با کلی ذوق رفتم مغازه یارو گفت من قیمت 4600 رو گفتم. گفتم من تلفن قطع کردم . مطمئن نبودم دوباره زنگ زدم گفتید اره قیمت 1190000 هست ولی گفت منظورم 4600 بوده.
چجوری مردم رو سرکار میذارن![]()
با کلی ذوق رفتم مغازه یارو گفت من قیمت 4600 رو گفتم. گفتم من تلفن قطع کردم . مطمئن نبودم دوباره زنگ زدم گفتید اره قیمت 1190000 هست ولی گفت منظورم 4600 بوده.
چجوری مردم رو سرکار میذارن![]()
دوست عزيز يعني استندباي با خاموش كردن فرقي نمي كند ؟
دوست عزیز شما وقتی تی وی را از طریق کنترل خاموش میکنید تی وی به حالت استند بای میره .
تمام تی ویب ها به این صورت هستن.
اگر این صورت نبود که شظما نمی توانستید با کنترل روشن کنید.
با تشکر.
هادی
منظورم اين بود كه TV را چه از طريق كنترل و چه پنل خاموش كنيم به حالت استندباي ميرود پس براي خاموش كردن كامل آن چكار بايد كرد ؟
سلام / از راهنمایی های جامعی که تو این بخش وجود داشت خیلی ممنونم، خصوصا از آقا هادی.
یک سوال داشتم اونم اینه که همونطور خودتون می دونید LG در این دوره از جشنواره یکسری کارت هدیه ای به مشتری ها میده، البته در صورتی که LED و سینمای خانگی رو همزمان خریده باشید، حالا سوالم اینجاست که این کارت هدیه باید در همون لحظه که مشتری خرید میکنه تحویل بگیره یا اینکه یک مدت بعدی این کارت هدیه براش ارسال میشه ؟ اگه اطلاعات خاصی دارید ممنون میشم که در جریانمون بذارید.
خواهش میکنم قابلی نداره.
کارت هدیه بعد از نصب از طریق پست برای شما ارسال میشه.(یک مدت زمان 1ماه ولی میاد)
با تشکر
هادی
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
در مدل های قدیمی یک کلید زیر دکمه روشن بود که کلا خاموش میکرد(lh500)
در مدل های جدید باید سیم برق را بکشید.
باتشکر
هادی
چرا مارک هایی مثل samsung , sony در مدل های LED ، سایز "42 رو ندارند ولی LG برخلاف مدل های دیگه داره ؟
2 اینچ اشانتیون شرکت در سایز 40.
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
متاسفانه ، چون خودم رامسری هستم تمام نمایندگی های رامسر و تنکابن رو که گشتم نتونستم مدل 5600 رو گیر بیارم ، چون می گفتن که اصلا شرکت این مدل رو وارد بازار نمی کنه!!! می خواستم بپرسم که آیا این مدل در فروشگاه شما موجود هست ، اگر هست که بنده بیام رشت مزاحم شما بشم.
ممنون میشم جوابم رو بدید.
اگر شمارتون رو بتونید خصوصی برام بفرستید ممنون می شم.
خیر متاسفانه 2 هفته موجود ندارم.
هر وقت رسید به شما اطلاع میدهم.
خوبش اینکه راحت با جعبه داخل پراید جا میشه.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)