تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از تیم های ایرانی به مرحله بعدی صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
59. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استقلال

24 40.68%
  • پیروزی

12 20.34%
  • ذوب آهن

48 81.36%
  • سپاهان

48 81.36%
Multiple Choice Poll.
صفحه 13 از 27 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 266

نام تاپيک: AFC Champions League | ليگ قهرمانان آسيا 2011

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

منم از همه فوتبال دوستان میخوام که فردا ورزشگاه آزادی رو پر از جمعیت کنند
    پشت هم دارن حاشیه سازی میکنن آخرین حاشیه هم که درست کردن این بود که درخواست دادن به Afc بازی بی تماشاگر باشه که همین کارشون دلیل ترس از جو ورزشگاه هست!
    وقتشه که دوباره قدرت مردان ایران زمین رو به رخشون بکشونیم تا یاد بازی با الاتحاد دوباره زنده بشه!
    اگه استقلال صعود کنه که با جو ورزشگاه به راحتی هم میتونه صعود کنه حضور یک تیم ایرانی در یک هشتم قطعیه

فراخوان باشگاه استقلال برای دیدار با النصر؛برای صعود فقط 90 دقیقه فرصت داریم
    باشگاه استقلال با صدور فراخوانی از طرفداران آبی‌های پایتخت خواست برای دیدار با النصر عربستان به ورزشگاه بیایند
    به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، روابط عمومی باشگاه استقلال با انتشار فراخوانی از هواداران این تیم خواست تا روز چهارشنبه به ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی بیایند و از تیم استقلال در دیدار با النصر عربستان حمایت کنند. متن این فراخوان به شرح زیر است:
    باردیگر پرافتخاترین‌ تیم سرزمین پارس در آوردگاه آسیایی در مسابقه‌ای حساس و در آستانه صعود به دور دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار گرفته است.
    چهارشنبه 21 اریبهشت منتظر شما هستیم، منتظرم قدوم شما و نفس پاک شما هواداران. تنها 90 دقیقه فرصت برای صعود زمان باقی‌مانده و سکوهای آزادی شما عزیزان را فریاد می‌زند.
    استقلال منتظر استقلالی‌هاست.استقلالی‌ه یی که بدون شک مانند کوه خواهند بود و با رعایت فرهنگ و اخلاق و حفظ کرامات تنها به تشویق تیم فوتبال استقلال خواهند پرداخت.
    روز چهارشنبه حما‌سه‌ای دیگر با حضور عاشقان استقلال رقم خواهد خورد .وعده ما ساعت 18 روز چهارشنبه ورزشگاه آزادی تهران.

فرهاد مجیدی: هواداران بیایند جشن صعود بگیریم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: با حضور هواداران جشن صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان را برگزار می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، فرهاد مجیدی در آستانه مسابقه‌ی تیم فوتبال استقلال و النصر عربستان گفت: شرایط خودم و تیم در مجموع مطلوب است و تمام نیروی ذهنی‌مان را در حال حاضر تنها معطوف به بازی حساس روز چهارشنبه کرده‌ایم تا ان‌شاءا... با کسب نتیجه لازم جواز صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم.

وی ادامه داد: تاریخ فوتبال ما بارها و بارها ثابت کرده که وجود هواداران خصوصا در برابر تیم‌های عربی چقدر می‌تواند در راه موفقیت تیم‌های ایرانی نقش داشته باشد. به عنوان یک عضو از خانواده بزرگ استقلال از هواداران عزیز استقلال می‌خواهم به ورزشگاه بیایند تا با حضور پرشور آنها ضمن شکست حریف عربستانی، در کنار یکدیگر جشن صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان را برگزار کنیم.
    Last edited by swamp; 10-05-2011 at 14:54.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا اخره بی معرفتیه اگه فردا 100 هزار تا کمتر بیان .حالا از هوادارایه دیگر تیمها توقعی نیست ولی هوادارایه استقلال دیگه چی میخوان؟اگه فشاره هوادارا باشه مظلومی به هیچ وجه تیمو عقب نمیکشه.هر بازی هی میریم استادیوم به امید اینکه دیگه این بازی شلوغ میشه ولی.....

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امیدوارم استقلال سعود کنه.بیشتر دلم میخواد یه تیم ایرانی قهرمان جام بشه که روی این کره ای ها و ژاپنی ها کم بشه.خیلی سخته 2بار فینالیست بشی ولی نتونی قهرمان بشی.
    به نظرم بیشترین دلیل عدم موفقیت تو مسابقات غیر داخلی احساسی بودن بازیکنای ایرانیه.وقتی استقلال همیشه 2 تا گل جلو می افته ولی نمیتونه حفظش کنه برمیگرده به مسائل روحی روانی چون اگه فنی بود همیشه اول جلو نمی افتاد.
    ولی برام این خیلی جالبه که تو بازیهای آخر استقلال چه توی لیگ برتر و چه توی لیگ آسیا با اینکه میدونن به برد احتاج دارن ولی توی 20 دقیقه آخر بازی هیچ تمایلی به حمله نشون نمیدن و همش توی زمین خودشون دفاع میکنن.منظورم اینه به آب و آتیش نمیزنن مثلا همین بازی با السد.آخره بازیه و نتیجه مساوی ولی محمدی یه طوری بازی میکنه انگار 10 تا گل جلو ایم و تیم صعود کرده.اعصابم به هم ریخته بود وقتی میدیدم وقت کشی میکنه.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

قرار بود واسه نمایشگاه بیام تهران . که نشد
    حیف اگه اومده بودم 100 % بازی رو میرفتم میدیدم
    امیدوارم که استقبال خوبی بشه
    به نظر شما چقدر تماشاگر میاد؟

5. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قرار بود واسه نمایشگاه بیام تهران . که نشد
    حیف اگه اومده بودم 100 % بازی رو میرفتم میدیدم
    امیدوارم که استقبال خوبی بشه
    به نظر شما چقدر تماشاگر میاد؟
    بالای 50 هزار تا !
    هرچی بیشتر بهتر

7. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه چشمم اب نمیخوره صعود کنیم ولی ازادی ازادی ما داریم میاییم
    دوستانه استقلالی منتظرتون هستیم

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

به شدت فوتبال ملی رو تحریم کردم چون غیر از اعصاب خردی هیچ چیز دیگه ای نداره . فقط باعث زجر ادم می شه . وقتی می بینی بازیکنی که 400 میلیون پول گرفته توپی رو که حتی ننه بزرگ من با 90 سال سن می تونه گلش کنه رو می زنه تو پای دروازبان واقعا اعصابت خرد می شه .
    به نظر من که نرین استادیوم تا بالاهایی بفهمن باید برن , ملت ایران از دستش خسته شده.افراد مثل کفاشیان که فوتبال ایران رو لجن کشیده . افراد مثل مظلومی بفهمن که تهش می تونن تو تیم های دسته دو مبری گری کنن نه لیگ دسته یک ایران . تا حالا شده استقلال تو نیمه اول گل بخوره بیاد جبران کنه و بازی ببره ؟ و چند بار عکس این اتفاق افتاده ؟ بازی با سپاهان که شاهکار بود.3 تا گل خوردیم.بازی اگه ادامه داشت یه 5دیا 6 تای دیگه هم می خوردیم.
    خواهشا استادیوم ها رو تحریم کنید تا از شر بعضی ها شاید خلاص شیم .

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

هواداران، شعار "استقلال قهرمان " سر دادند
    خبرگزاري فارس: تماشاگران تيم فوتبال استقلال در پايان بازي برابر النصر با شعار "استقلال قهرمان " از عملكرد بازيكنان تشكر كردند.

[

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از برتري 2 بر يك استقلال برابر النصر عربستان و حذف اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا هواداران و بازيكنان استقلال بسيار نارحت بودند. در پايان بازي مربيان و كادر فني تيم استقلال با ورود به داخل زمين بازيكنان را از جاي خود بلند كرده و به خارج از زمين هدايت كردند.

اشك چشمان هواداران آبي‌پوشان تهران در پايان مسابقه مهم‌ترين چيزي بود كه بيش از هرچيز ديگر به چشم مي‌آمد. هواداران در حالي كه به شدت ناراحت بودند با سردادن "استقلال قهرمان " از عملكرد بازيكنان خود تشكر كردند.

استقلال براي صعود به دور دوم بايد با اختلاف دو گل حريف خود را شكست مي‌داد كه اين امر محقق نشد و يكي ديگر از نماينده‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا از اين بازي‌ها كنار رفت. پيش از اين پرسپوليس هم حذف شده بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

به شدت فوتبال ملی رو تحریم کردم چون غیر از اعصاب خردی هیچ چیز دیگه ای نداره . فقط باعث زجر ادم می شه . وقتی می بینی بازیکنی که 400 میلیون پول گرفته توپی رو که حتی ننه بزرگ من با 90 سال سن می تونه گلش کنه رو می زنه تو پای دروازبان واقعا اعصابت خرد می شه .
    به نظر من که نرین استادیوم تا بالاهایی بفهمن باید برن , ملت ایران از دستش خسته شده.افراد مثل کفاشیان که فوتبال ایران رو لجن کشیده . افراد مثل مظلومی بفهمن که تهش می تونن تو تیم های دسته دو مبری گری کنن نه لیگ دسته یک ایران . تا حالا شده استقلال تو نیمه اول گل بخوره بیاد جبران کنه و بازی ببره ؟ و چند بار عکس این اتفاق افتاده ؟ بازی با سپاهان که شاهکار بود.3 تا گل خوردیم.بازی اگه ادامه داشت یه 5دیا 6 تای دیگه هم می خوردیم.
    خواهشا استادیوم ها رو تحریم کنید تا از شر بعضی ها شاید خلاص شیم .
    خودم با پیش بینی خودم حال کردم
    اما خوب خدا رو شکر بازم استقلال بد بازی نکرد.خوب بود تقریبا . اما مطمئنم اگه مثلا استقلال دقیقه 80 گل سوم رو می زد دقیقه نود گل دوم رو می خورد بازم حذف می شد
    وقتی یکی مثل مظلومی سرمربی باشه بهتر از این نمی شه که.انشا... فصل بعد . امیدوارم ذوب اهن انتقام بگیره.پدر هر صورت ارزوی موفقیت واسه سپاهان و ذوب اهن.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

استقلالی ها امروز نشون داداند که دو تیم استقلال و پبروزی بیشترین هوادار دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •