تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 298

نام تاپيک: i9020 Nexus S » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android با همکاری گوگل

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

گزاشتن هدست خوب روی گوشی زیاد اقتصادی نیست.حتی اپل هم روی گوشی هاش هدست خفن نمیزاره.کسایی هم که به صدا خیلی اهمیت میدن حتما برای خودشون هدست جدا میخرن.نفراتی هم که هدست خفن دارن پول اضافه برای هدست گوشی نمیدن.
    این جوری قیمت گوشی پایین میاد.به نظر من که بهترین کار هست.
    این حرفت که افراد علاقه مند به موزیک خودشون هدست جدا میخرن قبول دارم ولی متاسفانه بر خلاف حرفه ای ها خیلی از مردم عادی و >>>>>پرتوقع و بی سواد( منظورم از نظر دانش تکنولوژی و IT) <<<<<<< کشور ما این فرهنگ ندارن و اصلا به ذهنشون هم خطور نمیکنه که بخوان همچین کاری بکنن و بعدا واسه خودشون کلی قصه سر هم میکنن که فلان برند اینجوریه و از این حرفا
    من کلا منظورم این نیست که سامی بیاد هدست خیلی با کیفیت و حرفه ای بزاره که هزینش بره بالا.منظورم اینه که حداقل در مقابل رقیباش پایین تر نباشه که اسمش نره زیر سوال.

البته این موضوع مردم عادی و پرتوقع و بی سواد به غیر از هدست در مورد چیزهای دیگه هم خیلی اتفاق میافته و اصلا هم تو کت یارو نمیره و متاسفانه هیچ جوری نمیشه متقاعدشون کرد

به عنواسن مثال اون روز های اول که wave اومده بود طرف اومد دم غرفه ساسونکگ همینطوری رو هوا گفت کیفیت صفحه n97 من خیلی از این بیشتره . تازه سرعت و فیلم برداریشم مثل اینه !!!!!!! بعدشم هر چه قدر من و اون مسئول غرفه براش توضیح دادیم و مقایسه کردیم و اینا یارو آخرشم دوباره حرف خودش رو زد تازه آخرشم با افتخار گفت گوشی من FM Transmiter هم داره.
    یا مثلا یه یارو دیگه desire داشت و اومده بود میگفت آخه این گلکسی چی داره که همه میگن خوبه.cpu گلکسی 1 هست خب مال منم 1. کیفیت صفحشونم که فرقی نداره . فقط یه خورده کوچولو فرق میکنه .تمام امکاناتش با desire یکیه و تازه قابلیت های اضافیش هم فقط نرم افزاریه و.........کلا از این مزخرفات.بعدشم گفت آخه اصلا سامسونگ در حدی نیست که بخوان با HTC و iphone ّمقایسش کنن.
    بازم هرچی توضیح و اینا .نفهمید که نفهمید. فقط اینو میدونست که CPU گوشیش 1 هست و CPU گلکسی هم 1. پس با هم فرقی ندارن.
    کلا منظورم این بود که باید دهن همچین افرادی رو با رعایت یه سری نکات ریز و و چیز هایی که تو چشم هستن و همچنبن دهن پر کن هستن بست

2. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض نتایج بنچمارکهای Nexus S بعد از اوور کلاک ان به 1.2GHz

سلام

نکته قابل توجه در امتیاز تست Quadrant این گوشی عدم لحاظ امتیاز گرافیکی ان در امتیاز کل هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 7 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

3509 ؟!!!!!!! کسی میدونه وقتی امتیاز گرافیکی رو هم در نظر میگیرن این امتیاز کلی چند میشه ؟اون موقع 3000 بشه هم شاهکاره !

6. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نتایج بنچمارکهای Nexus S بعد از اوور کلاک ان به 1.2GHz

فقط میتونم بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممکنه بعداً فیلمبرداری 720P بهش اضافه بشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

3509 ؟!!!!!!! کسی میدونه وقتی امتیاز گرافیکی رو هم در نظر میگیرن این امتیاز کلی چند میشه ؟اون موقع 3000 بشه هم شاهکاره !
    اگه امتیاز گرافیکی که قسمت زرد رنگ اون انتها هست هم در نظر بگیرن بیشتر هم میشه این امتیاز.میره سمت 4000.جینجربرد با هامینگبرد خیلی سازگاره.

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه امتیاز گرافیکی که قسمت زرد رنگ اون انتها هست هم در نظر بگیرن بیشتر هم میشه این امتیاز.میره سمت 4000.جینجربرد با هامینگبرد خیلی سازگاره.
    یهویی بگو خدای گلکسی دار ها نکسوس اس رو براشون به عنوان فرشته فرستاده تا لذت زندگی رو درک کنن دیگه ... چه حالی خواهیم کرد

11. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک........................
    من Nexus s خریدم (از ایران نه).نمیتونم اس ام اس بدم ولی بعضی اوقات اس ام اس بهم میرسه بعضی اوقاتم نمیرسه.
    تو *#*#4636#*#* رفتم و برای 009891100500SMS تعریف کردم ولی آپدیت که میکنم میگه
    Update error
    کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ebi6630; 06-01-2011 at 19:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

??????????????????????????????

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

کمک........................
    من Nexus s خریدم (از ایران نه).نمیتونم اس ام اس بدم ولی بعضی اوقات اس ام اس بهم میرسه بعضی اوقاتم نمیرسه.
    تو *#*#4636#*#* رفتم و برای 009891100500SMS تعریف کردم ولی آپدیت که میکنم میگه
    Update error
    کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شاید مشکل از خطه.
    راستی به جای 0098 .98+بزار ببین درست میشه؟؟واسه من 98+ هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •