من الان زنگیدم به سازگار و لینک فراخوان asus رو بهشون دادم
طرف گفت اگه واقعا مشکل داشته باشه ما درخدمتیم حتی اگه سخت افزاری باشه
حالا به نظرتون واقعا قبول میکنن؟
من الان زنگیدم به سازگار و لینک فراخوان asus رو بهشون دادم
طرف گفت اگه واقعا مشکل داشته باشه ما درخدمتیم حتی اگه سخت افزاری باشه
حالا به نظرتون واقعا قبول میکنن؟
دوست من به ريسكش نمي ارزه![]()
آره قبول میکنن ولی الان نه...میگن که الان چیزیش نیست....وقتی خراب شد بیارش
بعد این مشکل به مرور زمان مشخص میشه و تا اون موقع معلوم نیست که همین حرفو بزنن
ببينيد اين خرابي فقط با پايين اومدن سرعت پورتهاي ساتا و ... مشخص ميشهشما اونوقت چطور مي خواهيد اين گارانتي ها را متوجه مشكل كنيد ؟؟؟؟ آيا اين مشكل از نظر اونها تاييد ميشه و مشكل حساب ميشه
به هيچ وجه توصيه نمي كنم![]()
من هم تصمیم گرفته بودم این مدل رو بخرم که تا مرحله سفارش رفتم جلو اما خدا رو شکر این فروم نجاتم داد. راستش من تصمیم دارم حتما سندی بریدج بگیرم . امروز دیدم ام اس ای هم یک سری جدید آورده که چیپ ست اونها مشکلی ندره . اما قیمت هاش نجومی بود ۲.۵ میلیون و این حرف ها . توشیبا هم مدل های سندی بریدجش رو داره مرجوع می کنه. کسی از سایر برند ها خبر داره ؟ الان کدوم سازنده ها سندی بریدج دارند ؟
مسئول سرزمین رایانه گفت شرکت asus یه فایل بایوس برای ما و نمایندگی ها فرستاده که با نصبش مشکل رفع میشه . این فایل تا هفته دیگه هم روی سایت asus برای عموم قرار میگیره .
چه ربطی به بایوس داره؟؟ نکنه کلا می خواد پورت ساتا را غیر فعال کنه؟
اگه به این راحتی بود پس چرا اسوس داره پس میگیره محصولاتشو؟؟
اگه این خبر درست باشه خیلی عالی میشه!
اینا دیگه چه کلاه بردارهایی هستند
اخه یکی نیست به اینا بگه که چرا ابتدا فایل رو برای شما فرستادند و روی سایت خودشون نزدند
اگه که مشکل داره حل میشه پس چرا دارن جمع میکنند؟
پس چرا تو خود سایت ایسوس لینک گزارش خرابی این مدل هارو نوشته و گفته که باید مرجوع بشه؟
فک کردن مردم .... هستن گذشت زمانی که اطلاعات ملت کم بود و هر کلاهی خواستین سرشون می گذاشتین
من احتمال میدم خود سرزمین رایانه هم به طور دقیق خبر از ماجرا نداره
دوستان این مشکل سخت افزاری نه نرم افزاری خود شرکت اینتل اعلام کرده برای درست کردن این مشکل رو چیپ سی پی یو حدود یک میلیارد دلار هزینه باید کنه
جالبه شرکت سرزمین رایانه این حرف میزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)