من الان گیج شدم
بازی Stronghold کلا چند نسخه داره؟ فرق جنگ های صلیبی چی بود؟ اونم برای همین شرکت بود؟ اون نسخه طلایی داشت و....کلا دو بازی جدا از هم هستند؟
من الان گیج شدم
بازی Stronghold کلا چند نسخه داره؟ فرق جنگ های صلیبی چی بود؟ اونم برای همین شرکت بود؟ اون نسخه طلایی داشت و....کلا دو بازی جدا از هم هستند؟
ببین شما فرض کن کال آف دیوتی ، دو سری هست یکی mw یکی هم سری های معمول که میده بیرون
این در اصل سری های پشت سر هم هست ولی شرکت گفته بود تو این سری آخر می خواد اولین عنوانش رو شبیه سازی کنه.
فکر کنم شما بازی قلعه رو دیدین و با جنگ های صلیبی اشتباه گرفتین، جدیدا شرکت های ایرانی اومدن بازی قلعه و جنگ های صلیبی رو تو یه پک با عنوان جنگ های صلیبی 1 تا 4 دادن بیرون، بازی قلعه هم مثل جنگ های صلیبی هست با یه داستان دیگه.
موفق باشید.
من یکبار جنگ های صلیبی رو بازی کرده بودم همونی که چند تا لرد داشت و میگفت سرباز عرب...سرباز سواره نظام و....که گرافیک پایینی داشت
فکر میکردم این قلعه یک هست، قلعه دو رو هم بازی کردم
الان سری جنگ های صلیبی از قلعه جدا است؟ پس این نسخه های اکستریم و طلایی برای جنگ های صلیبی چیه؟
قلعه یک کدوم بازی بود پس؟
دوستان یکی لطف میکنه اسم انگلیسی با سال ریلیز این سری ها رو برای من به ترتیب بگه، تا تفاوتشون رو متوجه بشم؟
Stronghold ( که از اون به عنوان قلعه یا قلعه 1 یاد میشه )
2001
Stronghold Crusader ( از اون به عنوان جنگ های صلیبی یاد میشه )
2002
Stronghold 2
2005
Stronghold Legends
2006
Stronghold Crusader Extreme
2008
Stronghold 3
2011
که در اینجا کلا هدف از زدن Extreme ارائه دوباره همون بازی بود + یک نسخه Extreme که چندان جالب نبود.
و مجدد بازسازی Crusader با عنوان شماره 3 که بتونه افتخارات Crusader رو تکرار کنه که به نظر من موفق نبود.
در نسخه Legends تخیلات هم وارد بازی شده بود.
البته در این بین یک نسخه آنلاین هم داد که اون رو ذکر نکردم.
کلا یکسری بازی ها طلسم شدن ، بعد از ارائه یک نسخه عالی و موفق دیگه نتونستن اون موفقیت رو تکرار کنن ، که این روند رو توی nfs هم کاملا شاهد هستیم.
کلا سری دوم این بازی واقعا عالی بوده و هست ، یک بازی استراتژیک کاملا واقع گرایانه . شاید گرافیک بالایی نداشته باشه ولی هنوز هم که هنوزه طرفدار داره که خودم یکی از طرفداران سر سختشم. یکسری از بازی ها جلوتر از زمان خودشون هستن که این بازی هم جزء همین دسته هست.
Last edited by SIMON137; 02-11-2011 at 01:52.
اگر Stronghold Crusader Extreme نسخه سوم هست، نسخه دوم چی بود؟
شما خودت Stronghold 2 رو قبول داری درسته؟ منم با این نسخه خیلی خاطره دارم، البته نسخه دوبله اش...
ممنون
در اصل نمیشه گفت سری سوم هست ، تکرار سری دوم هست که در پنجمین نسخه از بازی عرضه شد.
راستش سایر استرانگ هولد ها اونقدر من رو جذب نکرد که سری 1 و 2 جذب کرد. در استرانگ 3 هم سعی شده هم شماره 1 در اون گنجودنده بشه هم 2 منظورم Stronghold و Stronghold Crusader هست.
Stronghold یا همون قلعه رو من چند سال قبل تا آخر بردم اما الان خیلی دلم میخواد دوباره بازیش کنم ، همونی که تو مرحله های اول بود که گرگ ها هم توش حمله میکردن به مردم.
اما متاسفانه نسخه دوبلشو نه تو بازار بود و نه تو نت برای دانلود ، امروز از یه فروشگاه یه بستشو گرفتم که روش نوشته بود جنگهای صلیبی 1تا4 دوبله فراسی گفتم شاید توش باشه اما متاسفانه نبود. نسخه های زیر توش بود:
Stronghold Crusader
Stronghold 2
Stronghold EXTREME
Stronghold Legends
شما لینک دانلودی ازش سراغ نداری نسخه فارسیشون؟ ممنون میشم اگه داری بهم بدی دانلودش کنم.
اگه اشتباه نکنم عکسش به شکل زیر هست:
![]()
Last edited by pclord; 02-11-2011 at 22:07.
راستش لینک دانلود که ندارم ولی سی دیشو دارم ، فارسی هم هست ، اگر می خواهید در اولین فرصت براتون آپ می کنم
دستت در نکنه خیلی آقایی. هر موقه وقت کردی ممنون میشم آپلود کنی ،جبران میکنم.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)