تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 147

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 3150

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی الان هرچی 3150 تو بازار هست وقتی خریدی بعد 1 روز باید بری گارانتی...!!!!؟؟ آخه مگه همچین چیزی میشه..؟؟؟ شما خودت کی خریدی و از کجا..؟؟؟ 3142 مثل همین مشکلات رو داره..؟؟؟

نه اینطوری نیست. نمیدونم به درصد چند تا معیوبی میشه ولی مطمعناً همشون این مشکل رو ندارن.

من 1 ماه و نیم پیش برای خالم از پایتخت خریدم که همون روز اول مشکل داشت.

بردم گارانتی و هاردش رو برام عوض کرد. (گارانتی سبز)

یه نکته مهم رو بگم که هر لپ تاپی میخواین بخرین، از محل گارانتیش مطمعن بشین که بهتون نزدیک باشه.

مثلاً این لپ تاپ رو پایتخت گرفتم ولی گارانتیش تو چهارراه ولیعصر بود که برای رفت و آمدش پدرم دراومد.

در کل نظرم رو این لپ تاپ مثبت نیست.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله برای خرید لپ تاپ گارانتی واقعا مهمه ( حداقل به عنوان یه دلخوشی )

----------
    دوستانی که DV6 - 3140-1-250-72-90 دارند ، با هاردش مشکلی داشتند ؟

و اگه کسی بتونه هاردش رو باز کنه و یه مشخصات کامل بده دیگه عالی میشه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه اینطوری نیست. نمیدونم به درصد چند تا معیوبی میشه ولی مطمعناً همشون این مشکل رو ندارن.

من 1 ماه و نیم پیش برای خالم از پایتخت خریدم که همون روز اول مشکل داشت.

بردم گارانتی و هاردش رو برام عوض کرد. (گارانتی سبز)

یه نکته مهم رو بگم که هر لپ تاپی میخواین بخرین، از محل گارانتیش مطمعن بشین که بهتون نزدیک باشه.

مثلاً این لپ تاپ رو پایتخت گرفتم ولی گارانتیش تو چهارراه ولیعصر بود که برای رفت و آمدش پدرم دراومد.

در کل نظرم رو این لپ تاپ مثبت نیست.
    پس یعنی اگه من همون جا تو مغازه گرفتم یک نیم ساعتی باهاش ور برم مشکل خودشو نشون میده یا نه..؟؟؟

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس یعنی اگه من همون جا تو مغازه گرفتم یک نیم ساعتی باهاش ور برم مشکل خودشو نشون میده یا نه..؟؟؟

اینی که من گرفتم به این صورت بود که آوردمش خونه و یه نیم ساعتی داشتم باهاش کار میکردم که از همون اول دیدم به شدت کنده. بعدش یه دفعه وسط کار Restart شد و وقتی میخواست بوت بشه، دیگه هارد رو شناسایی نمیکرد.

واسه اینکه اینطوری بشه تستش کرد، یه راهش اینه که چند تا کار رو با هم رو لپ تاپ انجام بدین. مثلاً یکی از نرم افزار های لپ تاپ رو باز کردین بعد یه نرم افزار دیگه هم باز کنید و بعد برید Help نرم افزار رو بزنید run بشه که از رو هارد بخواد بخونه. وقتی چند تا عملیات بخواد انجام بده میتونه باعث بشه هارد خودشو بهتر نشون بده.

اگر میخوای بری پایتخت بخری، یه گارانتی ای انتخاب کن که تو همون پایتخت سرویس بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینی که من گرفتم به این صورت بود که آوردمش خونه و یه نیم ساعتی داشتم باهاش کار میکردم که از همون اول دیدم به شدت کنده. بعدش یه دفعه وسط کار Restart شد و وقتی میخواست بوت بشه، دیگه هارد رو شناسایی نمیکرد.

واسه اینکه اینطوری بشه تستش کرد، یه راهش اینه که چند تا کار رو با هم رو لپ تاپ انجام بدین. مثلاً یکی از نرم افزار های لپ تاپ رو باز کردین بعد یه نرم افزار دیگه هم باز کنید و بعد برید Help نرم افزار رو بزنید run بشه که از رو هارد بخواد بخونه. وقتی چند تا عملیات بخواد انجام بده میتونه باعث بشه هارد خودشو بهتر نشون بده.

اگر میخوای بری پایتخت بخری، یه گارانتی ای انتخاب کن که تو همون پایتخت سرویس بده.
    نمیدونم چی کار کنم... 3142 همین جوری هستش..؟؟؟ خیلی عجیب هستش خوب یعنی خود فروشنده ها هم از این موضوع مطلع هستن ولی بروز نمیدن...!!! حالا شاید بین این 3 تا مدل یکی رو انتخاب کنم 3150 --- 3142 ---- / Probook 4520

داره خودمونی میشه Moh3nB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

این لپ تاپ رو با لپ تاپ های علکی دل مقایسه نکنید . چون مثلا همین 5010 ی رو که می گین از همه لحاظی پایین تر از این مدله سی-پی-یوش یایین تره ، پردازنده گرافیکش پایینتره ، طراحی افتضاحی داره ، فینگرپرینت نداره ، قفل تاچ نداره و ...

هاردش هم SAMSUNG HM641JI

من باهاش مشکی ندارم

از من گارانتی "هماهنگ" هست

طراحی صفحه کلید عالیه . مثلا کلیدهای F1 تا F12 بعنوان کلید های جانبی قابل دسترسه و بجای اونا کلید های کنترلی مانند مولتی مدیا و نور بصورت مستقیم قابل دسترسه .

چهارتا پورت یو-اس-بی داره

صدای فراگیری و عالیی داره

نگهداری شارژش خوبه

از DirectX11 پشتیبانی میکنه

از کنترل تاچ دو انگشتی پشتیبانی میکنه

و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایا واقعا بلوث dv6-3150 ورژن 3 هست؟

داره خودمونی میشه Moh3nB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ایا واقعا بلوث dv6-3150 ورژن 3 هست؟

نه نیست .

مگه کسی گفت هسن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ابنو تو دوایس منیجر نوشته

Ralink Motorola BC4 Bluetooth 3.0 + HS Adapter

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا یک سوال این مدلهای 3300 و 3120 هم طرح بدنه شون مثل 3150 هست..؟؟ یعنی استیل نقره ای هستن..؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •