عزیز حواستون نیست که دیروز چه روزی بودا.همه اینا الان قطعه.
عزیز حواستون نیست که دیروز چه روزی بودا.همه اینا الان قطعه.
روی آیکون برنامه کلیک راست گزینه
SETTINGS____OTHER SETTINGS
تیک
SUPPORT INTRANET
را بزنید و بعداز اوکی برنامه را رستارت کنید پر@ا/کسی و پورت برنامه هم اینه
127.0.0.1:5405
LOCALHOST:5405
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
آن اسپید قطع نیست که؟
من تا حالا فکر میکردم شما منظورتون aol هست.میشه بگین جدیدترینشو از کجا میتونم دانلود کنم و جریان این اکانت چیه؟
جدیدترین ورژنش تو امضا من هست فایل راهما را بعداز دانلود بخ.ن متوجه جریان اکانتها میشی
دوستان مطمون باشید صددرصد جواب میده به راحتی میتونیدبا فیس بوک کار کنید
یکی از قابلیتهای فیس بوک این هست که زمانیکه شما برای ورود به حساب کاربری وقتی ایمیل و رمز را وارد میکنید اگر تیک
keep me logged in
بزنید تا یک هفته میتونید بدون لوگین کردن و وارد کردن ایمیل و پسورد وارد حساب کاربری خود در فیس بوک بشوید فقط کافیه زمان لوگین کردن از UL@TR@SU@RF استفاده کنید بعد که وارد حسابتون شدید یعنی وارد این صفحه شدید
این برنامه را ببندید و آن اسپید را اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا هفته بعد هم دیگه نیازی به استفاده از اول@ترا@سارف نیست و مستقیما از طریق آن اسپید میتونید وارد حساب کاربریتون در فیس بوک بشید
یادتون باشه که تنظیمات بروزر شما باید به گونه ای باشه که کیج و اکانت موجود در هرسایتی را در خودش ذخیره کند این هم بگم که هر بار نیاز نیست که برای ورود ولاگین کردن در سایت اینکار بکنید شما هربار که این روش را انجام بدید تا یک هفته دیگه میتونید مستقیما و بدون کمک گرفتن از هر برنامه جانبی از طریق آن اسپید وارد فیس بوک بشوید.
در ضمن با دانلود افزونه زیر میتونید ویدیوهای یوتیوب را دانلود کنید
فزونه سه بروزر اوپرا فایرفاکس و گوگل کروم جهت دانلود مستقیم ویدیو آنلاین سایتهای معروف جهان از جمله یوتیوب
ADD-ON for 3 browser FIREFOX OPERA GOOGLECHROME
------------------------------------------------------------
http://ondanlodsp.co.de/add-on_firefox_opera_googlechrome.zip
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
USERCODE1= 286520786
USERCODE2= 124325280
---
AC1= 255941795
AC2= 1379283111
چرا کیفیت نشون دادن عکسا اومده پایین؟ با اینکه تو سیتینگ اون قسمت کیفیت عکسو گذاشتم رو 1
چکار کنم به حالت اول برگرده ؟؟؟
میخوای با کیفیت اصلی ببینی؟بعداز اینکه روی یک گذاشتی آن اسپید را ببند و دوباره اجرا کن اگه بازم کیفیت پایینه مجبوری کیج مرورگرت را کاملا پاک کنی تا به حالت اول برگرده
موزیلا روپاک کردم اون برنامه هم باز و مجداا راه انداختم....
بیفایدست ...نشد ... کیفیت عکسا اومده پایین![]()
من دو تا مشکل دارم یکی همین مشکل دوست بالاییمون و دومی هم اینکه از یوتیوب میتونم فیلم رو با اون روش که تو راهنماتون بود دانلود کنم ولی از فیس بوک نمیتونم کلیپ ها رو نه ببینم و نه دانلود کنم.چی کار کنم؟
امروز یه افزونه اینجا میزارم که بتونید از از سی تا سایت مثل یاهو گوگل فیس بوک و یوتیوب و ... دانلود کنید
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
امروز یه افزونه اینجا میزارم که بتونید از از سی تا سایت مثل یاهو گوگل فیس بوک و یوتیوب و ... دانلود کنید
از لینک زیر دانلوذ کنید توضیح تصویری داده شده است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
از لینک زیر دانلود کنید به راحتی می تونید از فیس بوک هم دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)