کمک فوری دوستان لینک دانلود cfw 3.55 خرابه (وسطهایه دانلود قطع میکنه)اگه میشه لینک بهتری معرفی کنید![]()
کمک فوری دوستان لینک دانلود cfw 3.55 خرابه (وسطهایه دانلود قطع میکنه)اگه میشه لینک بهتری معرفی کنید![]()
سلام دوستان!
من ps3 ایم را با همین روشی که گفتید کپی خور کردم البته با آخرین ورژن مولتی من یک بازی هم دانلود کردم و ریختم تو فولدر GAMES منتها وقتی میزنم که بازی اجرا بشه بعد از ریست شدن بازی همون بازی که تو بلو ری دستگاه هست را اجرا میکنه!کسی میدونه مشکلش چی!؟
سلام
شما اول باید وارد برنامه مولتی من بشید و سپس بازی مورد نظر که در هارد اینترنال ریختید رو انتخاب کنید و سپس خودبخود از مولتیمن میپره بیرون و میره صفحه اصلی و سپس روی درایو مجازی (کلمه بهتری پیدا نکردم) که اسم بازی مورد نظر رو قبلا انتخاب کردین رو انتخاب و اجرا میکنین تا بازی اجرا بشه
Last edited by ata.royalfalcon; 07-07-2011 at 12:27.
آقا کاش دوستان یه زحمتی می کشیدند این آموزش پست اول رو به روز می کردند. مثلا گفته مولتی من آخرین ورژن 1.15 که تا دوشم اومده و یا اگر مثلا ذکر می شد با نصب مولتی من 1.16 به بالا BDEMU هم می خواد خیلی بهتر بود. خلاصه اگر به روز بشه ملت دیگه مجبور نیستند تا آخر تاپیک رو بخونن تا کامل یاد بگیرن. مرسی
این ببهترین لینک برای دانلود CFW 3.55 هستش..............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا لطفا ژست اول رو اپديت كنين
لينك ها رو تصحيح كنين
تمام لینک های صفحه اول سالم هستند و به روز،به جز Multiman که اونم نسخه های جدیدش توی نت پره...........
+
البته پست اول آپدیت میشه
مدلهایی که توی بازار هست چقدرش بالاتر از 3.55 هست؟!
راهی برای دانگرید هست؟
با توجه به رأی ناظرین بخش و نبود تاپیک جامع در رابطه با ه-ک کنسول PS3 این تاپیک رو برای این بخش در نظر گرفته ایم.
از این به بعد تمامی مباحت و مسائل ه-ک کنسول PS3 و اخبار اون رو در این تاپیک دنبال خواهیم کرد .
از دوستان خواهشمندم با زدن پست با مضمون ه-ک کنسول در تاپیک های مشابه جدا خودداری فرمایند.
Last edited by SamGun; 15-07-2011 at 13:11.
سلام دایی من با آخرین ورژنی که تو نت هست آپدیت کرده میشه اینو -- کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)