دل ادم به حال دکتر نیما میسوزه......................
دل ادم به حال دکتر نیما میسوزه......................
شبیه قسمتایی بود که فرخ تو مسافران فرید رو حرص میداد و اذیت میکرد
البته داشت نشون میداد که آدم اگر الکی تو این جامعه تضاهر کنه بیشتر طرفدار داره![]()
Last edited by legolas 224; 01-06-2011 at 22:53.
اون تیکه ای که داداش نیما با اون سرایدار کل کل کرد خیلی برام جالب بود. انتظارش رو داشتم.
سروش صحت و پیمان و مهراب قاسم خانی یه مصاحبه با روزنامه 7 صبح داشتن که من یه تیکه کوچیک اش رو براتون میزارم!(چهارشنبه 11 خرداد)
ایرادی که میتوان به ساختمان پزشکان گرفت این است که بعضی از سکانس ها زیادی طولانی و کشدار میشود که این اتفاق در سریال «مسافران» هم افتاده بود.
پیمان قاسم خانی:من هم با شما موافقم.اگر بعضی سکانس ها کمی طولانی است به این دلیل است که سریال طنز تلویزیونی در همه دنیا تایمی حدود 25 دقیقه دارد اما در اینجا ما باید هر قسمت را در حدود 45 دقیقه ببندیم و تعریف کردن داستان در این زمان مقتضیات خودش را دارد و ما به مقدمه چینی بیشتری نیاز داریم.سکانس ها طولانی تر هستند و طبعا ریتم کار نسبت یه یک کار 25 دقیقه ای کندتر است!
کلا تیتراژش رو که سیر1 میره اندازه کل سریال می ارزه
ولی این منشیه خیلی خسته کنندس... همش میگه واقــــــــــــــــــــعـ ـــا !
یه سوال نیما افشار قبلا چه فیلمی بازی کرده بود؟
آقای تشکر (بازیگر نقش نیما افشار) اولین کارشونه، قبلاً تئاتر کار میکردن ...
در مورد شقایق دهقان و نقش خانوم شیرزاد هم یه چیزی بگم ...
این تیپی که خانوم دهقان اجرا میکنه، در واقع تیپ سمبلیک اغراق شدهای از همین دست خانوما با همین اخلاق و رفتاره که بیشتر جنبهی فانتزی داره طنزش و کنایهای کمیک به این نوع کاراکترهاست ... سالها بود منتظر بودم یکی بیاد این تیپ رو به این خوبی دربیاره ...
قبلاً بهنوش بختیاری سعی کرده بود، اما گند زده بود ...
شقایق عالیه !!
Last edited by Kurosh; 02-06-2011 at 13:44.
صبر کردم چند قسمت از سریال بگذره بعد نظرمو بگم ...
به نظر من بعد از مرد دو هزار چهره ، این اولین طنز موفق هست که از شبکه سه سیما پخش میشه !
اصلا کلیشه ای نیست و آب بندی هم نداره خوشبختانه ... انتخاب شخصیت ها هم عالیه و من از بازیگر نقش " نازنین " بسیار خوشم اومده ، حسابی تو نقشش جا افتاده !
ولی در مورد دو قسمت قبلی عجب بد بیاری آوردن ... این قسمت قبل از مرگ بن لادن ضبط شده بوده و از بخت بدشون بن لادن هم کشته شد ! : دی
تیتراژ اول خوبه و تیتراژ آخر معرکست ! مهدی یراحی بعد از آلبوم خودش که با برادران خسروی کار کرده بود ، چون تویه صدا و سیما نفوذ داره ، باعث اومدن سیروان و زانیار به صدا و سیما شد . ( البته بگذریم که سیروان خسروی پارسال یه موزیک و تنظیم واسه معین انجام داد )
نیما - یعنی چی؟! ماشین نازنینمو زده داغون کرده، حالا میخواد بیاد اینجا چایی هم بخوره؟!
مادر - نفهمیدم؟! از کی تا حالا ماشین واسه نازنین شده؟!
نیما - نه مادر جان! این نازنین اون نازنین نیست !
مادر - پس کدوم نازنینه؟! پای کسی دیگه در میونه؟!
![]()
هوشنگ حریرچیان با این سن و سال واقعا قشنگ بازی میکنه
لهجه قشنگش باعث شده بازیش 2 برابر دل نشین بشه
همون برق نورد،شقایق دهقان و بهنام تشکر هم که ترکوندن![]()
ولی از بازیگر
نقش نازنین هم نباید به همین راحتی گذشتاونم خداوکیلی قشنگ بازی میکنه و به نظرم چون قبلا زیاد تو صدا و سیما(اگه اشتباه نکنک شاید هم زیاد بوده)بازی نمیکرده الان بازیگر تازه ای هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)