تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 20 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 194

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer Aspire 5750G-2634G64( پر قدرت ! )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه بقول شما مشکلی تو دما داشته باشه که من بعید میدونم بشدتی که گفتی باشه؟؟؟!!!،همنطور که گفتم بخاطر قدرت پردازشی اونه چون از نسل32نانومتری،بنابراین کاملا طبیعی که تولید گرما داشته باشه اما نه اینکه بخوای روش تخم مرغ سرخ کنی!!!
    مشکل با ی کول پد خوب حله.
    در ضمن این نوتبوک اینقدر مزایا داره که میتونم به اون خاصیت ماهیتابه بودنم اضافه کنیم تا برامون تخم مرغم سرخ کنه!!!!!!
    در ضمن ی نگاه به عکس لینکی که دادی بکن اونجا سی پی یو در حالت 100لود داره کار میکنه که ازش تست حرارتی گرفتن عزیز.
    هر چیزی بخوان تست کنن زیر بار امتحانش میکنن نه درحالت عادی تا ببینن چند مرده حلاجه....

msi ge620دقیقا با همین سی پی یو و گرافیک با قیمت بالای1.300داره بفروش میرسه،اما تو لینک زیر ببین که حرارتش از ایسر ی پله پایینتره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس تمامی سی پیو های سندی بریدج که بر پایه32نانو زده میشه بخاطر قدرت وحشتناک پردازشی تولید گرما دارن

ودر نهایت باتوجه به هزینه ای که میخواد بشه ایسرi7 بصرفه تر تاi5
    ببخشید من اشتباه کردم تو تست حرارت نوشته
    load
    Idle
    من فکر کردم یعنی در حالت بیکار ی لود شده
    نگو در دو حالت حدکثر و بی کاری تست شده که با کلیک کردن روی ان دما ها عوض میشه
    Last edited by hamednc; 26-08-2011 at 17:58.

2. این کاربر از hamednc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

acer 5750 corei7 با acer 5750 corei5 از نظر کارایی خیلی فرق میکنه ؟ برای وب گردی - فیلم - برنامه نویسی ؟ البته مدت استفاده زیاد مثلا روزی 10 ساعت؟ ( خر کار)
    Last edited by roseyakhi; 26-08-2011 at 18:36.

4. این کاربر از roseyakhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

acer 5750 corei7 با acer 5750 corei5 از نظر کارایی خیلی فرق میکنه ؟ برای وب گردی - فیلم - برنامه نویسی ؟ البته مدت استفاده زیاد مثلا روزی 10 ساعت؟ ( خر کار)
    CPU های i5 و i7 فرق خیلی زیادی ندارند و هر دو قدرت زیادی دارند. اما i3 با i5 خیلی تفاوت دارد. ضمن اینکه i7 حرارت زیادی تولید میکند. برای وب گردی و فیلم و برنامه نویسی همان کانفیگ i5 کفایت میکند. البته باتری اینها هیچ کدوم 10 ساعت دوام نداره ها

6. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hhrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

حرف دوستمون درسته واسه وبگردی و برنامه نویس و مولتی مدیا همونi5 کفایت میکنه اما i5 سندی بریج2410
    باشه خیلی بهتر چون نسل جدیدتر پردازنده قدیمی 540

ناگفته نمونه که i5با i7 تفاوت زیادی دارن مهمترین تفاوتشون توی میزان کش سی پی یو...کش i5،سه مگابایت،اما کش i7،،شش مگابیت دیگه خودت حساب کن چه غولیه!!!!
    Last edited by hhrt; 26-08-2011 at 22:59.

8. 2 کاربر از hhrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه بخوام از بین لنوو g570 و ایسر 5750 یکی رو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
    ضمنا کانفیگ هر دو core i5 هستش ولی کرافیک یکی ATI و دیگری NVidia هستش؟
    ضمنا برای کارهای وبگردی-فیلم-موسیقی و نیازهای ضروری لازم دارم؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه بخوام از بین لنوو g570 و ایسر 5750 یکی رو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟
    ضمنا کانفیگ هر دو core i5 هستش ولی کرافیک یکی ATI و دیگری NVidia هستش؟
    ضمنا برای کارهای وبگردی-فیلم-موسیقی و نیازهای ضروری لازم دارم؟؟
    علیک سلام
    نوتبوکهای لنوو از لحاظ ساخت خوب هستن،البته این به این معنی نیست که سایر شرکتها اینطور نیستن
    ،اینم بخاطر اینه که برگشتی کمتری داره
    اگه بخوایم این دو رو باهم مقایسه کنیم گرافیک لنوو(6370)در مقابل540 هیچ حرفی واسه گفتن نداره،ی سر به لینک زیر بزن متوجه میشی
    کد:
    از لحاظ قیمتم لنوو گرونتر باید باشه
    اگه واسه مصارفی که گفتی بخوای پیشنهاد اول قطع به یقین ایسر5750،هم از لحاظ قیمت هم گرافیکی
    در چیزای دیگه فرقی چشمگیری باهم ندارن،

11. این کاربر از hhrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

علیک سلام
    نوتبوکهای لنوو از لحاظ ساخت خوب هستن،البته این به این معنی نیست که سایر شرکتها اینطور نیستن
    ،اینم بخاطر اینه که برگشتی کمتری داره
    اگه بخوایم این دو رو باهم مقایسه کنیم گرافیک لنوو(6370)در مقابل540 هیچ حرفی واسه گفتن نداره،ی سر به لینک زیر بزن متوجه میشی
    کد:
    از لحاظ قیمتم لنوو گرونتر باید باشه
    اگه واسه مصارفی که گفتی بخوای پیشنهاد اول قطع به یقین ایسر5750،هم از لحاظ قیمت هم گرافیکی
    در چیزای دیگه فرقی چشمگیری باهم ندارن،
    ممنون از راهنماییت دوست من!
    اما آیا این به معنی کیفیت ساخت بد لپ تاپهای acer هستش؟؟
    یعنی واقعا این دو کارت گرافیک اینقدر با هم فاضله دارن؟؟ضمن اینکه من هردو رو قیمت گرفتم و با گارانتی سازگار قیمت هردو 800 تومن بود!!
    اگه اطلاع داشته باشین میزان گرما و صدای لپ تاپ ایسر چقدره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

خواهش می کنم رفیق
    قطع به یقین اینطور نیست که ایسر کیفیتش پایینترباشه،اصلا بزار خیالتو راحت کنم تمام شرکتهای سازنده نوتبوک هیچوقت تولید کننده قطعاتشون نیستن،ازطرفی سازنده های مثلا کارت گرافیک یا رم یا...واسشون نمیصرفه بخوان توی کشورشون با توجه به بازار کار گرون تولید کننده باشن،از اینرو تمامی این سازندگان قطعات،ساخت و مونتاژ به شرکتهای مادر مثل کووانتا چین میدن تا واسشون ارزونتر تموم شه،سازندگان نوتبوکام میرن تمام قطعاتو به این شرکت سفارش میدن،نشون به این نشون که اکثر نوتبوکها ساخت چینه،چرا باید شرکتی مثل دل که تا دیروز هلند،مالزی،امریکا تولید کنندش بودن حالا فقط چیین باشه!!!یا مثلا سونی
    خلاصه تمامی سازندگان قطعاتشونو از همین شرکت کووانتا میگرن پس نتیجه اینکه هیچ تفاوتی بین قطعات اصلی مثل سی پی یو رم گرافیک سونی،ایسر،اچ پی و...نیست مانور این شرکتا روی گارانتی،ساخت بدنه،برند شرکت ودر کل قطعات جانبیه...
    اگه تولینکی که گذاشتم دقت کنی،6370 رتبش 192اما540رتبش98،،این سایت معتبرترین سایت بررسی و تست کارت گرافیکه،
    معقولانه اینه که ادم به هزینه که میکنه،کانفیگی که میتونه بالاترین باشه فکر کنه
    که ایسر برایاینکه بازارو جلب خودش کنه با کمترین هزینه بالاترین کانفیگو ارائه میده،،نباید فکر کنی چون قیمتش پایینتره پس خوب نیست یا حتما ی مشکلی داره!!!
    بازم انتخاب با خودته ولی در مجموع بنده ایسرو پیشنهاد میکنم
    Last edited by hhrt; 28-08-2011 at 14:53.

14. 5 کاربر از hhrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdiw710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که قصد خرید 4750 یا 5750 رو دارن قبلش حتما یه نگاه به 4755 یا 5755 بندازن شاید نظرشون عوض بشه.
    کانفیگ 4750 با 4755 مشابه ولی 5755 با گرافیک 2 گیگ.
    قیمتها هم 50تا 100 تومن نسبت به 4750 و5750 گرون ترن.
    تغییرات شامل عوض شدن طراحی کیبرد و بدنه و به خصوص پشت lcd (براق و بدون بافت) و شامل رنگ های مشکی/ قهوه ای روشن/ قرمز/ آبی
    اینم چند تا عکس
    کد:
    Last edited by mahdiw710; 28-08-2011 at 21:27.

16. این کاربر از mahdiw710 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش می کنم رفیق
    قطع به یقین اینطور نیست که ایسر کیفیتش پایینترباشه،اصلا بزار خیالتو راحت کنم تمام شرکتهای سازنده نوتبوک هیچوقت تولید کننده قطعاتشون نیستن،ازطرفی سازنده های مثلا کارت گرافیک یا رم یا...واسشون نمیصرفه بخوان توی کشورشون با توجه به بازار کار گرون تولید کننده باشن،از اینرو تمامی این سازندگان قطعات،ساخت و مونتاژ به شرکتهای مادر مثل کووانتا چین میدن تا واسشون ارزونتر تموم شه،سازندگان نوتبوکام میرن تمام قطعاتو به این شرکت سفارش میدن،نشون به این نشون که اکثر نوتبوکها ساخت چینه،چرا باید شرکتی مثل دل که تا دیروز هلند،مالزی،امریکا تولید کنندش بودن حالا فقط چیین باشه!!!یا مثلا سونی
    خلاصه تمامی سازندگان قطعاتشونو از همین شرکت کووانتا میگرن پس نتیجه اینکه هیچ تفاوتی بین قطعات اصلی مثل سی پی یو رم گرافیک سونی،ایسر،اچ پی و...نیست مانور این شرکتا روی گارانتی،ساخت بدنه،برند شرکت ودر کل قطعات جانبیه...
    اگه تولینکی که گذاشتم دقت کنی،6370 رتبش 192اما540رتبش98،،این سایت معتبرترین سایت بررسی و تست کارت گرافیکه،
    معقولانه اینه که ادم به هزینه که میکنه،کانفیگی که میتونه بالاترین باشه فکر کنه
    که ایسر برایاینکه بازارو جلب خودش کنه با کمترین هزینه بالاترین کانفیگو ارائه میده،،نباید فکر کنی چون قیمتش پایینتره پس خوب نیست یا حتما ی مشکلی داره!!!
    بازم انتخاب با خودته ولی در مجموع بنده ایسرو پیشنهاد میکنم

ممنون از راهنماییت
    ولی دوست من اگه اطلاع داشته باشی کیفیت نمایشگر این لپ تاپ چطوره؟؟چون اینجور که فهمیدم تعریفی نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •