تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 13 اولاول ... 3910111213
نمايش نتايج 121 به 129 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان . نظرتون در مورد برنامه کنکور آسان که ساعت 18 از کانال IRIB-TV2 پخش میشه چیه ؟ . به نظر میاد برنامه هاشون تاثیر خوبی داره چون تکنیکهایِ سریع حلِ سوالهایِ کنکوری رو یاد میدن . البته میگن لوحهای فشرده ای هم دارند که باید خریداری بشه و توسط صد نفر برتر در کنکور تهیه شده . تقریباً هر روز هم یک کنکوریِ موفق رو میارند تا تجربه هاش رو بگه

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان . نظرتون در مورد برنامه کنکور آسان که ساعت 18 از کانال IRIB-TV2 پخش میشه چیه ؟ . به نظر میاد برنامه هاشون تاثیر خوبی داره چون تکنیکهایِ سریع حلِ سوالهایِ کنکوری رو یاد میدن . البته میگن لوحهای فشرده ای هم دارند که باید خریداری بشه و توسط صد نفر برتر در کنکور تهیه شده . تقریباً هر روز هم یک کنکوریِ موفق رو میارند تا تجربه هاش رو بگه
    سلام
    موسسه های اینچنی جز خالی کردن جیب مردم کار دیگه ای نمیکنن
    حل کردن مسئله های ریاضی و فیزیک با تکنیک فاجعه ـس
    تو چهار و پنج سالی که با داوطلبین کنکور و موسسه های مختلف در ارتباط بودم تقریبا کسی رو ندیدم با این چیز ها موفق بشه بودن ولی خیلی کم اون هم استعداد خودشون بیشتر دخیل بوده تا این موسسات ، این موسسه ها مسائل ریاضی و فیزیک رو تیپ بندی میکنن و برای هر تیپ یه راه حل در میارن که نه تنها قدرت استدلال و تفکر رو از فرد میگیره بلکه از مسیر اصلی هم دورش میکنه ، طراح ها میتونن با کمی پیچوندن صورت سوال این تکنیک ها رو خنثی کنن.

3. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ببین اصلا ربطی به دانشجو نداره . فقط و فقط وابسته به استاد هستش . یک استاد جزوه کم میده . یکی میاد کتاب معرفی میکنه و تا اخرین صفحش درس میده .

یکی تو نمره دادن 0.09 هم ارفاق نمیکنه . یکی میاد 3 نمره همینجوری اضافه میکنه .

95 % به استاد ربط داره و فقط 5 درصد به دانشجو که پشتکار داشته باشه .

5. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

گول این ها رو نخرورین . اینا میان سوال های بسیار ساده رو حل میکنن . و انتخاب میکنن . بعد شما بگین وای خدا چقدر راحت حل شد . چقدر قشنگ درس میده ..در صورتی که فقط و فقط به فکر خالی کردن جیب هاتون هستن.

7. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض درکِ ارتباطِ بینِ دانشهایِ مختلف , یکی از دلیلهایِ مهم پیشرفتِ علمیِ شخص هست

گول این ها رو نخرورین .

اینا میان سوال های بسیار ساده رو حل میکنن . و انتخاب میکنن .
    بعد شما بگین وای خدا چقدر راحت حل شد . چقدر قشنگ درس میده .. در صورتی که فقط و فقط به فکر خالی کردن جیب هاتون هستن.

سلام . ممنون از حضورتون و نظرتون . سوالهائی رو که مطرح میکنند حدود چهل درصدش سوالهای کنکورهای قبل و حتی کنکور 92 و 93 هست .
    سوالها رو هم با هر دو تکنیک حل میکنند ( کتابی که احتیاج به فرمولهای پیچیده داره و وقت گیر هست - تکنیک سریع که با تشبیهِ سوال به چیزهای دیگه و یک حل سریع و کوتاه میرسه به همون جواب .
    . این روش دوم رو فقط کسی به فکرش میرسه که
    ارتباط و شباهتِ دانشهای مختلف با هم رو خوب درک کرده باشه .
    مثل شباهتِ رفتار جریان برق در سیم و قطعاتِ الکتریکی و الکترونیکی ( کلید , بوبین , خازن , مقاومت , دیود , ترانزیستور و غیره ) با رفتار آب در لوله و قطعات لوله کشی .
    این روش معجزه میکنه در یادگیری و درکِ مفاهیمِ علمی و حل مسئله ها .

بنده هر وقت فرصت کنم برنامه هاشون رو نگاه میکنم .
    صادقانه میگم در کارشون توانمند هستند و مسلط و اگر کسی دل بده به درس و همت کنه و وقت بذاره , آموزشهاشون تاثیر زیادی داره . بنده خودم یکی از هدفهام از اومدن در نت , معرفیِ کلاهبردارها و شیادها و مال مردم خورها هست و هر جا مطمئن باشم یا حتی شک کنم که یه نفر هدفش کلاهبرداری و چاپیدنِ مردم هست سریع موضوع رو مطرح میکنم تا یا دستش رو بشه یا شک و و تردیدهام برطرف بشه و مطمئن بشم که ریگی به کفششون نیست یا هست .
    البته یه چیزی هست :
    بنده نمیدونم که اینها در ازایِ آموزششون چقدر پول میگیرند چون این هم مهم هست .
    با توجه به اینکه هیچ چیز در این دنیا مجانی نیست ( قانونِ ثابت و تغییر ناپذیر ) , بالاخره برای دستیابی به دانش این اشخاص که تقریباً همگی شماره یکهای کنکور هستند هم باید بهائی رو پرداخت کنیم .

البته میشه چند نفر شریکی خرید کنند و شریکی استفاده کنند تا هزینه کمتر بشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام . ممنون از حضورتون و نظرتون . سوالهائی رو که مطرح میکنند حدود چهل درصدش سوالهای کنکورهای قبل و حتی کنکور 92 و 93 هست .
    سوالها رو هم با هر دو تکنیک حل میکنند ( کتابی که احتیاج به فرمولهای پیچیده داره و وقت گیر هست - تکنیک سریع که با تشبیهِ سوال به چیزهای دیگه و یک حل سریع و کوتاه میرسه به همون جواب .
    . این روش دوم رو فقط کسی به فکرش میرسه که
    ارتباط و شباهتِ دانشهای مختلف با هم رو خوب درک کرده باشه .
    مثل شباهتِ رفتار جریان برق در سیم و قطعاتِ الکتریکی و الکترونیکی ( کلید , بوبین , خازن , مقاومت , دیود , ترانزیستور و غیره ) با رفتار آب در لوله و قطعات لوله کشی .
    این روش معجزه میکنه در یادگیری و درکِ مفاهیمِ علمی و حل مسئله ها .

بنده هر وقت فرصت کنم برنامه هاشون رو نگاه میکنم .
    صادقانه میگم در کارشون توانمند هستند و مسلط و اگر کسی دل بده به درس و همت کنه و وقت بذاره , آموزشهاشون تاثیر زیادی داره . بنده خودم یکی از هدفهام از اومدن در نت , معرفیِ کلاهبردارها و شیادها و مال مردم خورها هست و هر جا مطمئن باشم یا حتی شک کنم که یه نفر هدفش کلاهبرداری و چاپیدنِ مردم هست سریع موضوع رو مطرح میکنم تا یا دستش رو بشه یا شک و و تردیدهام برطرف بشه و مطمئن بشم که ریگی به کفششون نیست یا هست .
    البته یه چیزی هست :
    بنده نمیدونم که اینها در ازایِ آموزششون چقدر پول میگیرند چون این هم مهم هست .
    با توجه به اینکه هیچ چیز در این دنیا مجانی نیست ( قانونِ ثابت و تغییر ناپذیر ) , بالاخره برای دستیابی به دانش این اشخاص که تقریباً همگی شماره یکهای کنکور هستند هم باید بهائی رو پرداخت کنیم .

البته میشه چند نفر شریکی خرید کنند و شریکی استفاده کنند تا هزینه کمتر بشه
    دوست عزیز سوالات تیپ بندی میشه و متناسب با اون راه حل میدن
    معمولا بعد از کنکور ها تکنیک های حل سوالات بیرون میاد! یعنی روز کنکور و تا ماه بعدش کسی نمیتونه با این تکنیک ها سوال رو حل کنه تو این یه ماه این دوستان تلاش میکنند و سوالات رو با روش های مسخره حل میکنن و بعد میان میگن که تکنیک های ما جواب میده اینجا تنها کسی که ضرر میکنه داوطلبِ ، من خودم سی دی های 5 6 سال گذشته شون رو دارم جالبه تمام مثال هایی که تو سی دی ها حل میشه یکیه فقط هر سال سوالات کنکور گذشته رو اضافه میکنن و 200 تومن میکشن روش میدن دست مردم!
    استفاده از این راه حل ها خیلی مفیدِ برای کسی که خودش به این تکنیک ها رسیده باشه نه کسی که حفظ کرده باشه

خلاقیتی هم در کار نیست تمام این ویدیو ها تقریبا روخوانی از روی چند تا کتاب شناخته نشده است.

11. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام.
    من سال گذشته اول دبیرستان بودم شاگرد اول مدرسه شدم.
    این جا تجربیاتم رو در حد توان میگم.

برای شاگرد اول شدن:

1.علاقه

شما باید به درسی که می خوانی علاقه داشته باشی وگرنه شاگرد اول نمیشی.من خودم درسی که بهش علاقه نداشته باشم نمرم در آن درس خیلی ضعیف می شد.

2.رعایت اعتدال

شما باید اعتدال رو رعایت بکنی و بیش از توان خودت درس نخوانی اگر دیدی خسته شدی یک استراحت مختصر به خود بدهید (هر بیست دقیقه پنچ دقیقه استراحت)

3.پرهیز از افراط در استفاده از موبایل و تلویزیون

من در سالهایی که این را رعایت می کردم معدلم از19/90 پایین نیامد به جز یک سال آن هم چون به آن درس علاقه نداشتم.

4.رقابت

اگر رقیب نداشتی باشی درست افت میکنه.پس رقیب مهمه

5.فعالیت در کلاس

داشتن فعالیت در کلاس دو نتیجه‌ی دارد:
    1.بالا رفتن مستمر که تأثیر انکار ناپذیری در افزایش معدل دارد
    2.یادگرفتن بهتر مطلب درسی:اینو امتحان کن ببین

چند نکته:
    *مکان و زمان درس خواندن در صورتی که موارد بالا را رعایت کنید تأثیر زیادی در حفظ درس ندارد.
    *داشتن پایه قوی نیز مهم است.

تأثیر معلم:

معلم تأثیر زیادی در معدل دارد.من همین پارسال معلم عربی ما خوب نبود و در نتیجه عربی افتضاح شد با وجود اینکه عربی زبان مادری من است.
    یک معلم خوب به نظر من کسی است که واضح درس می دهد تمام زوایای درس را توضیح می دهد با تقوا باشد زیاد امتحان بگیرد و...

شیوه خواندن درس انگلیسی:

اگر شما درس انگلیسی را بخواهید یاد بگیرید باید در قدم اول و پیش از هر چیز لغات را یاد بگیرید سپس سراغ سایر بخش های درس بروید.

اعتماد به نفس داشته باشید:

اگر این را نداشته باشید دیگر معلوم است چه می شود

درس خواندن را با نام و یاد خدا آغاز کنید:

این یکی تأثیر زیادی دارد حتما انجامش دهید.

و در پایان هر شکست مقدمه ای برای یک پیروزی بزرگ است.

13. این کاربر از یا رحمن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Aziiiiiiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

به نظرم تلاش یک فرد باعث میشه فرد موفقی باشه.همچنین باید دل معلم هاارو به دست بیاره.افرادی که به وسیله ی تقلب یا پارتی بازی شاگرد اول میشن،شاید الان شکست نخورند ولی در اینده مطمئنم شکست می خورند.برای همه ی شما ارزوی موفقیت میکنم. امید وارم مطالبی که دادم براتون اثر بخش باشه

15. این کاربر از Aziiiiiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    .
    میدونین یکی از مهمترین علتهای نفرتِ اکثر مردم از ریاضیات چیه ؟

[/b]
    .
    علتش اینه که مسائلی که زنجیره وار به همدیگه ربط دارند رو نمیشه بدونِ رعایتِ ترتیبشون یاد گرفت وگرنه کلی مشکلات پیش میاد مثل لَنگ زدن , دلسرد شدن , متنفّر شدن , دور شدن از درس , وحشت و ترس از اون علم و دانش و کلی مشکلاتِ دیگه
    مثال:
    کسی که هنوز مفهوم و معنی عددِ صحیح رو نمیدونه یعنی نمیدونه 1-2-3-4-5-6- ... یعنی چی , نمیشه بهش جمع و تفریق یاد داد
    کسی که هنوز مفهوم عدد صحیح و جمع و تفریق رو نمیدونه امکان نداره بهش ضرب و تقسیم یاد داد
    کسی که هنوز مفهوم عدد صحیح و جمع و تفریق و ضرب و تقسیم رو نمیدونه نمیشه بهش توان و رادیکال یاد داد داد
    .
    کسی که اینها رو بلد نیست نمیشه بهش معادله یاد داد و الی آخِر .
    .
    پس اگر میخواین در ریاضیات قوی بشین و قوی بمونین باید از قدمِ اول شروع کنین که حسابِ کلاس اول ابتدایی هست و قدم به قدم برید جلو
    تا یک مبحث رو خوبِ خوب درک نکردین و یاد نگرفتین نباید برید سراغ مبحثِ بعدی وگرنه درمانده میشید و زده میشید از ریاضیات و یا لَنگ لَنگان پیش میرید که باز هم غلطه و بالاخره یه جایی متوقف میشید
    .
    این قانون در مورد همه ی علم و دانشهایی که زنجیره وار به هم متصل هستند صدق میکنه
    .
    بچه هایی هم که لَنگ میزنند در ریاضی و بدشون میاد ازش رو میشه به همین روش علاقمند کرد به ریاضی و باعث شد که پیشرفت داشته باشند اما ممکنه زمانبر باشه چون قدرتِ درک و فهم و یادگیریِ افراد هم متفاوت هست

===================================
    صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •