تو عادت کردی به طوفان کردن؟
خوب یه تیکه ای هم به ساپورت یو اس بی و اچ دی ام آی مینداختی دیگه!
تو عادت کردی به طوفان کردن؟
خوب یه تیکه ای هم به ساپورت یو اس بی و اچ دی ام آی مینداختی دیگه!
اخرین بازمانده اینو انداخت تو دهنت مگه نه؟!!خوب یه تیکه ای هم به ساپورت یو اس بی و اچ دی ام آی مینداختی دیگه!
خوب؟ من که وایرلس دارم تو خونه،اصلا با این اقای چی میگن!! یو اس بی حال نمیکنم!!
این جرات داشتن اپل رو نشون میده که پیشگام شده برای شب بخیر گفتن به پورت های یو اس بی...الان دیگه همه چیز داره شبکه ای میشه!! مخصوصا تو امریکا که محل اصلی فروش ایپد ها هستش!! یا بریتانیا و جاپن!!
من یه گوشی خریدم با قیمت 650 تومن،که همه میگفتن پورت اچ دی ام ای داره...حدودا یه ماه دستم بود،ولی هیچ استفاده ای ازش نکردم!!
اول مطلبم هم اشاره کردم که حرف های من،برگرفته از نظر شخصیمه!!
اقایون عزیز بی خودی نظر ندین هر کودوم از این تبلت ها کارایی خاص خدشونو دارن
مثلا:
1-با ایپد نمیشه زنگ زد (الان میگی یه تبلت 10 اینچیرو می خوای بگیری دم گوشت چه کنی) میشه از هندز فری استفاده کرد و نداشتن دوربین خوب( دادا من میخوام 1 میلیون پول تبلت بدم میخوام اگه یه جایی گیر کردم بتونم با هاش عکس بگیرم یا حتی فیلم عزیز من 10 انچ هم انقدرا بزرگ نیست اوکی؟(یه مثال واست بزنم آیا آدم لب تاب میگیره که باهاش بازی کنه؟ الان شما یا میگی اره یا میگی نه که اگه بگی اره من میگم مگه ادم دیوانست پول زیاد بده بابت لب تاب میره با پول لب تاب یه دسکتاب می خره خدا اگه هم بگی نه من میگم ادم یه چیزی میگیره که بتونه تمامی کارایی ها رو ازش بگیره وگرنه که دیگه بین یه لب تاب 1 تومنی با 2 تومنی با دسک تاب فرقی نیست چرا میری به خاطر سخت افزار 2 تمنی میخری؟ یا اصلا چرا میری لب تاب میخری؟
2-مشکل تب 10.1 و زوم نبودن برنامه های زیاد واسشونه و پشتی بانی بد و سرعت خیلی پایین ترشون نسبت به ipad 2
و همین ناقص بودن هر کودوم با عث میشه ادم نتونه تسمیم بگیره
من الان میخام بین این سه تا تبلت یه کدوم رو انتخاب کنم و موندم !!!!!
اول اینو بگم این طوری که شما می فرمایید اصلا تبلت به درد نمی خوره چون هر کدوم از کارکرداشو یه گجت دیگه ای با کیفیت بالاتری داره! آیا این منطقه؟
در مورد دوربین اصولا شما دارین دوربین داشتن تبلت ها رو زیر سوال می برین.داشتن دوربین با کیفیت برای بعضی ها مثل من خیلی مهمه.وقتی هم میرم کوه بین تبلت و دوربین عکاسی یکی رو انتخاب می کنم و اون تبلته چون به جز عکاسی کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد.ضمن اینکه دوربین جلوی آیپد بر خلاف زوم vga هست که اصلا جالب نیست.
صفحه نمایش هم همینطور،شما که می ری کوه تلویزیون 52 اینچیتو با خودت میبری؟
حالا دوست عزیز شما که اینقدر به باتری ipad 2 می نازی چطور نمی گی باتری ماشین هست با کارایی بالاتر پس باتری ipad 2 به درد نمی خوره؟
در نهایت اینو بگم که به نظر بنده هیچ کدوم از تبلت ها به طور مطلق از بقیه بهتر نیستن، من در مجموع زوم رو پسندیدم،شما آیپد 2 .
کسی هم این جا دعوا نمی کنه،محترمانه داره بحث میشه.
Last edited by hajoo; 14-03-2011 at 01:53.
اول اینکه ایپد دوربین بدی نداره، فقط کیفیت زوم بهتره. دوم اینکه تبلت رو برای جی می خوای!!؟ --> اگه یه جایی گیر کردی باهاش عکس بگیری؟
در مورد تعداد برنامه ها :
مگه این 65000 برنامه اختصاصا برای ipad 2 هست که شما می گی تعداد نرم افزارهاش بالاست؟
زوم هم برنامه های نسخه های قبلی آندروید رو اجرا می کنه (سیستم عاملشو میگم)
کی گفته سرعت زوم پایینه؟ شما چند بار باهاش کار کردی؟حداقل روی کاغذ که سرعتش از آیپد بالاتره.
منظورتون از پشتیبانی رو واض تر بگین؟
و اما برتری های زوم:
دوربین بهتر ، داشتن پورت usb ، ساپورت فلش ، cpu قوی تر ، رم بالاتر ، کنتراست بهتر صفحه نمایش ، استفاده راحت تر از اینترنت و ...
Last edited by hajoo; 14-03-2011 at 01:50.
نه دادا منظورم رو اشتباه متوجه شدی من تبلت می خوام تا هم بتونم به عنوان یه لب تاب و هم به عنوان یه گوشی ازش نهایت یه استفاد رو ببرم یعنی یه چی بگیرم هم دوربینش خوب باشه هم فیلم بر داریش هم امکاناتش هم سرعتش هم همه چیش
1-اولا ننه بزرگ منم یه گوشی داره دوربینش vga هست بد نیست فقط این دوربین 14 مگا پیکسلی کنونم یه کم کیفیتش بهتره!!!!
دادا از اون هرفا میزنی
2- دیگه از نظر نرم افزاری هیچ شرکتی در مقابل اپل هرفی برا گفتن نداره ایو که همه میدونن شما نمیدونی؟
3 - داداش گلمی ها ولی زوم از ایپد سرعتش بیشتر نه از ایپد 2 !(با توجوه به محصولات این دو شرکت گفتم)
اپدیت سیستم عامل منظورم هست وگرنه دیگه پشتیبانی واسه ایران نیست !!!!!!!
4- اینایی که گفتم مثال بود نمی خوام شما وا سه من خوبی بشمری
من چاکره همه هستم![]()
1.منظورتو متوجه نشدم دوست من
2.از نظر نرم افزاری اپل با یه شرکت روبرو نیست ، اپل با تمام تبلت های آندرویدی طرفه.من منکر این نیستم که الان ios از نظر نرم افزاری در شرایط بهتریه ولی دیری نمی پاید که آندروید بهش می رسه.
3.من هنوز باهاشون کار نکردم ولی حداقل از نظر سخت افزاری حرف شما درست نیست.
4.این برتری ها در جواب شما نبودمی خواستم که پست جدیدی نذاشته باشم.
ما هم همینطورمن چاکره همه هستم
من نمی دونم با چه لفظی صحبت می کنم که بعضیا فکر می کنن دعواست. مجبورم همشاین شکلکو بزارم که سو تفاهم پیش نیاد.
رفقا،لطفا حرف های منو در حالی که یه لیوان اب دستتونه بخونین و وقتی این حرفا رو میخونین،منو در حال لبخند زدن تجسم کنین نه داد و فریاد و یا عصبانیت و دعوا!! من که با اپل یا هر شرکت دیگه ای قرارداد ندارم که سرش دعوا کنم!! فقط هم نظر شخصی خودم رو میگم!! فروم ها هم برای این هستن که افراد مختلفنظرات شخصیشون در مورد چیزهای مختلف رو بگن و بتونن با کمک هم،بهترین نتیجه گیری ها رو بکنن!!
نظر بیخودی چیه دادا؟!اقایون عزیز بی خودی نظر ندین هر کودوم از این تبلت ها کارایی خاص خدشونو دارن
شما میتونی نسخه ی جی اس ام دار رو بخری تا زنگ هم بشه زد!!(اونقد ها هم دیگه پخمه نیستم که تلفن زدن با تبلت ها رو مسخره کنم!!البته کسی یه دستگاه 10 اینچی رو نمیذاره رو گوش و با هندزفری این کارو میکنه!!)با ایپد نمیشه زنگ زد
تصور شما از ده اینچ رو نمیدونم،ولی تبلت 10 اینچی مادر اینده ی بچه های من،که ایپده،وقتی دستم میگیرم حس میکنم دارم یکی از مونیتور های 19 اینچم رو دستم میگیرم!!!دادا من میخوام 1 میلیون پول تبلت بدم میخوام اگه یه جایی گیر کردم بتونم با هاش عکس بگیرم یا حتی فیلم عزیز من 10 انچ هم انقدرا بزرگ نیست اوکی؟(شوخی بود!)
ببین،من برای عکس گرفتن و فیلم گرفتن،از گوشی یا دوربین دیجیتال استفاد ه میکنم...مثلا توی عروسی،من دوربین دیجیتال دارم! برای کوه هم دوربین دیجیتال میبرم!! برا دانشگاه هم دوربین موبایل هست!!دوربین ایپد رو هم اونقد ها هم ضعیف نیست که شما بخوای بگی گیر افتادم و دوربینش ضعیفه و به درد نمیخوره!!
پدر اینده ی بچه های خواهر زن اینده ی بچه هام،یه لپ تاپ دل گنده داره که ظاهرا مخصوص بازیه و از دسکتاپ من هم قوی تره!!اون دستگاه مخصوص بازی های سنگین درست شده!!یه مثال واست بزنم آیا آدم لب تاب میگیره که باهاش بازی کنه؟
ایپد هم هر وقت روش بازی نصب کردی،کار نکرد،بیا اینجا من از مادر اینده ی بچه ها میپرسم که بهت جواب بده چجوری اجراش کنی!!هر بازیی هم که برای زوم مثلا هست،برا ایپد نیست هم اطلاع بده تا بررسی کنم!!
الان لپ تاپ خوشکل و 1800 تومنی من،بیشتر از زیر کفش هام روش خاک جمع شده!!دلیلش هم اینه که زیر کاربرد های نت بوک و دسکتاپم له شده!!در حال حاظر،شخصا هیچ دلیلی برای داشتن یه لپ تاپ نمی بینم!!یا اصلا چرا میری لب تاب میخری؟
ببین،بذار خیالت رو راحت کنم!!هیچ وقت نمیتونی با اینجور بحث ها،به این نتیجه برسی که چی بهتره...من الان میخام بین این سه تا تبلت یه کدوم رو انتخاب کنم و موندم !!!!!
هر کدوم از ماها که اینجا جمه شدیم،ادمهایی با سطح مشخصی از درک و شعور هستیم که احتیاجی نداریم دیگری برای ما تصمیم بگیره! حرف دیگری رو هم قبول نمیکنیم و بعد از بررسی،خودمون نتیجه میگیریم!! ما ادمهایی هستیم که وقتی طرف میگه رمش 512 هستش،به این فکر نمیکنیم که کامیپوتر 800 تومنیم 4 گیگ رم داره،چرا باید 1 میلیون بدم اینو بخرم که رمش 512 هستش؟!!!(این یه سوال واقعیه که برخی تو فروشگاهم از من پرسیدن!)
ماها حتمی الان به مرحله از درک رسیدیم که بدونیم،سیستم عامل،نوع کاربری ما،برنامه هایی که نصب میکنیم و ...تاثیرشون به مراتب از خود سخت افزار ها بیشتره و یه سخت افزار بسیار خوب،لزوما تفاوت بسیار بالایی با سخت افزاری مناسب برای هدفی خاص نیست!!!
بنابراین،اگر منتظرید که از این بحث ها،به نتیجه برسید که کدوم تبلت احتمالا بهتره،100%اشتباه میکنید!! اهدافتون رو بردارید،و مشخص کنید...خیلی ها هستن که از من گوشی خریدن،حدود 80 هزار تومن بیشتر پول دادن برای گوشیی با هدست بهتر،بعد از 4 ماه همون گوشی رو اوردن که بفروشم،هدست از نایلون بیرون نیومده یا اگر بیرون اومده،کاملا مشخصه که استفاده اش زیاد نبوده!!این یعنی خودت رو گول بزنی...تفاوت یه کاربر حرفه ای،با یه کاربر غیر حرفه ای اینه!! اینکه بتونه با توجه به نیاز هاش،بهترین رو انتخاب کنه!!
این نتیجه گیری از حرف های من اشتباه!!اول اینو بگم این طوری که شما می فرمایید اصلا تبلت به درد نمی خوره چون هر کدوم از کارکرداشو یه گجت دیگه ای با کیفیت بالاتری داره! آیا این منطقه؟
اگر من به شما بگم که نمیتونم بگم کیفیت دوربین های گلکسی تبم چی بود،قبول میکنین؟ چون هیچوقت از اونها استفاد های نکردم!!در مورد دوربین اصولا شما دارین دوربین داشتن تبلت ها رو زیر سوال می برین.
منظورم همراه بردن نبود!! من تو کیفم،تبلت،نت بوک،دوریبن دیجیتال رو با هم دارم!! منظور من،برای عکس گرفتن بود!! اگه شمابا خودت،دوربین دیجیتال،و تبلت داشته باشی،موقعی که میخوای عکس بگیری،کدوم رو میذاره رو سه پایه که عکس بگیری؟!وقتی هم میرم کوه بین تبلت و دوربین عکاسی یکی رو انتخاب می کنم و اون تبلته چون به جز عکاسی کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد
دوریبن جلو،برای مکالمه های تصویری هستش،که طبق تست ها و رویو هایی که من دیدم،کیفیت تبلت به تبلت و تبلت موبایل و تبلت کامیپوتر خوب بوده!! به همین سادگی!!ضمن اینکه دوربین جلوی آیپد بر خلاف زوم vga هست که اصلا جالب نیست.
منظورم تو خونه بود!!صفحه نمایش هم همینطور،شما که می ری کوه تلویزیون 52 اینچیتو با خودت میبری؟![]()
بیرون از خونه هم،فکر نمیکنم که کیفیت صفحه انچنان مهم باشه!! شما تو کوه،میخوای نصف فیلم رو با کیفیت عالی ببینی،یا کل دو تا فیلم رو با کیفیت نسبتا عالی؟!!
من دارم باطری های دو تا تبلت رو با هم مقایسه میکنم!!(بعدشم لطف کن همین الان برو ماشین رو بدون روشن کردن،چراغ هاش یا ظبت رو روشن کن،10 ساعت بعد،هنوز روشن هستن یا باید 70 تومن پول باطری بدی؟!حالا دوست عزیز شما که اینقدر به باتری ipad 2 می نازی چطور نمی گی باتری ماشین هست با کارایی بالاتر پس باتری ipad 2 به درد نمی خوره؟)(دیدی باطری ایپد از باطری ماشین هم بهتره!!
)
من ایپد رو اگه رایگان بهم بدن،حملش نمیکنم که بدم یکی دیگه!! اصلا کار کردن با دستگاهی که سیستم عامل ios باشه و من نتونم خودم براش برنامه بنویسم یا رامش رو کوک کنم و پرژن گلف خودم رو روش نصب کنم،اصلا از گلوم پایین نمیره!!در نهایت اینو بگم که به نظر بنده هیچ کدوم از تبلت ها به طور مطلق از بقیه بهتر نیستن، من در مجموع زوم رو پسندیدم،شما آیپد
گفتم که!! من تو بحث کردن،ا ن ی!! بحث میکنم و متاسفانه خیلی ها فکر میکنن دارم داد و بیداد میکنم!!درصورتی که اصلا اینجوری نیست! من عاشق بحث کردن در اینجور موارد هستم و جایی که اطلاعی ندارم،عاشق هیچی نگفتن...دلیل اینکه الان بحث میکنم،اینه که مادر اینده ی بچه هام،تبلت ایپد رو داره...اون کلا عاشق محصولات اپل هستش و الان هم منتظره تا فک فامیلاش ایپد 2 رو براش بفرستن!!کسی هم این جا دعوا نمی کنه،محترمانه داره بحث میشه.
ولی پدر اینده ی بچه های خواهر مادر اینده ی بچه های من،عشق سامسونگ داره کلا و تبلت سامسونگش رو داره میکنه تو هیکلمون دسته جمعی!! انگار فقط سامسونگ تبلت داره...
شخص خودم که عشق سونی هستم!!
وقتی میخوای بری کوه،از دوربین تبلت استفاده میکنی یا دوربین دیجیتال یا مثلا موبایل؟!دوربین بهتر ، داشتن پورت usb ، ساپورت فلش ، cpu قوی تر ، رم بالاتر ، کنتراست بهتر صفحه نمایش ، استفاده راحت تر از اینترنت و ...
میشه چهار کاربرد پورت یو اس بی،که وایرلس نداره رو ذکر کنی؟!
میشه بگی،یعنی با ایپد نمیتونی ویدیو از یوتوب ببینی و اینا؟!(اینو جدی میگما،اصلا توجه نکردم به اینکه با ایپد و ایفون میشه ویدیو دید از یوتوب یا نه!!یا مثلا ویدیو های فیس بوک رو...؟واقعا نمیشه؟)
میشه چهار برنامه و بازی که روی زوم اجرا،ولی روی اید اجرا نمیشن رو ذکر کنی؟!
میشه بگی،برای فیلم دیدن،از تی وی 52 اینچ استفاده میکنی یا یه مونیتور 10 اینچ!!!
دیگه استفاده راحت تر از اینترنت رو نگو!! خدایی اپ های سایت ها و شبکه ها و رادیو ها و تی وی های اینترنتی برای ایپد 5 برابر اندو هستش!!
هیچوقت نمیتونی!! به قول این علیرضا،تبلت ها،چیزی بین این گوشی و لپ تاپ ها هستن و نمیتونن هیچوقت جاشون رو بگیرن!! هرچند هیچ لپ تاپی نیست که بتونه 10 ساعت مثل خر جی پی اس و وای فایش روشن باشه و کار کنه هنوز!!نه دادا منظورم رو اشتباه متوجه شدی من تبلت می خوام تا هم بتونم به عنوان یه لب تاب و هم به عنوان یه گوشی ازش نهایت یه استفاد رو ببرم یعنی یه چی بگیرم هم دوربینش خوب باشه هم فیلم بر داریش هم امکاناتش هم سرعتش هم همه چیش
اپل،یه سیستم عامل بسته رو میده دست کاربرا،به نظر من،هر روز باید اپدیت بکنه نه چند وقت یه بار!!!اپدیت سیستم عامل منظورم هست وگرنه دیگه پشتیبانی واسه ایران نیست !!!!!!!
اندو،یه سیستم عامل باز هستش که همه چیش دست کاربر هاست،اگعه به من باشه،گوگل باید سالی یه دونه نسخه ارائه بده که نسخه ی مرجع باشه از بهترین کد ها و اپدید هایی کاربرانش انجام دادن!!وقتی نوشتن اپ،رام و نسخه ای که رو گوشیت نصب میکنی دست خودته،دیگه پشتیبانی شرکتی معنایی نداره!!
تایید میشه!2.از نظر نرم افزاری اپل با یه شرکت روبرو نیست ، اپل با تمام تبلت های آندرویدی طرفه.من منکر این نیستم که الان ios از نظر نرم افزاری در شرایط بهتریه ولی دیری نمی پاید که آندروید بهش می رسه.
ما هم همینطور،برای رفع مشکل،به خط اول مراجعه کنید!!ما هم همینطور
عزیز خوبه خودت میگی آمریکا و بریتانیا و ژاپن. اونجا فناوری وایرلس خیلی بشتر از مملکت ما جا افتاده. شما تو خونت وایرلس روتر داری تو کوچه و خیابون که نداری! ما داریم اینجا زندگی میکنیم نه آمریکا!اخرین بازمانده اینو انداخت تو دهنت مگه نه؟!!
خوب؟ من که وایرلس دارم تو خونه،اصلا با این اقای چی میگن!! یو اس بی حال نمیکنم!!
این جرات داشتن اپل رو نشون میده که پیشگام شده برای شب بخیر گفتن به پورت های یو اس بی...الان دیگه همه چیز داره شبکه ای میشه!! مخصوصا تو امریکا که محل اصلی فروش ایپد ها هستش!! یا بریتانیا و جاپن!!
خوب iOS خیلی زودتر از اندروید اومد به بازار. گوگل وقتی سیستم عامل نداشت بیاد برا چی بزنه؟ سیمبین؟سوالم رو اینجوری مطرح میکنم!! میشه بگی که برنامه گوگل ریدر،اول برای ایفون و ایپد اپل اومد،یا برای اندروید گوگل؟!
خوب همونطور که دوستان گفتن انتخاب بین این تبلت ها سلیقه ای هست بسته به نیاز شخصی
اما خوب نمیشه گفت که دوربین تبلت به درد نمی خوره صفحه نمایشش واسه دیدن فیلم خوب نیست...
در اصل تعداد قابلیت های موجود توی یه گجت هست که استفاده از اون رو جالب می کنه
و شایدخیلی از اون قابلیت ها واسه خیلیا بی استفاده باشن و شایدم یکی به خاطر یه قابلیت خاصی که خودش بهش نیاز داره بره سمت یه تبلت دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)