تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 156 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قضیه ی شکایت داره جالب میشه.
    سامسونگ هم از اپل به خاطر تجاوز به 10 امتیاز ثبت شده شکایت کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مثل اینکه این اطلاعات ثبت میشه (بطور ناشناس در حافظه موبایل) و به هیچ جا فرستاده نمیشه. وقتی به iTunes متصل می کنید هم به کامپیوترتون منتقل میشه (بازم به هیچ جا ارسال نمیشه). اگه موقع ستاپ iTunes تون زده باشید که حاضرید بعضی Log های گوشیتون بطور ناشناس به اپل ارسال بشه ممکنه ارسال بشه، که تازه حتی در اون صورت هم مثل اینکه مدرکی مبنی بر اینکه این اطلاعات ارسال میشن پیدا نشده. قضیه زیر نظر داشتن نیست چون با این حجم آیفون های دنیا عملا همچین کاری غیر ممکنه، اطلاعات هم بطور کاملا ناشناس ثبت میشه.

این قضیه از iOS 4 شروع شد، چیزی که من فکر می کنم اینه که اپل طی یک سال گذشته مرتب دنبال جذب مهندس هایی برای سیستم های Navigation بوده، ممکنه مربوط به این قضیه باشه (Map App جدید) . صحبت های مربوط به جاسوسی و ... کاملا بی ربطه، مدارک فعلی که نشون میده فقط اینها ثبت میشن و به هیچ جا ارسال نمیشن.
    ولی اینطور که همه میگن این کار اپل زیر پا گذاشتن اخلاق بوده. انتقاد همه اینه که اگه اپل از این اطلاعات سو استفاده نمیکنه پس چرا به کاربرا اطلاع نداده که موقعیت مکانیشون به طور خودکار سیو میشه. به نظرم حق مصرف کنندس که اینو بدونه. از یه طرف دیگه جالبه که این اطلاعات به صورت رمز گذاری نشده سیو میشه و به نظر منطقیه که گفت اگه اپل قصد سو استفاده داشت این اطلاعات رو به صورت رمزنگاری شده سیو میکرد تا کسی بهش دست رسی پیدا نکنه.
    باید منتظر واکنش اپل هم بود. ولی کلا به نظرم کار غیر اخلاقییه.

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

واقعا جالبه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی اینطور که همه میگن این کار اپل زیر پا گذاشتن اخلاق بوده. انتقاد همه اینه که اگه اپل از این اطلاعات سو استفاده نمیکنه پس چرا به کاربرا اطلاع نداده که موقعیت مکانیشون به طور خودکار سیو میشه. به نظرم حق مصرف کنندس که اینو بدونه. از یه طرف دیگه جالبه که این اطلاعات به صورت رمز گذاری نشده سیو میشه و به نظر منطقیه که گفت اگه اپل قصد سو استفاده داشت این اطلاعات رو به صورت رمزنگاری شده سیو میکرد تا کسی بهش دست رسی پیدا نکنه.
    باید منتظر واکنش اپل هم بود. ولی کلا به نظرم کار غیر اخلاقییه.
    اگه انتقاد همه اینه پس همه اشتباه می کنن. این قضیه مخفی نبوده. به iTunes T&C نگاه کنید در قسمت Collection and Use of Non-Personal Information نوشته شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    We also collect non-personal information − data in a form that does not permit direct association with any specific individual. We may collect, use, transfer, and disclose non-personal information for any purpose. The following are some examples of non-personal information that we collect and how we may use it:

■ We may collect information such as occupation, language, zip code, area code, unique device identifier, location, and the time zone where an Apple product is used so that we can better understand customer behavior and improve our products, services, and advertising

برای ارسال این اطلاعات به اپل هم از کاربر اجازه گرفته میشه (موقع ستاپ اکانت iTunes)
    بحث همه اینه که هدف اپل از جمع آوری این اطلاعات چی بوده (در اختیار اپراتورها قرار دادن، استفاده برای برنامه های Navigation و ...) نه اینکه حالا اجازه گرفته یا نه یا اینکه کسی خبر نداشته و ...

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soosan khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    boston

پيش فرض

سلام به همه !
    یه سوال:
    الان به نظرتون asus eee ep 121 تبلت بهتری هست یا ipad 2
    من خودم دشمن سرسخت اپل بودم ولی با این دستگاه عاشقش شدم!!!
    لطفا قیمت 64 گیگ این دستگاه رو هم بزارین!!!

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

سلام به همه !
    یه سوال:
    الان به نظرتون asus eee ep 121 تبلت بهتری هست یا ipad 2
    من خودم دشمن سرسخت اپل بودم ولی با این دستگاه عاشقش شدم!!!
    لطفا قیمت 64 گیگ این دستگاه رو هم بزارین!!!

دوست عزیز تفاوت این دو مثل قضیه گوشی های آیفون هستش . که مثلا یارو میره پول میده گوشی 12 مگاپیکسلی میگیره و میگه صداش بلنده و از این چیزا ... و اگه بهش بگی آیفون میگه اووووهـــ برم 1 میلیون پول گوشی 5 مگاپیکسلی بدم ... فکرش در همین حده

و شما هم که به قول خودت دشمن اپل هستی .

بازم نظر خودته و این رو بگم که همه تبلت ها یه سری کار ها میکنن و تبلت اپل یه کاره دیگه . مثل گوشی هاش که مثال زدم ...

8. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soosan khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    boston

پيش فرض

دوست عزیز تفاوت این دو مثل قضیه گوشی های آیفون هستش . که مثلا یارو میره پول میده گوشی 12 مگاپیکسلی میگیره و میگه صداش بلنده و از این چیزا ... و اگه بهش بگی آیفون میگه اووووهـــ برم 1 میلیون پول گوشی 5 مگاپیکسلی بدم ... فکرش در همین حده

و شما هم که به قول خودت دشمن اپل هستی .

بازم نظر خودته و این رو بگم که همه تبلت ها یه سری کار ها میکنن و تبلت اپل یه کاره دیگه . مثل گوشی هاش که مثال زدم ...

عزیز من که گفتم دیگه عاشق اپل شدم چون کلا با طبیعت هم مشکل داره
    حالا واقعا کدوم ارزش خرید داره؟؟؟؟
    البته پستتون هم کاملا صحیح بود.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اين چه سواليه دوست عزيز
    توي تاپيكي كه طرفداران اپل هستند ميخواي يكي بگه آي پد نخر؟ اصلا نخواسته باشي آي پد بگيري اينقدر مثل نقل و نبات تبلت ريخته هركي شب خوابيده صبح پاشده تبلت داده بيرون. شما هم با ترجه به سليقه خودت انتخاب كن ، دنياي اپل با هر ماركي كه تا حالا ديدي فرق مي كنه.
    پ.ن: خبردار شديم sony هم با s1 و s2 (مهره خاجي :دي) وارد گود شده.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا گوگل از آی‌فون بدش نمی‌آید؟

ظاهرا گوگل بدش نمی‌آید تا شاهد موفقیت‌های بیشتر آی‌فون باشد؛ چراکه در بازار آشفته رقابت‌ها میان سیستم‌عامل‌های اپل و گوگل و به رخ کشیدن قابلیت‌های متنوع، همیشه بازی به نفع گوگل تمام می‌شود!

روزنامه‌نگارها و بلاگرها همیشه دوست داشته باشند که شاهد مناظره آندروید گوگل و سیستم عامل اپل (iOS) باشند، اما موتور جستجوی مشهور و توانای گوگل دوست دارد همچنان شاهد موفقیت‌های رقیبش باشد. می‌پرسید چرا؟! خب به خاطر این‌که آی‌فون و آی‌پد باعث ارسال بار ترافیکی بسیار شدیدی روی این سایت می‌شوند و این موضوع چیزی جز سود، برای گوگل نیست!

به گفته دانیل آلگره از وب‌سایت پی‌سی‌وورلد، «هروقت آی‌فون موفقیتی کسب می‌کند، گوگل هم موفق می‌شود. به نظر من، آی‌فون و آندروید واقعا علیه یکدیگر نیستند. آی‌فون محرک بسیار قوی برای رشد جستارهای گوگل است. ما همچنین سعی داریم تا از طریق آی‌فون، برنامه‌ها را به پول تبدیل کنیم ... در حقیقت سود زیادی از رشد آی‌فون نصیب ما می‌شود.»

با کمی فکر، متوجه می‌شویم که همه این حرف‌ها کاملا منطقی است. در کل، اکوسیستم iOS رشد فزاینده‌ای را طی می‌کند که اگر آی‌فون و آی‌پد را با هم در یک گروه قرار دهیم، این رشد خیلی بیشتر از موقعیتی است که آن را در مقابل (علیه) آندروید قرار می‌دهیم. به همین سادگی، کنار رفتن اپل از بازار رقابت اصلا برای گوگل خوشایند نخواهد بود و آن‌ها ترجیح می‌دهند که سیستم‌عامل موبایل‌هایشان روز به روز پیشرفته‌تر شود.

گوگل قبلا اعلام کرده بود که آی‌فون، عامل محرک خوبی برای ارتقای سیستم موبایلش است. با این حال، اگر تمام کاربران آی‌فون، موتورولا دروید (Motorola Droid) را انتخاب کنند، فکر می‌کنید گوگل، چیزی از دست خواهد داد؟

خبرآنلاین

12. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چرا گوگل از آی‌فون بدش نمی‌آید؟

ظاهرا گوگل بدش نمی‌آید تا شاهد موفقیت‌های بیشتر آی‌فون باشد؛ چراکه در بازار آشفته رقابت‌ها میان سیستم‌عامل‌های اپل و گوگل و به رخ کشیدن قابلیت‌های متنوع، همیشه بازی به نفع گوگل تمام می‌شود!

خیلی جالبه، گوگلی که بعضی از گوشیهای اندرویدیش فقط سرچ انجین بینگ رو دارن (و هیچ راهی هم برای عوض کردنش نیست) از این حرف ها می زنه. اتفاقا یه ریپورت بود (فکر کنم از NPD) که چند وقت پیش گفته بود درصد یوزرهای بینگ روی موبایل در حال افزایشه، شاید به خاطر سایت بهتر HTML5 بینگ نسبت به گوگل که تا حد زیادی شبیه برنامه های Native هست.

به هر حال این خوبه که گوگل هنوز داره آیفون رو ساپورت می کنه و کماکان آخرین امکاناتش رو برای آیفون هم میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •