تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 100 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام. ممنون از ابی جان و پونل عزیز.
    حتما اگر بدستم برسه در موردش مینویسم و عکس میذارم. فقط دو تا مطلب نگرانم کرده. یکی اینکه خدا کنه پنلش براق باشه یعنی گلاسی باشه و مات نباشه. مثل c7000كه پنلش براقه. چون تصویر کریستالیه پنل براق رو بیشتر میپسندم و توی عکسها هم نمیشد تشخیص داد که پنل براق هست یا نه. دوم اینکه از لحاظ روانی تصویر امیدوارم در حد c7000 یا c6960 باشه. چون چیزی که خیلی توی ویترین مغازه ها دیدم و پسندیدم این بود که توی تصاویر بلوری خصوصا توی صحنه های با سرعت آروم، این دو مدل تصاویر رو بسیار روون و راحت رندر و پخش میکردند. انگار بالای 60fps سرعت داشتند. جايي خوندم كه تلويزيون مياد و مابين فريم ها فريم سازي ميكنه.امیدوارم d6600 هم این توانایی رو داشته باشه.
    مدل D6600 تو سایت سامسونگ امارات نبود، تو سایتهای جنوب شرق آسیا بودش که درباره صفحه براق نوشته:

Ultra Clear Panel : Yes

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر Clear Motion مثل C6900 است یعنی 400 که برای C7000 عدد 600 بود.
    فقط معلوم نیست هرتزش چنده. 100؟ 200؟

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دیروز صبح d6600 46 از بانه رسید. ساعت 5صبح!
    سعی میکنم یه بررسی کامل در اولین فرصت بنویسم. یه چند مورد که به ذهنم میرسه اینه که مشکی بسیار عمیقی داره واقعا تعجب کردم ضمنا crm 400 hz واقعا کارایی داره. دقیقا همون چیزی که میخواستم:-) پنل هم براق بود. refresh rate صفحه هم 120 auto motion plus hz هست. one design سامسونگ غوغا کرده:-) یعنی کادر بسیار نازکی داره. hd عالی.sd معمولی (نظر من).
    ضمنا موقع تحویل برچسب سریال روی کارتن مخدوش بود و سریالش معلوم نبود ولی خود پنل هیچ مشکلی نداشت و کاملا نو بود. تست پیکسل هم گرفتم ok بود. پیچهای پنل هم باز نشده بودند. برچسب پشت پنل هم هیچ مشکلی نداشت و سریالش کاملا مشخص بود. ضمنا ساعت کارکرد پنل هم هر کاری کردم توی منو مخفی نتونستم پیدا کنم. ولی دیگه انقدر تصویر تلویزیون و زیبایی پنل هوش از سرم برده بود که تحویل گرفتم. یدونه عینک هم بهم دادند که نو بود اما کد رو ش نزده بود که ببینم اصلا مال تی وی های 2011هست یا نه. چون ظاهرا 2011 های سامسونگ از بلوتوس استفاده میکنند برای active shuter. سورس و پلیر 3d که نداشتم از قابلیت2d to3d خود پنل استفاده کردم عینک رو هم روشن کردم اما چیزی ندیدم! حالا توی تهران که بیاد میرم ببینم عینک مال خودشه یا نه. سوالی بود در خدمتم. در اولین فرصت عکس میذارم. ممنون از راهنمایی دوستان...

4. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

عینکش باید مدل SSG-3100 باشه که با بلوتوث کار میکنه.
    حالا شاید برای منطقه خاورمیانه اسم مدلش کمی متفاوت باشه ولی شکل عینک اینطوریه:

6. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

خب امشب بعد از کلی تحقیق و البته با راهنمایی دوستان samsung d6600 46 رو بدون گارانتی با قیمت 2130 سفارش دادم. تا فردا شب قراره دستم برسه. دوستان میتونن یه راهنمایی یا لینکی از قبل بدن برای تست تلویزیون موقع تحویل. خصوصا زمان کارکرد پنل از منوی مخفی که خیلی مهم هست بنظرم یا هر مورد مهم دیگه. یه سری مطالب در این مورد دیدم اما گفتم شاید در مورد tvهای 2011 تفاوت داشته باشه.
    ممنون
    مبارک باشه از کدام فروشگاه خریدی
    Last edited by pan_1356; 10-06-2011 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-ممنون پونل جان. بله دقیقاً عینکش همینه که شما زحمت کشیدی و عکسش رو گذاشتی. خب خیالم راحت شد. حالا باید سر فرصت باهاش ور برم ببینم چطوری کار میکنه. فعلا که اسباب کشی دارم اصلا فرصت نکردم از پنل استفاده کنم. تا الان فقط همون صبح پنج شنبه موقع تست یه کلیپ 1080 3 دقیقه ای باهاش نگاه کردم

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

مبارک باشه از کدام فروشگاه خریدی
    ممنون. توی پیغام خصوصی اسم فروشگاه رو فرستادم.

9. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince3-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال داشتم
    سامسوگن نمیخواد TV 32 3D بده بیرون؟اخه قیمت ها خیلی بالاست
    یه مانیتور22 3D هم داده حدودا 700 تومان هست اما فکر میکنم تلویزیون باش خیلی بهتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. دیروز صبح d6600 46 از بانه رسید. ساعت 5صبح!
    سعی میکنم یه بررسی کامل در اولین فرصت بنویسم. یه چند مورد که به ذهنم میرسه اینه که مشکی بسیار عمیقی داره واقعا تعجب کردم ضمنا crm 400 hz واقعا کارایی داره. دقیقا همون چیزی که میخواستم:-) پنل هم براق بود. refresh rate صفحه هم 120 auto motion plus hz هست. one design سامسونگ غوغا کرده:-) یعنی کادر بسیار نازکی داره. hd عالی.sd معمولی (نظر من).
    ضمنا موقع تحویل برچسب سریال روی کارتن مخدوش بود و سریالش معلوم نبود ولی خود پنل هیچ مشکلی نداشت و کاملا نو بود. تست پیکسل هم گرفتم ok بود. پیچهای پنل هم باز نشده بودند. برچسب پشت پنل هم هیچ مشکلی نداشت و سریالش کاملا مشخص بود. ضمنا ساعت کارکرد پنل هم هر کاری کردم توی منو مخفی نتونستم پیدا کنم. ولی دیگه انقدر تصویر تلویزیون و زیبایی پنل هوش از سرم برده بود که تحویل گرفتم. یدونه عینک هم بهم دادند که نو بود اما کد رو ش نزده بود که ببینم اصلا مال تی وی های 2011هست یا نه. چون ظاهرا 2011 های سامسونگ از بلوتوس استفاده میکنند برای active shuter. سورس و پلیر 3d که نداشتم از قابلیت2d to3d خود پنل استفاده کردم عینک رو هم روشن کردم اما چیزی ندیدم! حالا توی تهران که بیاد میرم ببینم عینک مال خودشه یا نه. سوالی بود در خدمتم. در اولین فرصت عکس میذارم. ممنون از راهنمایی دوستان...
    با درود به شما
    مبارک باشه میشه بگین ساخت کدام کشوره ؟
    و اگر ممکنه یه عکسم ازش بزاری

12. 2 کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

یه سوال داشتم
    سامسوگن نمیخواد TV 32 3D بده بیرون؟اخه قیمت ها خیلی بالاست
    یه مانیتور22 3D هم داده حدودا 700 تومان هست اما فکر میکنم تلویزیون باش خیلی بهتر باشه
    همونطور که قبلاً گفته شده، تو مدلهای 2011 مدل سه بعدی D6350 هست که 32 هم داره. باید دید وارد ایران میشه؟

سایز اصلی :
    HTML کد:
    کد:

سایز اصلی :
    HTML کد:
    کد:

سایز اصلی :
    HTML کد:
    کد:

14. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچها
    من با راهنمای دوستان خوب سایت بلاخره سامسونگ 40 اینچ D6600 از دبی خریدم تا یک هفته دیگه دستم میرسه
    از دوستان یک سوال داشتم
    .. آیا این d6600 .رکورد(pvr) داره یا نه؟
    ................. من جستجو در سایتها بعغی سایتها نوشته داره بعغیها چیزی در باره pvr ننوشتند ماندم آیا داره یا نه..................

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود به شما
    مبارک باشه میشه بگین ساخت کدام کشوره ؟
    و اگر ممکنه یه عکسم ازش بزاری
    سلام. ساخت مالزی هست. متاسفانه تا چند روز آینده فرصت نمیکنم اصلا تلویزیون رو روشن کنم بعلت اسباب کشی. فعلا توی جعبه هست. اما در اولین فرصت حتما عکس میگیرم. اما دقیقاً مشابه این دو تا عکسه:

Last edited by aminashtari; 11-06-2011 at 11:42.

17. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •