دوستان كدوم يكي از اين دو تا تاپيك كه براي اين گوشي هست اصليه كه ما براي دنبال كردن خبرهاي اين گوشي سر بزنيم
دوستان كدوم يكي از اين دو تا تاپيك كه براي اين گوشي هست اصليه كه ما براي دنبال كردن خبرهاي اين گوشي سر بزنيم
اين كلوپ تو انجمن گوشي هاي تحت اندرويده پس تو جاي درستي ايجاد شده
ولي خب بعضي از دوستان تو انجمن سامسونگ هم كلوپ گوشي اندرويدي ايجاد كردن
البته به نظر من اينجا بهتره آخه تو كلوپ سامسونگ جاي طرفدارا و علاقمند ها به اخبار و نوآوري هاي اين برند هست
اما خب چون من اين تاپيك رو ايجاد كردم دوس ندارم بگم حتما بايد اينجا باشه
خودتون هم مي بينيد خيلي از دوستان وقتي ميان مي بينن كه يه گوشي آندرويدي كلوپش تو اين انجمن نيست سريع ميان كه ايجاد بكنن
نه اينكه ميرن توي انجمن سازنده بگردن ببينن اونجا نيست مثله جريان گالكسي اس دو يا همين ace
اين انجمن كه اسمش روشه: كلوپ گوشي هاي تحت اندرويد
شايدم اونجا كلوپ گوشي هاي ساخت سامسونگ باشه ولي اگه چيزي در مورد آندرويد هست و اين گوشي قانونا بايد اينجا باشه
البته گالكسي اس 2 استثنا هست چون هنوز عرضه نشده خب همه ي تاپيك ميشه كي مياد؟ هنوز نيومده؟ چي شد پس؟ اينجوري كلوپ گوشي نميشه پر از پست هاي اسپم كه لازم بشه مثل كلوپ x10 از اول تاپيك بزنن ولي وقتي يه گوشي تو بازار باشه بيشتر سوالات تخصصي هست و اگر كسي بخواد تاپيك رو مطالعه كنه اذيت نميشه وحالا اگه اون كلوپ براي اخبار قبل از عرضه بوده (مثلا) و حالا كه اين گوشي وارد شده اين تاپيك ميشه جاي بررسي تخصصي و جواب دادن به مشكلات دوستان...
البته حالا يه گوشي هاي ديگه هست كه مثلا كلوپ ندارن مثل wave كه كلوپ بادا نيست كه اونجا تاپيكش رو ايجاد كنن اما مثلا كلوپ گالكسي تب كه تو بازار هست نبايد اونجا باشه يكي مياد تو كلوپ گوشي هاي آندرويدي و ميخواد در مورد گالكسي تب يه سوال بپرسه ميبينه كلوپ نداره مياد يكي ايجاد مي كنه و ميخواد از اونجا سوالش رو بپرسه كه اگه صفحات كلوپ رو چك كنيد مي بينيد از اين موارد كم نيست
Last edited by PersiAndroid; 20-03-2011 at 01:42.
peyman مبارکت باشه تو این آستانه ی عید گوشی جدیدت.ما هم منتظریم تا یه بررسی بکنی و به ما هم بگی
زنده باشی![]()
Last edited by sefroyek01; 20-03-2011 at 18:08.
بررسی اولیه (;
1- گوشی بسیار روون کار میکنه و در حرکت بین منوها اصلا تاخیر یا lag نداره . به نظرم cpu ش برای این رزولشن بسیار مناسبه .
2- ساپورت فارسی این گوشی بسیار عالیه و شما هیچ مشکلی با زبان فارسی پیدا نمیکنین . دوستانی که براشون زبان فارسی خیلی مهم هست میتونن این گوشی رو برای خرید در نظر داشته باشن .
3- touch این گوشی خیلی خوب کار می کنه و خیلی روونه. از این نظر هم هیچ مشکلی پیدا نمی کنید. درضمن مالتی تاچ هم هست و با 3 انگشت هم خیلی خوب جواب میده.
4- باتری این گوشی یک مقدار ضعیفه. من دیروز شارژ کامل کردم و الان بعد از 20 ساعت به 50% رسیده! البته خیلی باهاش کار کردم، از WiFi هم استفاده کردم. در کل فکر می کنم با استفاده معمولی 2-3 روز کار می کنه.
5- دوربین خوبی داره,من که راضی بودم. البته عکسهارو تو نور کامل انداختم ولی کیفیت عکساش کاملاً راضی کنندست. متأسفانه برای لنز دوربین محافظی نداره و باید مراقب باشین روی لنز خش نیفته.
6- بعضی از دوستان نوشته بودن بلوتوث این گوشی مشکل داره ولی من که تو این یک روز به مشکلی بر نخوردم و به سادگی تمام فایلهام رو از گوشی قبلی به این گوشی با بلوتوث منتقل کردم.
بررسی های تخصصی تر در آینده نزدیک ...........
اگر سوالی باشه در خدمتم
سلام.سال نو باستانی مبارک
peyman_astan جان کیفیت LCD چطوره؟زیر نور خورشید چطوره؟یک استفاده معمولی از گوشی انجام بده ببین چند روز شارژ نگهمیداره
بازی های گیم لافت روش میاد؟؟؟؟؟؟برنامه های آندروید رو تست کردین؟؟؟؟
من بین این وآیپاد تاچ 4 موندم ...چی کار کنم؟؟؟
من بازیchess master رو روش نصب کردم مشکلی نداشته(game loft)
اکثر برنامه های اندروید هم روش نصب میشه
ولی با اندروید مارکت ارنباط برقرار نمی کنه بجاش برنامه ای به نام slide me هست که میشه یک سری برنامه های اندروید رو رایگان دریافت کرد
ولی قابل مقایسه با iphone4 نیست مخصوصاً توی GPS ش که بقدر کافی ضعیف هست (اگر ارتباط اینترنت رو قطع کنید حداقل دو تا سه دقیقه طول میکشه تا موقعیت رو پیدا کنه ولی آیفون در حد ثانیست)
Last edited by gold user; 21-03-2011 at 17:22.
divix.mkv 720p رو هم چک کن بی زحمت .
مرسی
بازی chess master گیم لافت رو بدون مشکل نصب و اجرا کرد بقیه برنامه ها هم کمابیش بدون مشکل اجرا میشه
ولی این گوشی قابل مقایسه با Iphone4 نیست .فقط کافیه GPS هاشون رو مقایسه کنی
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
متاسفانه Sorry
داداش های گرامی برنامه ی Vplayer رو از اینجا بگیرین:
بعد همین فرمت رفیقمون وحتی 1080 رو هم امتحان کنین...معلومه پلیر خود گوشی sorry میگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش بازی های گیم لافت که فایل دیتا داره رو میگم....یعنی کیفیت بالا....نشد هم نشد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)