من این فایل فارسی ساز رو دانلود کردم و برای نصب ایراد ولیدیت میگرفت نفهمیدم چیکار کردم که نصب شد؟
ولی حالا هرکار میکنم مدیا پلیر 11 رو که دانلودش کردم نمیتونم نصب کنم
من این فایل فارسی ساز رو دانلود کردم و برای نصب ایراد ولیدیت میگرفت نفهمیدم چیکار کردم که نصب شد؟
ولی حالا هرکار میکنم مدیا پلیر 11 رو که دانلودش کردم نمیتونم نصب کنم
دوست عزیز پست های قبلی رو بخونی مشکلت حل میشه !!!نوشته شده توسط ebinem173
متأسفانه عزیزانی که این برنامه رو معرفی کردن اطلاعات کاملی در مورد طریقه نصب این برنامه معرفی نکردن من خودم با مشکلات فراوان تونستم اینو نصب کنم و دوست دارم بقیه هم از این برنامه استفاده کنن و حالا آموزش نصب :
ابتدا فایل رو از این مسیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود این برنامه نصب نمیشه چون باید ویندوزتون رو اکتیو یا همون قانونی کنین . در این حال از قسمت Run فرمان Regedit رو اجرا کرده و به این مسیر برین :
HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent
Version\WPAEvents
و در قسمت راست روی "OOBEtimer" دبل کلیک کرده و هر کدوم از مقادیری رو که می خواین به 00 تغییر بدین مثلن رو ff کلیک کنین و عدد 0 رو بزنین و حالا دکمه ok رو بزنین و رجیستری رو ببندین و ویندوز ره رستارت کنین . و بعد از راه اندازی دوباره از قسمت start و در قسمت run این رو تایپ کنین :
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
یه پنجره ای باز میشه که این پیغام رو نوشته : windows is already activated . click OK to exit . بعد ok رو بزنین .
هنوز کارتون تموم نشده !
شما باید شماره سریال ویندوزتون رو هم تغییر بدین تا بتونین این برنامه رو نصب کنین .
شما احتیاج به برنامه Windows_KeyFinder_BETA_ 1.70_RC2 دارین این برنامه روز از این مسیر دانلود کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود این برنامه رو بوسیله ی winrar باز کرده و در مسیر دلخواه بریزین و برنامه Win KeyFinder_BETA_ 1.70 رو اجرا کنید در سمت راست یه قسمتی هست که شماره سریالی که موقع نصب وارد کردین رو می بینین . در پائین شماره سریال یه دکمه ای است بنام Change Key . اون رو بزنین و در این قسمت این شماره سریال رو وارد کنین :
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ-PDP7T
و دکمه ی Change Key رو بزنین و از برنامه خارج بشین .
حالا رسیدیم به نصب برنامه . برنامه رو به مسیر نصب ویندوز (Cبریزین اگه نریزین نصب نمیشه ! حالا برنامه رو اجرا کنین و مراحل نصب رو طی کنین . و در انتها سیستم رو دوباره راه اندازی کنین . حالشو ببرین . امیدوارم خوشتون اومده باشه . اگه یه موقع از این محیط خوشتون نیومد می تونین از کنترل پنل او رو Uninstall کنین و در اینصورت محیط ویندوز به حالت قبلی (English) بر می گرده . امیدورام این آموزش راضیتون کرده باشه .
مهدی جان من بدون اینکه این مراحل رو طی کنم خیلی راحت نصبش کردم
سلام به همه آخرش ما نتونستيم ويندوزمان را فارسي كنيمآقا من ويندوزم قانوني قانونييه اما نصب نميشه و اين پيغام را ميده:
![]()
حالا من چيكار كنم!!!![]()
سلام amir_vel جان ، بهتره به چند پست بالاتر یه نگاه بندازی ؛( پست 123 )!!!
![]()
![]()
![]()
Last edited by م.پ.د; 28-05-2006 at 22:15.
ازكجا ميدوني قانونيه؟نوشته شده توسط amir_vel
ما كه قانوني نبوديم نصبش كرديم وجز گردن درد و درد دست ...........مشكلى نداریم
میتونی بنویسی چه کار کردی که نشد؟
شاید بتونیم کاری کنیم
ایول امیر .................
برای من درست شد
saviss کار هایی رو که امیر گفت رو انجام بده منم همون مشکل تو رو داشتم بر طرف شد
بازم متشکرم
سلام.آقا من خودم رفتم تو سايت مايكروسافت قسمت قانوني كردن ويندوز.وقتي رفتم تا امتحان كنم نسخه اصل بودن ويندوز را به من تبريك گفت و نوشته بود كه شما از نسخه قانوني ويندوز استفاده مي كنيد!!! خودتو ببنيد:
![]()
حالا من چيكار كنم!!!هر چي هم وقتي پيغام ok را ميده ميزنم روش وصل مايكروسافت ميشه اما error از سرور ميده!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)