این حرفت که افراد علاقه مند به موزیک خودشون هدست جدا میخرن قبول دارم ولی متاسفانه بر خلاف حرفه ای ها خیلی از مردم عادی و >>>>>پرتوقع و بی سواد( منظورم از نظر دانش تکنولوژی و IT) <<<<<<< کشور ما این فرهنگ ندارن و اصلا به ذهنشون هم خطور نمیکنه که بخوان همچین کاری بکنن و بعدا واسه خودشون کلی قصه سر هم میکنن که فلان برند اینجوریه و از این حرفا
من کلا منظورم این نیست که سامی بیاد هدست خیلی با کیفیت و حرفه ای بزاره که هزینش بره بالا.منظورم اینه که حداقل در مقابل رقیباش پایین تر نباشه که اسمش نره زیر سوال.
البته این موضوع مردم عادی و پرتوقع و بی سواد به غیر از هدست در مورد چیزهای دیگه هم خیلی اتفاق میافته و اصلا هم تو کت یارو نمیره و متاسفانه هیچ جوری نمیشه متقاعدشون کرد
به عنواسن مثال اون روز های اول که wave اومده بود طرف اومد دم غرفه ساسونکگ همینطوری رو هوا گفت کیفیت صفحه n97 من خیلی از این بیشتره . تازه سرعت و فیلم برداریشم مثل اینه !!!!!!! بعدشم هر چه قدر من و اون مسئول غرفه براش توضیح دادیم و مقایسه کردیم و اینا یارو آخرشم دوباره حرف خودش رو زد تازه آخرشم با افتخار گفت گوشی من FM Transmiter هم داره.
یا مثلا یه یارو دیگه desire داشت و اومده بود میگفت آخه این گلکسی چی داره که همه میگن خوبه.cpu گلکسی 1 هست خب مال منم 1. کیفیت صفحشونم که فرقی نداره . فقط یه خورده کوچولو فرق میکنه .تمام امکاناتش با desire یکیه و تازه قابلیت های اضافیش هم فقط نرم افزاریهو.........کلا از این مزخرفات.بعدشم گفت آخه اصلا سامسونگ در حدی نیست که بخوان با HTC و iphone ّمقایسش کنن.
بازم هرچی توضیح و اینا .نفهمید که نفهمید. فقط اینو میدونست که CPU گوشیش 1 هست و CPU گلکسی هم 1. پس با هم فرقی ندارن.
کلا منظورم این بود که باید دهن همچین افرادی رو با رعایت یه سری نکات ریز و و چیز هایی که تو چشم هستن و همچنبن دهن پر کن هستن بست
![]()