تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 248

نام تاپيک: سامسونگ و فعال کردن اینترنتtv

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پرفوسور! کامل توضیح بده آقا جان. hotel mode چجوری فعال میشه؟؟؟؟
    تو حالتی که تلویزیونت روشنه باید این کلید ها رو بزنی از چپ به راست و کمتر از 3 ثانیه

mute>1>1>9>ok

منظور از ok هم همون کلیدی است که وسط کلید های Arrow key یا به اصطلاح بالا پایین قرار دارد

---------- Post added at 05:30 AM ---------- Previous post was at 05:28 AM ----------

مدل تلویزیون من d6920 ... دوستان من مراحل رو مو به مو انجام دادم. فقط اینکه بعد از زدن دکمه های مربوطه برای وارد شدن به حالت hotel mode وقتی وارد میشه
    نوشته hospitality mode !!!! قضیه چیه ؟؟؟ تو قسمت control>sub option هم وقتی میرم اصلاً >info link country نیست که بتونم به
    استرالیا تغییرش بدم !!!

ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه کنم ؟؟؟ ممنون میشم

این عکس از بخش hospitality mode

این هم از control>sub option

همانطور که می بینید اصلاً >info link country نیست که بتونم به استرالیا تغییرش بدم !!!

من بیشتر دنبال استفاده از برنامه هایی مثل Skype هستم. گرفتن شبکه های اینترنتی خیلی برام اهمیتی نداره.
    اگر راه دیگری داره که به نتیجه برسم. لطفاً اون رو معرفی کنید.

اینجا مثل اینکه کسی جواب آدم رو نمیده !!!! مشاوره برای خرید از دوستان خواستیم هیچ کس جواب نداد تا بالاخره
    خودمون با هزار جور مشکل و سوال از این و اون و دریافت جواب های دری وری یک مدل رو انتخاب کردیم، در خواست
    راهنمایی برای استفاده از امکانات دستگاهی که خریدیم داریم کسی راهنمایی نمی کنه !!!!!

اگر مدیران خیلی براشون سخته پاسخ دادن به کاربران لطفاً منبع خارجی معرفی بفرمایید که خودمون به جواب سوالاتمون
    برسیم؟؟؟ اگر هم نمی خواهید کلاً جواب بدهید که حداقل مشخص کنید که آدم دنبال جوابش جای دیگه بگرده.
    باز هم تاکید میکنم دم بخش موبایل سایت گرم. هنوز سوال نپرسیدی جوابت رو میدهند ولی اینجا نمیدونم چرا اینطوریه !!!!!!!!!!!!!!

ممنون میشوم اگر یکی پیدا بشه رسیدگی کنه !!!!!!!!!!

نیود کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی هیچ کس مشکل مشابه این موضوع نداشته؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم دقیقا مشکل مشابه شما رو دارم ولی کسی نیست که جواب بده.مثل اینکه خودمون باید یه کاری می کنیم.شما اینترنتتون در چه حد فعاله؟ وارد samsung apps میتونید بشبد؟ ارور نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم دقیقا مشکل مشابه شما رو دارم ولی کسی نیست که جواب بده.مثل اینکه خودمون باید یه کاری می کنیم.شما اینترنتتون در چه حد فعاله؟ وارد samsung apps میتونید بشبد؟ ارور نمیده؟
    آره دادا ...

البته من اولش این مشکل شما رو داشتم بعضی از برنامه ها که به اینترنت احتیاج داشت کار میکرد ولی نمیشد برنامه
    جدید دانلود کرد. فکر کردم مثل همه امکانات دیگه این هم برای ایرانی ها محدود شده. اما بعدا برطرف شد مشکلم.

تو صفحه smart تو پایین توضیح داده. کلید قرمز رنگ A رو که بزنید برای Login کردن. این کار رو انجام بده و اگر اکانت نداری Sign Up کن و یک اکانت جدید بساز. و بعد از اون Login کن. برای من بعد از انجام این کار مشکل حل شد.

البته قبل از همه این کارها تو Menu اصلی چک کن که تو قسمت Network ارتباط با اینترنتت فعال باشه. یعنی IP های
    مربوطه تنظیم باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من اکانت دارم و login هم می شم.اما باز درست نمیشه وقتی samsung apps رو می زنم مینویسه cnecting بعد از 2 دقیقه ارور میده ولی وب بروزر کار میکنه.بعضی از برنامه های تحت وب هم میان.شما تنظیمات ip رو تو تلویزیون و مودم دستکاری کردید؟ احتمالا مال تنظیمات هست

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هم d6600 یا همون 6960 دارم.کسانی که تونستن اینترنت رو فعال کنن لطفا ما رو راهنمایی کنند مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام به همه رفقای عزیز

من یه LED با مدل UA40C500QRXZN دارم . از اساتید عزیز که وارد هستن می خواستم بپرسم که میشه اینترنت تی وی رو روش فعال کنم یا نه ؟
    خواهش میکنم راهنمائی بفرمائین خیلی برام مهمه اگه نشه می خوام پسش بدم . ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من اکانت دارم و login هم می شم.اما باز درست نمیشه وقتی samsung apps رو می زنم مینویسه cnecting بعد از 2 دقیقه ارور میده ولی وب بروزر کار میکنه.بعضی از برنامه های تحت وب هم میان.شما تنظیمات ip رو تو تلویزیون و مودم دستکاری کردید؟ احتمالا مال تنظیمات هست
    من تنها چیزی که تغییر دادم آدرس DNS Server بود. شما هم از ISP تون (مال من شاتل) آدرس های DNS رو بپرسید و
    تو همون قسمت تنظیمات IP وارد کنید.

DNS های شاتل:
    85.15.1.10
    85.15.1.12

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من پارس انلاین هستم یعنی برم تو تنظیمات مودم و اونجا که نوشته primery dns و secondery dsn اونا رو وارد کنم.درسته؟ یگخ نمیخواد تو tv جیزی رو وارد کنم؟ یا باید dns ها رو تو tv هم وارد کنم؟ خیلی خیلی لطف کردید

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من dns پارس آنلاین رو از تو اینترنت پیدا کردم و هم زدم تو تنظیمات مودم (dns primery و dns secondry) و هم تو tv وارد کردم یکیشونو ولی باز هم وارد samsung apps نمیشه و این ارور رو می ده network interference occurred.please try again later

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من dns پارس آنلاین رو از تو اینترنت پیدا کردم و هم زدم تو تنظیمات مودم (dns primery و dns secondry) و هم تو tv وارد کردم یکیشونو ولی باز هم وارد samsung apps نمیشه و این ارور رو می ده network interference occurred.please try again later
    میگم شاید سرعت اینترنتت پایینه. ماله من هم زمان هایی که افت سرعت دارم وارد نمیشه ...

من 256 شاتل دارم. ولی بعضی مواقع وارد نمیشه. بالاخص شب ها که سرعت کم میشه دیگه وارد نمیشه. من فکر کنم
    مشکل شما از سرعت اینترنتتون باشه. البته من خودم تازه کار هستم و خیلی اطلاعات دقیقی ندارم. دارم یک سری
    مطالعات میکنم رو این قضیه و همون موضوع برنامه ها اگر چیزی گیرم اومد حتماً اینجا اعلام می کنم.

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •