

از طریق فلش فایل های سه بعدی بلو ری با پسوند که m2ts هست رو پخش نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز رفتم از یه مغازه پرسیدم می گفت واسه شرکت تو جشنواره باید یه سینما خانگی هم بخرین که اگه تلویزیون و سینما رو با هم بخرین به جای 4 تا عینک 10 تا عینک + کنترل مجیک موشن + 1 فیلم سه بعدی + مودم وایرلس ای دی اس ال + 1 سال اشتراک ای دی اس ال رو هدیه میدن !!!
    چون عجله داشتم فرصت نشد از جاهای دیگه بپرسم ولی اگه این طور باشه خوبه . نه ؟

در ضمن مدل 42 اینچ LW5700 رو 1.870.000 قیمت زده بود ( شیراز)

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

امروز رفتم از یه مغازه پرسیدم می گفت واسه شرکت تو جشنواره باید یه سینما خانگی هم بخرین که اگه تلویزیون و سینما رو با هم بخرین به جای 4 تا عینک 10 تا عینک + کنترل مجیک موشن + 1 فیلم سه بعدی + مودم وایرلس ای دی اس ال + 1 سال اشتراک ای دی اس ال رو هدیه میدن !!!
    چون عجله داشتم فرصت نشد از جاهای دیگه بپرسم ولی اگه این طور باشه خوبه . نه ؟

در ضمن مدل 42 اینچ LW5700 رو 1.870.000 قیمت زده بود ( شیراز)
    درسته. اینجا آگهیش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام قیمت این مدل LW5700 ال جی تو بانه چنده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بخشید من زیاد سوال می پرسم. آخه تا چند روز دیگه می خوام lw5700 رو بخرم . کسی از دوستان اطلاع داره که این مدل wifi ready هست یا دانگل رو همراه داره ؟ یعنی دیگه نیاز نیست مثل اکثر مدل های سامسونگ و سونی واسش دانگل جدا خرید ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بخشید من زیاد سوال می پرسم. آخه تا چند روز دیگه می خوام lw5700 رو بخرم . کسی از دوستان اطلاع داره که این مدل wifi ready هست یا دانگل رو همراه داره ؟ یعنی دیگه نیاز نیست مثل اکثر مدل های سامسونگ و سونی واسش دانگل جدا خرید ؟
    ممنون
    چرا باید دانگل رو جداگانه خریداری کنید که البته مثل اینکه در ایران موجود نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همگی. یه سوال داشتم. مدل lw 45000 که تو کاتالوگ ال جی هست که سینما سه بعدیه ولی اسمارت نیست. کسی فیمتشو می دونه؟ و آیا امکانات سه بعدیش مثل 57000 و 65000 هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من یه lw57000 خریدم کیفیت پخش اون حرف نداره مخصوصا کانالهای HD ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه اگه یه کانال 3D رو که بصورت تمام صفحه پخش میشه رو دید باید چیکار کرد چون دکمه 3D روی کنترل رو که میزنم 2 گزینه اول که تصویر کامل داره غیر فعال هست و 3 گزینه بعدی که تصویر از وسط نصف هست فعال هستش چون برای دیدن باید یکی از گزینه ها رو انتخاب کرد که من موندم چیکار کنم؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟ 2 نمونه از این کانالها در جهت ترکیه در حال پخش می باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •