تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 36 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 355

نام تاپيک: LG Optimus 3D & 3D MAX | همه چیز را 3D ببینید، ضبط کنید و به اشتراک بگذارید

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا برای اینکه بیشتر از این حق خوری نشه! من دو تا نکته را صحبتهای شما اضافه کنم
    اول اینکه بحث ما در ارتباط با Galaxy SII بود و نه Galaxy S
    و دوم اینکه، حالا که شما آیفون 4 را هم قاطی این ماجرا کردی، متن زیر نتیجه گیری gsmarena در شرایط مختلف در ارتباط بین نمایشگر Nova و Retina است
    Time for a verdict on the new display – the 4” NOVA display of the LG Optimus Black P970. As far as LCD displays go, it’s easily among the best – its brightness is unmatched and the other characteristics are very good as well.
    But it’s not the best – Retina display is still the best LCD around. And despite being featured on a phone called “Optimus Black”, displaying black is not among the strengths of the NOVA screen.
    به وضوح گفته که Retina هنوز در بین نمایشگرهای LCD بهترین است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

Retina رو LG میسازه اولا !
    دوما بخاطر بالا بودن Dpi توی Retina به این کیفیت رسیدن !

3. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Retina رو LG میسازه اولا !
    دوما بخاطر بالا بودن Dpi توی Retina به این کیفیت رسیدن !
    اولا بحث ما بر سر سازنده نیست بلکه مدل گوشی هست (حالا میخواد اصلا صاایران بسازه!!)
    دوما بخاطر هرچیزی هم که رسیدند، مهم اینه که به کیفیت بالاتر در اون مدل رسیدند (بحث ما بر سر کیفیت بود فکر میکنم نه شرایطی که باعث برتری میشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوما بخاطر هرچیزی هم که رسیدند، مهم اینه که به کیفیت بالاتر در اون مدل رسیدند (بحث ما بر سر کیفیت بود فکر میکنم نه شرایطی که باعث برتری میشه)
    شما کیفیت رو به من نشون بده
    سمت چپی iPhone 4
    از سمت چپ دومی Optimus Black

6. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

شما کیفیت رو به من نشون بده
    سمت چپی iPhone 4
    از سمت چپ دومی Optimus Black
    خب معلومه که Black کیفیتش بهتر از آیفونه !

ولی خداییش گلکسی تویه این عکس کیفیتش از همه بهتره ... نمیخوام طرفداری کنم جون امیر ! : دی

ولی رنگ سفید رو مقایسه کن ... همه یه جواریی زرد میزنن ... ولی Samoled رو نیگا !

8. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر اینجوریه، پس شما کیفیت رو در عکس پایین به من نشون بده!!
    وسطی اپتیموس بلک، دو طرف هم گالاکسی

البته با اجازتون من دیگه این بحث رو اینجا ادامه نمیدم و اگر به ادامه علاقه داشتید، لطفا در تاپیک مربوط به اپتیموس بلک ادامه بدین چون بحث اینجا راجب به یک چیز دیگست!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علت این پدیده ! رو که من 2 صفحه قبل کامل توضیح دادم برید بخونید ! ربطی به کیفیت نداره این !! این ربط به کنتراست پانل و خالص نبودن رنگ مشکی داره که باعث میشه تو زاویه 45 درجه رنگ مشکی به خاکستری متمایل بشه و بس ، کسی هم گوشی رو اینطوری نمیگیره دستش استفاده کنه !

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

علت این پدیده ! رو که من 2 صفحه قبل کامل توضیح دادم برید بخونید ! ربطی به کیفیت نداره این !! این ربط به کنتراست پانل و خالص نبودن رنگ مشکی داره که باعث میشه تو زاویه 45 درجه رنگ مشکی به خاکستری متمایل بشه و بس ، کسی هم گوشی رو اینطوری نمیگیره دستش استفاده کنه !
    منم توش موندم که چرا این ریویو نویس ها( کاربرای معمولی که به کنار) هی دم به دم میان از زاویه N درجه از عمو سوپرلد و بقیه گوشی ها عکس میگیرن و مقایسه میکنن.آخه کدوم ابلهی اینجوری گوشیش رو دستش میگیره و باهاش کار میکنه؟
    اصلا به نظر من همین پدیده به قول Pami جان به نظر من خودش یه مزیته...که وقتی داری با گوشیت کار میکنی حداقل کسی که بقل دستت نشسته صفحه رو یه کم بدتر از تو میبینه نه عین خود تو!

جناب آپوش شما خداییش چند ثانیه تو زندیگیت از گوشی خودت در این حالت استفاده کردی که دم به دم میای این عکس رو میزاری؟

13. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم توش موندم که چرا این ریویو نویس ها( کاربرای معمولی که به کنار) هی دم به دم میان از زاویه N درجه از عمو سوپرلد و بقیه گوشی ها عکس میگیرن و مقایسه میکنن.آخه کدوم ابلهی اینجوری گوشیش رو دستش میگیره و باهاش کار میکنه؟
    اصلا به نظر من همین پدیده به قول Pami جان به نظر من خودش یه مزیته...که وقتی داری با گوشیت کار میکنی حداقل کسی که بقل دستت نشسته صفحه رو یه کم بدتر از تو میبینه نه عین خود تو!

جناب آپوش شما خداییش چند ثانیه تو زندیگیت از گوشی خودت در این حالت استفاده کردی که دم به دم میای این عکس رو میزاری؟
    اول همیشه یکی از فاکتورهای مقایسه در ریویوهای حرفه ای همین عنوان هست.
    دوم من این عکس رو در جواب دوست خوبمون 4870x2 گذاشته بودم که عکس از کنار گذاشته بود.
    سوم هم اینکه، این مورد اتفاقا پیش میاد و برخلاف شما که این رو یک مورد ابلهانه (متاسفانه) میخونید، در مواردی چون وقتی که چند نفری بخواهید چیزی را بر روی نمایشگر موبایل ببینید (مثل فیلم، عکس و حتی بازی) زاویه دید تاثیر زیادی خواهد داشت.
    در هرصورت من هرچقدر میخوام بحث این تاپیک به موضوع اصلیش برگرده، انگاری فایده نداره! lol

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوم من این عکس رو در جواب دوست خوبمون 4870x2 گذاشته بودم که عکس از کنار گذاشته بود.
    سوم هم اینکه، این مورد اتفاقا پیش میاد و برخلاف شما که این رو یک مورد ابلهانه (متاسفانه) میخونید، در مواردی چون وقتی که چند نفری بخواهید چیزی را بر روی نمایشگر موبایل ببینید (مثل فیلم، عکس و حتی بازی) زاویه دید تاثیر زیادی خواهد داشت.
    در هرصورت من هرچقدر میخوام بحث این تاپیک به موضوع اصلیش برگرده، انگاری فایده نداره! lol
    این رو که خودم هم گفتم!!!
    اره.اگه35 نغر بخوان یه فیلم رو همزمان رو یه ال سی دی 4 اینچی ببینن اوم موقس که خیلی این چیز مهمه(ببخشید اگه این کار رو ابلهانه خوندم چون خیلی هم معقول به نظر میاد)!!!!!!

والا ما هم چندتا گوشی که داشتیم, با دوستامون 2.3 نفری بعضی وقتا یه ویدیو میدیدم ولی وقتی 2 نفر بخوان ببینن زاویه دید فوقش میشه 5,6 درجه نه 60!!!!
    Last edited by saman65; 24-06-2011 at 19:26.

16. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •