اصل کار مردم اند که راضی هستند!!
نمیدونم بقیه چرا ناراحتن!!
اصل کار مردم اند که راضی هستند!!
نمیدونم بقیه چرا ناراحتن!!
کلا وقتی تو یه فیلم نقش های شهرستانی پر رنگ هستن چهار نفر از مسئولین عزیز ! پیدا میشن که اعتراض کنن ولی مهم همونه که مردم دوست داشته باشن و به خصوص مردم همون شهرستان ناراحت نشن
به نظر من قبلا توی بعضی از فیلم ها همین مشکل بود که مثلا شهرستانی ها رو نفهم و کم هوش جلوه میدادن ولی توی این فیلم اصلا همچین شرایطی نیست (به غیر از عمو پنجعلی که خوب پیر و مریضه و آلزایمر داره)
دَوندگی و برازندگی![]()
به نظرم اتفاقا باعث شد مردم با فرهنگ و آداب و لهجه استان های مختلف ایران اشنا شوند.
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
میگم جریان حقوقی این قضیه رو کسی میتونه باز کنه؟
خوب وقتی تو طرح باشه پولش رو میدن به صاحب خانه.
یعنی پول رو صاحب قبلی گرفته؟
خوب باز هم قرار داد داره و میتوه شاکی بشه
به نظرم اصلا توهین نیست. مردم ایران اینقدر فهیم هستند که بدونن اینا طنزه !
امروز چقدر دلم سوخت برای این نقی(ایشاالله درست گفته باشم ،چون فقط صداشو معمولا میشنوم) امروز هم که خونشو میخوان خراب کنن
این نقی تو کل صحنه های سریال حاضره چطور شما معمولا صداش رو می شنوید ؟امروز چقدر دلم سوخت برای این نقی(ایشاالله درست گفته باشم ،چون فقط صداشو معمولا میشنوم) امروز هم که خونشو میخوان خراب کنن
هر نکته ایی جای خودشو داره . برنامه شبکه آموزش که نیست ! یه سریاله برای سرگرم کردن مردم ... فقط فان ... یک سریال سرگرم کننده هم میتونه بار طنز خوبی داشته باشه و میتونه نداشته باشه با همین معیار باید سنجیدش که این سریال ساختار طنز خوبی داره . نه اونقدر لودگی و بی معنایی داری که حس کنی وقتتو تلف کردی و نه موضوع تکراری ...
تاپيك جالبيه!
امشب كادر 90 درجه چرخيده از راه پله جالب بود . ميشد فكر كرد بخاطر كمي جا اينطور گرفته شده.
در مورد داستان كلا اواسطش رو يكم كش دادن مثلا قسمت قطع كردن برق و پنهانكاريها ... ولي ميشه حساس نشد!
در مورد شهرستانی بودن هم انقدر صمیمیت و جذابیت داشتن این خوونواده که شاید خیلی ها دوست داشتن باهاشون همراه شن ... دوست داشتنی بودن ... شاید این مشکل از عدم اعتماد به نفس عده ایی باشه که اعتراض کردن که هر چیزی رو به خودشون میگیرن ... جالب اینه از اونوم تهرانی ها اعتراض میکنن !
انگار یاد گرفتیم توی هر چیزی بگردیم و یه چیزی پیدا کنیم و اعتراض کنیم آی بهمون توهین شد ! وقتی نتونیم حق اصلیمونو بگیریم گیر میدیم به این جزئیات دیگه![]()
من نمیدونم چرا هروقت بابا پنجعلی رو میبینم گریم میگیره . مخصوصا وقتی صحبت میکنه . یکجورایی دلم براش میسوزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)