تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 48 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 475

نام تاپيک: خرید عینک آفتابی مناسب

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمی دونم این سایتارو دیدن یا نه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینم سایت شرکتش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با صاحابش صحبت کردم ، می گفت هم عینکای اصل داره و هم عینکای تحت لیسانس! مثلا" من یه مدل ریبان قیمت کردم، 100 تومن واس پولاریزه قیمت میداد و معمولیشو 75 ( برای تحت لیسانس )!!! اورجینالاشو 490 پولاریزه ، معمولی 280 می گفت! اون تحت لیسانس هاش گارانتی هم میده! اگه عینکو فرستاد واستون و خوشتون نیمود ، می تونین پسش بدین ( اگه کیفیتی که فکرشو می کردین نداشت!!! )

تحلیل بیشتر به عهده ی دوستان عزیز! کسی جنس گرفته از اینجا؟! اطلاعی در مورد عینکای تحت لیسانس دارین؟! ( نکنه ازین عینکای 15-20 نومنی که تو سایتا می فروشن ، این بابا همونارو تحت لیسانس میده؟! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با 30-40 تومن عینک مردونه خوب گیر میاد؟
    کسی تو شیراز مغازه معتبر سراع نداره؟

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

میشه عینک آفتابی رو طبی ( یا طبی رو آفتابی ) کرد ؟

من عینک طبی دارم که فتو کرومیکه . اما چون چشمام به نور زیاد حساسه ، تیرگی عینک طبیم جوابگو نیست

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام .

میشه عینک آفتابی رو طبی ( یا طبی رو آفتابی ) کرد ؟

من عینک طبی دارم که فتو کرومیکه . اما چون چشمام به نور زیاد حساسه ، تیرگی عینک طبیم جوابگو نیست
    بله میشه بعضی از عینک های افتابی رو طبی کرد ولی تا اونجایی که من میدونم خرجش زیاده چون باید عدسی قابلیت تراش داشته باشه هم دستمزدش زیاده یکی از اشناهامون که خانم هست سفارش داد ولی براش 500 اب خورد البته عینک افتابی که انتخاب کرده بود گرون قیمت بود

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بله میشه عینک طبی آفتابی هم زد که اینکار تخصص ماست

milad_heartsick جان اقوام شما شاید با تمامی مشخصات رو تهیه کرده اند

تراش دادنش درسته سخته ولی مهم تر از اون فرامی هست که باید تهیه کنید

فرامها باید یا کاچویی یا اگر فلزی بودند کنار شیشه جای پیچ قرار داشته باشد

قیمت عدسی هم بستگی به شماره چشم و همینطور امکاناتی که مد نظرتان هست

مثلا شاید بخواین شیشه هم پلاریز و هم آنتی رفلکس و همینطور UV داشته باشه و البته پوشش الماسی باشه مثلا این قیمت عدسی در میاد 220

عدسی های طبی آفتابی معمولا از 60 هزارتومان شروع میشوند

البته این نکته رو بگم با دستگاهی که ما زدیم واقعا تراش عالی میده به طوری که اگر خودتون هم نوع تراش رو ببینید مطمئنا میگید باد 50 هزار تومان دست مزد بگیریم

ولی ما چیزی به نام دستمزد نداریم گرچه دستگاه ما nidek le9000 ex هست که در ایران فقط 3 دستگاه از این مدل موجود هست

hadinba جان بنده تازه پست شما رو دیدم

این شرکت در اکثر سمینار ها و نمایشگاها حضور داره و تاجایی که ما میدونیم مثل پرفسور هست

عینکهای تحت لیسانس هم ما داریم به طوری که 70% عینکهای ما تحت لیسانس هستند

محصولاتی که زده اورجینال هستند ولی مسئله سر تشخیص دادنش هست اگر بتونه محصول رو با بارکد و شناسنامه تهیه کنه که ایشون باید نمایندگی باشند ولی خب تا جایی که من میشناسم نیستند

این سری برندی که زده اند یعنی pailod عینکهای شیکی رو داره

شرکت خوبی برای خرید هست در کل

--------------

البته این شرکت بنده رو یاد عینکهای پروفسور انداخت...ما نمایندگی پروفسور هستیم ولی خودمون اصلا پیشنهاد نمیکنیم برای خریدش....و اینجا هم اعلام کنم اصلا عینکهای پروسور رو تهیه نکنید به دلایل متعدد

اگر سوال بیشتری دارید میتونید به یاهوم سر بزنید
    Last edited by meha; 12-01-2012 at 21:53.

6. 3 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام عینک rb8041 قیمتش چنده ؟ اصلش پیدا میشه؟
    قیمت عینکrb3025 رو توسایت ریبن 189 دلار زده ولی تو یه مغازه همین عینکو 120 تومن میفروشه به مغازه دار گفتم که چطور شما ارزونتر از خود کمپانی میدین اینطور توجیح کرده که چون عمده میخرن ارزون درمیاد، اینقدر تفاوت قیمت به خاطر خرید عمده میتونه وجود داشته باشه؟
    البته نشونه های تقلبی بودن هم نداشت
    Last edited by Ali Impala; 14-01-2012 at 12:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.............؟

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

.........؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    آیا خرید عمده فروشنده های عینک آفتابی میتونه دلیلی بر پایینتر بودن آن جنس از قیمت جهانیش باشه؟ مثلاً عینکی که ریبن سایتش 190دلار زده اینجا 120 تومن بفروشن نشونه های تقلبی بودن رو هم نداشته باشه عینه اصل حتی میگن کدش رو تو سایت بزنی میبینی که اوریجیناله، همچین چیزی امکانش هست؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

قیمت اگر بخواین باید براتون تماس بگیرم

بله مطمئنا همینطور که تقلبیه....البته مثلا توی سایت اگر زده 180 دلار برای خرید عمده ارزونتر پاش تمام میشه ولی نه اینقدر دیگه،در ضمن به خود شرکت ایرانی که عمده نداده

ببینید توی شیراز نمیخوام اسم ببرم عینک پلیس اصل که مثلا قیمتش 300 هست رو تقلبی یا با همان قیمت یا قیمت کمتری به اسم اصل به مردم میفروشند و مردم عادی هم اصلا نمیتونند تشخیص بدن هرچقدر هم زیرک یا با ادعا هم باشید بازهم نمیتونید تشخیص بدید تقلبی هست

ببینید هیچ وقت به عینکسازی که روی قمیتش مانور میده به هیچ وجه اعتماد نکنید،عینکساز و عینک فروش با این نوع تبلیغ که با مناسبترین قیمت یا با پایینترین قیمت تبلیغ میکنند با صنفهای دیگر فرق داره و باید از دید دیگه ای بهش نگاه کرد

توی عینک حرف اول رو کیفیت میزنه به عینکسازی اعتماد کنید به اول از همه از مشخصات جنسش رو بگه

گران بودن فرام و عینک دلیل بر بهتر بودن و حتی دلیل بر براورده کننده انتظارات شما نیست

بنده وقتی یک نفر فرام طبی محکم میخوام 3تا براش میارم وقتی قیمتش رو میپرسه میگم این 100 هست و این 110 و این 70 ولی چون شما فرام محکم میخواین من این 70 رو پیشنهاد میکنم

11. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان ارزونترین مدل ری بن که اصل باشه و شیک باشه قیمتش چنده ؟!
    ایا واقعا این مدل عینک ری بن ساخت امریکاست ؟! و از اونجا میاد ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •