تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 98 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط PARSA123
    اقا جان من داخل این سایت شدم
    ولی اصلا چیزی نداره که من دانلود کنم
    اگه میشه بگین وقتی داخل میشم چه گزینه ای بزنم
    این هم کرک بازی هیتمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقاي ajjdesa خیلی منمون
    ولی در مورد این چیزی هم که گفتی منم انجام دادم ولی مثل بقیه تیر میزنی میاد بیرون

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من از سایت بازی سنتر و یکی از دوستان عزیزم درسایت به اسم کاربری
    ChaosTheory
    که این مطلب را نوشته بود براتون یک راه حل میزارم
    لینک تاپیک بازی سنتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که با مراجعه به سایت میتونید این راه حل را ببینید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

داداش ...!!!
    اين تاپيك اصلا صفحه اش باز نميشه
    در كل بازي سنتر خيلي كند هستش
    واسه من كه اصلا بازي سنتر باز نميشه
    اگه لطف كني خودت يه توضيحاتي بده

داره خودمونی میشه prance3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Babylon (یا مشهد خودمون)

پيش فرض

براي اقاي پارسا ميتونم بگم اگه مشكل فايل داركس حل نشده شما بايد يك plugin که مال این ویدیا هستش و برای فتوشاپ
    هستش رو از سایت nvidia قسمت plugin photoshop دانلود کنن و بعد نصب کنن حجم فایل حدود سه مگ هستش
    و یه سوال داشتم
    توی فایل readme بازی نوشته توی run بزنید dxdialog میخواستم ببینم این چه کار میکنه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Babylon (یا مشهد خودمون)

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

همون طور که خيلي هاتون ميدونيد با وارد کردن عبارت Shaderquality Medium در فايل HitmanBloodMoney.ini سرعت بازي شديدا" بالا ميره و البته کمي از کيفيت shader ها کاسته ميشه. اما بعد از وارد کردن اون عبارت , وقتي که ميخوايم شليک کنيم يا وقتي که دشمنان ميخوان به ما شليک کنند (کلا" وقتي که شليکي ديده بشه) با مشکل crash روبرو ميشيم و بازي به محيط دسکتاپ برميگرده. اين مشکله crash خيلي از user ها رو کلافه کرده و eidos هم فعلا عين خيالش نيست.اما يه راه حل نه چندان جالب پيدا شده که بد نيست بدونيد.
    به آدرس \Hitman Blood Money\Scenes بريد. در اين پوشه دو فايل zip شده با نام هاي HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP ميبينيد. اين فايل ها رو unzip کنيد و به پوشه ي Shaders\PC\FX بريد.در اين قسمت بايد دو فايل به نام هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو توسط يک اديتور مثل notepad باز کنيد و عبارت <FogEnabled> رو در اين فايل ها search کنين. اولين
    <FogEnabled> اي که پيدا شد و رو به <FogDisabled> تغيير بدين.توجه داشته باشيد که فقط اولين <FogEnabled>.چون وقتي اين عبارت رو سرچ ميکنيد چند تا پيدا ميکنه که شما فقط بايد اوليش رو عوض کنيد.پس از اين کار دوباره پوشه هاي HitmanBloodMoney و saveandcontinue رو که قبلا unzip کرده بوديد , zip کنيد تا دقيقا مثل حالت اوليه باشن. بعد از دو فايل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP نوبت به فايلهاي Mxx_main.ZIP که در پوشه هاي Mxx هستند ميرسه.مثلا در پوشه ي M00 که مربوط به اولين مرحله ي بازي هست فايلي با نام M00_main.ZIP وجود داره و هم چنين در پوشه ي M01 که مربوط به مرحله ي دوم هست فايلي به نام M01_main.ZIP وجود داره و ...
    اين فايل ها رو هم دقيقا مثل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP باز کنيد و در داخل آنها فايل هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو دقيقا مثل موارد قبلي اديت کنيد و دوباره zip کنيد.
    کار نسبتا" آسوني هست. اما باز هم مشکلاتي داره.مثلا در طول بازي به ديوارهايي بر ميخوريد که نامرئي هستند يا آسمون رو با رنگ قهوه اي ميبينيد ! که کاريشون هم نميشه کرد.
    البته گفته شده که تا چند وقت ديگه eidos يه پچ واسه رفع مشکل crash بده بيرون.اميدواريم... از سايت bazycenter

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط prance3
    --------------------------------------------------------------------------------

همون طور که خيلي هاتون ميدونيد با وارد کردن عبارت Shaderquality Medium در فايل HitmanBloodMoney.ini سرعت بازي شديدا" بالا ميره و البته کمي از کيفيت shader ها کاسته ميشه. اما بعد از وارد کردن اون عبارت , وقتي که ميخوايم شليک کنيم يا وقتي که دشمنان ميخوان به ما شليک کنند (کلا" وقتي که شليکي ديده بشه) با مشکل crash روبرو ميشيم و بازي به محيط دسکتاپ برميگرده. اين مشکله crash خيلي از user ها رو کلافه کرده و eidos هم فعلا عين خيالش نيست.اما يه راه حل نه چندان جالب پيدا شده که بد نيست بدونيد.
    به آدرس \Hitman Blood Money\Scenes بريد. در اين پوشه دو فايل zip شده با نام هاي HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP ميبينيد. اين فايل ها رو unzip کنيد و به پوشه ي Shaders\PC\FX بريد.در اين قسمت بايد دو فايل به نام هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو توسط يک اديتور مثل notepad باز کنيد و عبارت <FogEnabled> رو در اين فايل ها search کنين. اولين
    <FogEnabled> اي که پيدا شد و رو به <FogDisabled> تغيير بدين.توجه داشته باشيد که فقط اولين <FogEnabled>.چون وقتي اين عبارت رو سرچ ميکنيد چند تا پيدا ميکنه که شما فقط بايد اوليش رو عوض کنيد.پس از اين کار دوباره پوشه هاي HitmanBloodMoney و saveandcontinue رو که قبلا unzip کرده بوديد , zip کنيد تا دقيقا مثل حالت اوليه باشن. بعد از دو فايل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP نوبت به فايلهاي Mxx_main.ZIP که در پوشه هاي Mxx هستند ميرسه.مثلا در پوشه ي M00 که مربوط به اولين مرحله ي بازي هست فايلي با نام M00_main.ZIP وجود داره و هم چنين در پوشه ي M01 که مربوط به مرحله ي دوم هست فايلي به نام M01_main.ZIP وجود داره و ...
    اين فايل ها رو هم دقيقا مثل HitmanBloodMoney.ZIP و saveandcontinue.ZIP باز کنيد و در داخل آنها فايل هاي Glow00.fx و Glow13.fx رو دقيقا مثل موارد قبلي اديت کنيد و دوباره zip کنيد.
    کار نسبتا" آسوني هست. اما باز هم مشکلاتي داره.مثلا در طول بازي به ديوارهايي بر ميخوريد که نامرئي هستند يا آسمون رو با رنگ قهوه اي ميبينيد ! که کاريشون هم نميشه کرد.
    البته گفته شده که تا چند وقت ديگه eidos يه پچ واسه رفع مشکل crash بده بيرون.اميدواريم... از سايت bazycenter
    دوست عزیز ممنون که مطلب را نوشتی
    Last edited by ajjdesa; 15-06-2006 at 22:18.

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

آقا من همه اون راه ها رو هم رفتم باز هم نشد
    Last edited by sub-zero; 15-06-2006 at 22:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Babylon (یا مشهد خودمون)

پيش فرض

كسي ديگه امتحان نكرده ؟
    من هنوز وقت نكردم!

راستي كسي توي ران dxdiag رو زده
    در ضمن اضات خیلی قشنگه اقای sub zero

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چه سري هر دو نفر ويرايش كرديد !!!
    اما نمي‌دونيد هيچي از چشمان تيزبين من مخفي نميمونه
    عجب سوتي داد ajjdesa

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •