تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 141

نام تاپيک: شرکت i-net / اینترنت وایرلس

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز ...

متاسفانه ساختمون 3 طبقه است !
    امروز به شرکت پتیاک زنگ زدم بعد از یک ساعت تایپ کردن (صداش میومد!! ) گفتن اگه ساختمونتون 4 یا 5 طبقه بود میومدیم برای تست ولی با توجه به تراکم اون منطقه واسه 3 طبقه بی فایده است.
    اینا ضمنا هزینه آنتن رو از 150 به بالا عنوان کردن و کابل رو متری 800 نامردا !
    تازه اینا دکلشون رو برج سفید بود و منو نسبت به اون میسنجیدن پس میشه در نظر گرفت بقیه isp ها هم همینو میگن.

دوست داشتم بگیرم چون پینگ شما خیلی فضاییه واقعا فک نمیکردم همچین پینگی بشه تو این مملکت داشت.
    به پتیاک زنگ زدی نشد؟ به ای نت هم زنگ زدی؟
    پتیاک با ای نت فرق میکنه دوست من

راستی پتیاک هم اشنا دارم اگر کارت گیر بود سفارش کنم برات

نه ربطی به 3 طبقه و اینها نداره باید موقعیت ساختمان شما رو با اون فرستنده خودشون بسنجند!
    مثلا ای نت روی برج دوقلوی های الهیه داره تو کوهستان شهرک غرب داره تو دربند هم داره با همون برج دوقولو ها نصف تهران رو سرویس میدند فکر کنم! چون ماشا برج دوقولو ها از همه جای تهران معلوم هست مثل برج میلاد میمونه

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به پتیاک زنگ زدی نشد؟ به ای نت هم زنگ زدی؟
    پتیاک با ای نت فرق میکنه دوست من

راستی پتیاک هم اشنا دارم اگر کارت گیر بود سفارش کنم برات

نه ربطی به 3 طبقه و اینها نداره باید موقعیت ساختمان شما رو با اون فرستنده خودشون بسنجند!
    مثلا ای نت روی برج دوقلوی های الهیه داره تو کوهستان شهرک غرب داره تو دربند هم داره با همون برج دوقولو ها نصف تهران رو سرویس میدند فکر کنم! چون ماشا برج دوقولو ها از همه جای تهران معلوم هست مثل برج میلاد میمونه
    نه دوست عزیز به ای-نت زنگ نزدم دیگه.
    آخه دیدم وقتی دکل به این نزدیکی هست اینا اینجوری میگن انگیزه ام از دست رفت ...
    فعلا دیگه مخم کار نمیکنه .

شما هم خیلی لطف داشتین بمن واقعا ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز به ای-نت زنگ نزدم دیگه.
    آخه دیدم وقتی دکل به این نزدیکی هست اینا اینجوری میگن انگیزه ام از دست رفت ...
    فعلا دیگه مخم کار نمیکنه .

شما هم خیلی لطف داشتین بمن واقعا ممنون
    تو گوگل سرچ کنید تو منطقه شما wisp زیاد هست پتیک نشد یکی دیگر!

5. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    دوستان شما احیانا در این چند هفته اخیر به نسبت قبل افت و متغیر بودن بازه و میانگین "پینگ" رو احساس نکردین؟ حقیقتش من از جای دیگه ای وایرلس دارم و تا قبل از این مدت, همه چی ایدال بود ولی الان یه مدتی هست که وضعیت پینگ خیلی متغیر شده و بالا و پایین زیاد پیدا کرده یعنی مثلا قبلا که با ip 4.2.2.4 پینگ میگرفتم بازه ای بین 150 تا 170 بهم میداد(با سرعت 1 مگ) و وقتی مثلا 4-5 دقیقه هم صبر میکردم از این بازه خارج نمیشد ولی چند هفته هست که وقتی پینگ میگیرم مثلا 10-15 خط پینگ روی 160-170 هست ولی بعد یهو شرایط عوض میشه و به اعدادی مثل بالای 500 هم میرسه و حتی بالاتر و هی خوب و بد میشه ولی بعد دوباره برمیگرده به وضع نرمال و طبیعی خودش !!؟ البته چند روزش رو میشه گذاشت به پای انتخابات که طبیعی هست افت و بعد از گدشت چند روز درست وضعیت ولی بعدش دوباره وضع متغیر شد و خیلی برام عجیب بود,با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفتن که گویا ایراد از مخابرات و اون درگاه اصلی و ورودی کشور هست و dns مشکل پیدا کرده و زیر ساخت اختلال داره و یه همچین چیزایی(ببخشید اگه اشتباه میگم خیلی وارد نیستم رو این مسایل فنی) و ای پی 4.2.2.4 فعلا (کیفیتش) بهم خورده و در کل اختلال از مبدا هست و از طرف سازمانی هست که کارای اینترنت رو تو ایران ردیف میکنه یعنی مخابرات و البته گویا در حال رفع این اختلال هستن و قراره مشکل برطرف بشه و گفتن که این مشکل برای تمام شرکت ها به وجود اومده و شدت و ضعفش هم شانسی هست و یه مدت ممکنه گریبان گیر یه شرکت بشه و مدتی بعد یقه شرکت دیگه ای رو بگیره و شانس به کدوم ای پی بیفته.
    حالا میخواستم از شما که خودتون در این کار هستین و اطلاعات زیادی هم راجع به این مسایل دارین بپرسم که این مشکل و اختلال دقیقا چی هست؟

با سپاس فراوان
    Last edited by Dim0; 17-05-2012 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    دوستان شما احیانا در این چند هفته اخیر به نسبت قبل افت و متغیر بودن بازه و میانگین "پینگ" رو احساس نکردین؟ حقیقتش من از جای دیگه ای وایرلس دارم و تا قبل از این مدت, همه چی ایدال بود ولی الان یه مدتی هست که وضعیت پینگ خیلی متغیر شده و بالا و پایین زیاد پیدا کرده یعنی مثلا قبلا که با ip 4.2.2.4 پینگ میگرفتم بازه ای بین 150 تا 170 بهم میداد(با سرعت 1 مگ) و وقتی مثلا 4-5 دقیقه هم صبر میکردم از این بازه خارج نمیشد ولی چند هفته هست که وقتی پینگ میگیرم مثلا 10-15 خط پینگ روی 160-170 هست ولی بعد یهو شرایط عوض میشه و به اعدادی مثل بالای 500 هم میرسه و حتی بالاتر و هی خوب و بد میشه ولی بعد دوباره برمیگرده به وضع نرمال و طبیعی خودش !!؟ البته چند روزش رو میشه گذاشت به پای انتخابات که طبیعی هست افت و بعد از گدشت چند روز درست وضعیت ولی بعدش دوباره وضع متغیر شد و خیلی برام عجیب بود,با پشتیبانی هم که صحبت کردم گفتن که گویا ایراد از مخابرات و اون درگاه اصلی و ورودی کشور هست و dns مشکل پیدا کرده و زیر ساخت اختلال داره و یه همچین چیزایی(ببخشید اگه اشتباه میگم خیلی وارد نیستم رو این مسایل فنی) و ای پی 4.2.2.4 فعلا (کیفیتش) بهم خورده و در کل اختلال از مبدا هست و از طرف سازمانی هست که کارای اینترنت رو تو ایران ردیف میکنه یعنی مخابرات و البته گویا در حال رفع این اختلال هستن و قراره مشکل برطرف بشه و گفتن که این مشکل برای تمام شرکت ها به وجود اومده و شدت و ضعفش هم شانسی هست و یه مدت ممکنه گریبان گیر یه شرکت بشه و مدتی بعد یقه شرکت دیگه ای رو بگیره و شانس به کدوم ای پی بیفته.
    حالا میخواستم از شما که خودتون در این کار هستین و اطلاعات زیادی هم راجع به این مسایل دارین بپرسم که این مشکل و اختلال دقیقا چی هست؟

با سپاس فراوان
    به شدت تایید میشه

8. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم

با سپاس فراوان
    کلا اختلالات پهنای باند که تو ایران امری طبیعی هست اما خوب تعریف نباشه نسبت به دگر ای اس پی ها ای نت کمتر تو شبکه اش مشکلی پیش میاد اما خوب تامین کنندگان پهنای باند کشور به دلایل .. دلایلی دارند برای محدود کردن سرعت پهنای باند کشور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کلا اختلالات پهنای باند که تو ایران امری طبیعی هست اما خوب تعریف نباشه نسبت به دگر ای اس پی ها ای نت کمتر تو شبکه اش مشکلی پیش میاد اما خوب تامین کنندگان پهنای باند کشور به دلایل .. دلایلی دارند برای محدود کردن سرعت پهنای باند کشور
    ممنون از پاسخ شما
    دوست من بنده هم نگفتم وضعیت و کیفیت دائما خرابه عرض کردم به شکل مقطعی هست و خواستم مطمئن بشم و در نهایت مطمئن هم شدم که در "تمام isp ها یکسان هست" این مشکلات و اختلالات چون شرکتی که به شکل مستقیم و مستقل اینترنت رو وارد ایران کنه نداریم و همه زیر بلیط مخابرات هستن متاسفانه

*در مورد ای نت هم من زمانی که قصد راه اندازی وایرلس داشتم با این شرکت تماس گرفتم و بعد از 2 بار پیگیری از طرف من که چرا مراجعه نمیکنن و اوردن بهانه و توجیه های بیهوده از طرف خودشون تازه بعد از 1 ماه و نیم به من زنگ زدن گویا خیال کرده اند که تنها ای اس پی موجود در تهران هستن و من منتظرم تا هروقت اقایون میل داشتن تشریف بیارن ولی بنده 3 روز بعد از اخرین تماسم به شرکت دیگه ای مراجعه کردم و در عرض 18 ساعت بعد از تماس اومدن کارای نصب رو انجام دادن و وایرلس رو بهم تحویل دادن با قیمت تمام شده ای کمتر از تعرفه اعلام شده ای نت البته این تجربه شخصی من از ای نت هست و شاید برای همه این اتفاق نیفته { با خواندن کامنتی در صفحات قبل گویا متاسفانه مشکل عدم پاسخ گویی شرکت و عدم مراجعه برای شخص دیگه ای هم به وجود اومده.}

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دادا یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میذاری ببینیم مرسی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شرایط عادی شد بذار

Last edited by naim697; 22-05-2012 at 15:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •