سلام . ممنون از حضورتون و نظرتون . سوالهائی رو که مطرح میکنند حدود چهل درصدش سوالهای کنکورهای قبل و حتی کنکور 92 و 93 هست .
سوالها رو هم با هر دو تکنیک حل میکنند ( کتابی که احتیاج به فرمولهای پیچیده داره و وقت گیر هست - تکنیک سریع که با تشبیهِ سوال به چیزهای دیگه و یک حل سریع و کوتاه میرسه به همون جواب .
. این روش دوم رو فقط کسی به فکرش میرسه که
ارتباط و شباهتِ دانشهای مختلف با هم رو خوب درک کرده باشه .
مثل شباهتِ رفتار جریان برق در سیم و قطعاتِ الکتریکی و الکترونیکی ( کلید , بوبین , خازن , مقاومت , دیود , ترانزیستور و غیره ) با رفتار آب در لوله و قطعات لوله کشی .
این روش معجزه میکنه در یادگیری و درکِ مفاهیمِ علمی و حل مسئله ها .
بنده هر وقت فرصت کنم برنامه هاشون رو نگاه میکنم .
صادقانه میگم در کارشون توانمند هستند و مسلط و اگر کسی دل بده به درس و همت کنه و وقت بذاره , آموزشهاشون تاثیر زیادی داره . بنده خودم یکی از هدفهام از اومدن در نت , معرفیِ کلاهبردارها و شیادها و مال مردم خورها هست و هر جا مطمئن باشم یا حتی شک کنم که یه نفر هدفش کلاهبرداری و چاپیدنِ مردم هست سریع موضوع رو مطرح میکنم تا یا دستش رو بشه یا شک و و تردیدهام برطرف بشه و مطمئن بشم که ریگی به کفششون نیست یا هست .
البته یه چیزی هست :
بنده نمیدونم که اینها در ازایِ آموزششون چقدر پول میگیرند چون این هم مهم هست .
با توجه به اینکه هیچ چیز در این دنیا مجانی نیست ( قانونِ ثابت و تغییر ناپذیر ) , بالاخره برای دستیابی به دانش این اشخاص که تقریباً همگی شماره یکهای کنکور هستند هم باید بهائی رو پرداخت کنیم .
البته میشه چند نفر شریکی خرید کنند و شریکی استفاده کنند تا هزینه کمتر بشه