راستی در مورد malwarebyte من 2 ماه پیش داشتمش که یهو شروع کرد به کم کردن سرعت اینترنتم.تقریبا 15 کیلو بر ثانیه از سرعتم کم کرده بود .(با اینکه لایو دیفنسش غیر فعال بود) که بعد از پاک کردنش سرعتم درست شد. نظرتون چیه؟
راستی در مورد malwarebyte من 2 ماه پیش داشتمش که یهو شروع کرد به کم کردن سرعت اینترنتم.تقریبا 15 کیلو بر ثانیه از سرعتم کم کرده بود .(با اینکه لایو دیفنسش غیر فعال بود) که بعد از پاک کردنش سرعتم درست شد. نظرتون چیه؟
سلام
ما برای این مورد تاپیک داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میدونید نمیشه برای هر آنتی ویروسی یه تاپیک بزنیم جهت معرفی مکمل.
مثلا مکمل برای Avira
یا مکمل برای ESET و ...
بنابراین از تاپیک بالا استفاده کنید.
منم پست های ارسالی رو به تاپیک مربوطه منتقل می کنم.
با تشکر
سلام کنار اینترنت سکوریتی nod از کدوم مکمل استفاده کنم؟ میخوام گاردش هم حتما فعال باشه و تداخلی با گارد نود ایجاد نکنه ؟ و سرعت سیستم و هم کند نکنه؟
از اون بیشتر چی میخوای
میخوای پاک کن
برو کمودو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ~~~; 22-04-2013 at 13:13.
ببخشید من نظر می دم.ولی من دارم برای مکمل norton تست می گیرم.تا اینجا mbam اصلا باهاش سازگار نبوده و فقط zemana جواب داده.super an sp رو هم هنوز تست نکردم.
ولی mbam واقعا خارق العاده هست ولی حیف که سازگاری ندارن با هم.
بهترین مکمل برای نورتونNorton Power Eraser
هستش بنظرم - یه زمانی ازش استفاده میکردم
با گارد غیر فعال استفاده کنی سازگارن با هم
ولی من سوفوس رو استفاده میکنم![]()
یه وال دوستان از اونجایی که نود در ضمینه ی اتوران و تروجان ضعیفه به نظر شما از چه نرم افزایی برای نابودی این دو کمک بگیرم آیا نرم افزاری هست جلودهر دو وایسه یا بهتره از همون مکمل استفاده کنم که آقای Batman گفتند کدوم بهتره دوست ندارم چند تا نرم افزار در این ضمینه داشته باشم!!!در ضمن من بعضی وقت ها از روی جو گیری میرم و از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم وهی نود پیغامی در مورد اینکه ویروسی شناخته شد بهم میده ولی با مرور گر های دیگه این اتفاق نمی افته مشکل کجاست؟؟؟ مشکل برای فایر واله؟؟؟راهه حلش چیه؟؟؟
سلام.
من نو 32 دارم .
بعضی اوقات اسکن میکنم ویروسی در کار نیست .
دو روز بعد اسکن میکنم میبینم ویروس اومده از سرچ تو اینترنت ...!
انتی ویروسی نیست که ویروس اومد خودش اتوماتیک پاک کنه و احتیاج نباشه دستی بیایم پاکش کنیم ؟
یا از ورود ویروس جلوگیری کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)