بازی رو تموم کردم .
بازی رو تموم کردم .
میگم همه عاشق امضام هستن اما مدیرها ماشاالله.....![]()
من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم به یه بالکن بالای ساختمون میرم شهردار رو پیدانمیکنم اطراف اون بالکن شکسته نمیشه اطراف رفت
لطف کن تاپیکهای قدیمی رو بالا نکش.من توي يه قسمت از بازي گير كردم كه يه ساختمونه مثله زندان ميمونه يه زندانه خرابه
نميدنم بايد چيكار كنم وارد ساختمان ميشم همه رو ميكشم و چند تا سگ هم هستند كه ميكشم به یه بالکن بالای ساختمون میرم شهردار رو پیدانمیکنم اطراف اون بالکن شکسته نمیشه اطراف رفت
ببین باید یک طبقه بری بالاتر. رهتو به طبقه ی بالاتر پیدا کن. وقتی که به بالکن مشرف به جزیره رسیدی خوش سیو میکنه.
ببين شما اون بالا وقتي وارد بالكن ميشي وقتي در رو باز ميكني دقيقا روبروت رو نگاه كن اونوره آب تفنگ دوربين دار رو انتخاب كن و با دوربينش اون مرده كه داره سخنراني ميكنه رو بكشش و سريعا فرار كن
تفنگ دوربین دار درای
بعد ببین سعی کن بزنی تو گردنش چون باید با یه تیر بکشیش
با تفنگ دوربین دار بادوربینش اگه نگاه میکنه بی زحمت بگین با کدوم دگمه ی کی برد ؟
دقيق يادم نيست راست كليك كن يا بزن همه روه تا پيدا شه
آهان يادته اوله بازي يه جا بود ميرفتي چوب انتخاب ميكردي يا چاقو انتخاب ميكردي همونجا بايد بري تفنگ رو انتخاب كني
مرسی مرc ومر30
من نونستم پیدا کنم کدوم دگمه زوم دوربین تفنگ رو انجام میده
enter رو استفاده كن.
شايد، من هم اين بازي رو چند بار تموم كردم ولي يادم نميآد.
فلش سمت عقب رو هم امتحان كن. ببين چي ميشه خبرشو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)