N9 گفتنی GPRS نداره؟؟ یه چیز محالی گفتی ها! الان دیگه هر گوشی 50 تومنی هم GPRS داره! ان9 GPRS Class 33 داره عزیز.
N9 گفتنی GPRS نداره؟؟ یه چیز محالی گفتی ها! الان دیگه هر گوشی 50 تومنی هم GPRS داره! ان9 GPRS Class 33 داره عزیز.
اگر دقت کنی اوایل تویه مشخصات چیزی در مورد GPRS گفته نشده بود !
راستی این گوشی رو تویه 65 روز طراهی کردن
اینم سایت اینتل یا همون میگو :
قیمت عرضه شده هم فکر کنم 660 دلارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by behrooz.shie; 17-08-2011 at 02:52.
دوستان این n9 معلوم نیست کی میاد؟
Coming Soon
دوست عزیز GPRS کلاس 33 هست کجا چیزی نگفته؟؟؟؟
دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون و همه جاوا بودن الانه که آندروید اومده و سامسونگ و... رفتن طرفش وگرنه همون جاوا می موندن
نوکیا هم الان با آوردن سیمبین^3 هیچ چیزی کم نداره کیفیت خوب ساخت و امکانات عالی
وقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت اولین گوشی دارای خروجی HDMI اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
همین اپل مگه چی داره Iphone 4 که خدا تومن پولش چه امکاناتی داره؟؟؟؟اونم داره پوله مارکشو می خوره اپل در کل 4تا گوشی بیشتر نساخته!!!!سامسونگ و HTC اینارم آندروید زنده کرده و گرنه هیچ کس طرفشون نمی رفت!!!!
البته اون زمان Win6.1 , iOS 3 . Black berry بودن !دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون
Sony Satioوقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت
SamSung Pixon 12
LG Optimus Zاولین گوشی دارای خروجی HDMI
Acer Stream
Nokia N810اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
این سیستم عاملا که گفتین به جز Win که مختص به یه شرکت خاص هستن و منظور من این نبود که اینا نبودن منظور من برندای دیگه هست نه اپل و بلک بری!!!(از نظر سیستم عامل)
Win موبایل هم که سیستم عامل مایکروسافت هست برا موبایل!!!!
ولی سیمبین اختصاصی برا نوکیا هست و تا اینجا رسونددش!!!
N810 رو هم که فرمودین ما هم سر همین بحث می کردیم این قابلیت با نوکیا اومده حالا چه N8 چه مدلای دیگه نوکیا!!!
کلا پروژه Open Source نو بنیاده ... و استارتش هم GooGle با Android زدش ...این سیستم عاملا که گفتین به جز Win که مختص به یه شرکت خاص هستن و منظور من این نبود که اینا نبودن منظور من برندای دیگه هست نه اپل و بلک بری!!!(از نظر سیستم عامل)
Win موبایل هم که سیستم عامل مایکروسافت هست برا موبایل!!!!
ولی سیمبین اختصاصی برا نوکیا هست و تا اینجا رسونددش!!!
در مورد برند های دیگه هم... خوب درسته...یه Uiq بودش...یه Java ... اولی که رو هوا بود ( آخرشم نابود شد ! ) یه جاوا بود ...
خوبی جاوا این بود که سبک بود ... اون زمان که Tegra 2 نبود...یه پردازنده 200Mhz ای بود و بس : دی
سیمبین هم ( قبل از 3^ ) چندان چیز فضایی نبودش ! ... چون از نظر Cpu و Gpu محدود بودش ... به نظر من که اصلا نیمشود اسمش رو سیستم عامل گذاشت : دی
.
یادمه یه گوشی o2 بودش که Usb On The Go داشت ... اونم زمان Win 5 : دی
سیمبین اون زمان جاوا که بود خیلی بهتر به نسبت بود با این که اپل و... بودن ولی باز خیلی گرونتر از گوشیای اون موقع بودن و مردم بیشتر سمت سیمبین می رفتن تا جاوا باز سیمبین یه چندتا نرم افزار داشت الانم که دیگه سیمبین^3 اموده تغییرات و نرم افزار خیلی بیشتر و بهتر و با کیفیت تر شدن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)