يكي جواب مارو بده ....
يكي جواب مارو بده ....
لطفا یه لینک سالم از ورژن 1.7 تنظیمات گرافیکی بازی قرار بدید.
واسه شما چطور اینقدر حجمش زیاده.برای من 7.57 فکرم نکنم بتا باشه.
بازی خیلی خوب اجرا میشه!تنظیمات گرافیکی روی advanced و رزولویشن 1280-720 با یه کارت 4670 حدودا 30 فریم اجرا می شه![]()
ماله من بتاست.:|
احتمالا مال شما نسخه فایناله.
مشکلی که نداشته؟
سلام
pach ی که در پست اول بود را نصب کردم ورژنش شد 1.1.0.0
گرافیک بنده 7900GS 256 MB است!مشکل که دارم! البته فکر میکنم بخاطر گرافیکم باشه!
بعد از نمایش زیر دریایی همان که بازی شروع میشه صغحه سیاه میشه اما پیغامهای راهنمای که به صورت نوشته رو صفحه ظاهر میشه را نشان میده!حالا اگه Alt + Tab را بزنم برم تو ویندوز و برگردم بازی را نشان میده اما بعد از چند ثانیه باز سیاه میشه!با همین روال تا جای که کلت را بر میداره و میره بیرون ساختمان و فشنگ بر میداره رفتم!تو این قسمت هم نقشه و علائم راهنما و نوشته ها را نشان میده اما اصل تصویر سیاه است!
از Crysis2AdvancedGraphicsOptions هم استفاده کردم اما فرقی نکرد!
دوستان اگر راهکاری دارند لطفا ارائه کنن!
با تشکر
خوب گرافیکت که ضعیفه!!
توی بازی اگه شاهد افت فریم شدید هستی احتمالا به GPU برمیگرده ولی سیاه شدن تصویر و یا از هم پاشیدن ترکیب رنگها در یه بازی اکثرا به ضعف ram گرافیک یا حتی سیستم برمیگرده...
البته برنامه_ی خاصی برای چک میزان ram استفاده شده_ی گرافیک وجود نداره ولی حداقل از طریق task manager ویندوز میتونی بفهمی که آیا ram سیستم overload شده یا نه!
اگه ram سیستم مشکل خاصی نداشت بهت پیشنهاد میکنم درایور گرافیک رو به روز کنی احتمال داره در صورتی که بازی گرافیک شما رو ساپورت کنه(به علت قدیمی بودن) اگر بفیه_ی سیستمت خیلی ضعیف نباشه ممکنه بتونی بازی رو در پایین ترین جزئیات اجرا کنی...چون ذاتا 7900gs گرافیک خیلی ضعیفی نیست و از نظر سخت افزاری حداقل ممکنه بتونه بازی رو اجرا کنه.....
ولی اگه جواب نداد احتمالا باید بیخیال بازی بشی!!
سلام
در ابتدای بازی داخل زیر دریای یک لوله است ولی هرکاری میکنم بالا نمیره
در این جا باید چکار کرد ؟ عزیزانی که بازی رو رفتند لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
گرافیک که دیگه اخرای عمرشه!تا اینجا خوب راه اومده طفلک!
CPU:E6400 ، Ram:3Gig و درایور گرافیک هم اخرین نسخه موجود است!
در مورد Ram تا اونجا که یادم میاد Overload نشده بود.
با تشکر
سلام
6 مگ عکس
عزیز جان،بنده با این بازی مشکل دارم (پست قبلی بنده را بخوانی متوجه میشی)
اما چیزی که تو اون لحظات دیدماول که صفحه سیاه بود یه نوشته امد که بشین بعدش یه راهی دیدم که نمیدانم کدام سمت بود که واردش شدم و جلوتر دری که باز کردم!
شرمنده بنده بیشتر از این نمیتونم کمکت کنم چون چیزیا که تو نستم ببینم فقط چند ثانیه بود!![]()
ببخشید دوستان اون آپدیتی که توی صفحه ی اول هست اگه نصب کنم سیوها از بین میره یا مشکلی نداره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)