سلام
آیا بانک ملت هم خصوصی شده؟
کارمزد بانک ملت و پارسیان صفر هست
سامان درصد میگیره
-----------------------
در مورد طرح بانک صادرات هم همه چیز درسته و پایه گذار و پیشتاز این کار به نپر من بانک پاسارگاد هست با طرح اندوخته فردا
----------------
من بانک پاسارگاد رو پیشنهاد میدم
از نظر خدمات اینترنتی و کلی الکترونیکی حرف نداره
معمولا بانک هایی مثل ملت و... که تقش بسزایی در بانکداری کشور دارند به صورت کامل خصوصی نمیشن.
مقداری از سهامشون به فروش می رسه و یک مقدار زیادی سهامشون دست دولت برای دخالت میمونه و البته اشکالی هم نداره
دوستان اگه شما بخواین الان توی یه بانک حساب باز کنید دولتی و ترجیح میدین یا خصوصی؟چرا؟
هم خصوصی هم دولتی : به نظر من خصوصی ها : پاسارگاد بعدش پارسیان
دولتی : ملت بعلاوه ( ملی یا صادرات به خاطر شعبات زیاد )
دولتی ها صادرات هم خوب کار می کنه
خصوصی:پسارگاد
دولتی:ملی-صادرات و...
چه لزومی داره که هم توی دولتی حساب داشته باشیم هم خصوصی؟
راستی یه سوال دیگه:
حسابهای عابر بانک(در اصطلاح یه حساب خاص بهش میگن که یادم نیست)توی قرعه کشی شرکت داده نمیشن درسته؟
لطفا در مورد اینکه حساب قرض الحسنه و سپرده و ... اصلا چی هستن هم یه توضیحی بدیدن
ممنون
Last edited by Royce; 09-03-2011 at 10:02.
بانک قوامین به نظرم بانک خوبیه از نظر سود دهی .
من 7 میلیون توش گذاشته بودم و 1 ماهه بهم 150000 سود داد .
البته من وقتی میرم تو سایتشون و میزان سود رو از قسمت " سود سپرده " چک میکنم کلا 20 تا 40 تومن متغیر هست .
جریان چیه ؟ تو سایت یه چیز میگن برای قانونی و اسلامی شدن ؟
سپرده مدت دار:سپرده سرمايه گذاري سپرده ايست كه مشتري به بانك حق وكالت با توكيل مي دهد تا سپرده وي را طبق قانون عمليات بانكي بدون ربا بطور مشاع بكار گرفته و منافع حاصله را طبق آئين نامه و مقررات مربوطه با داشتن حق مصالحه بين بانك و سپرده گذار، به تناسب مبلغ و مدت پس از كسر حق الوكاله پرداخت نمايد.
قرض الحسنه پس انداز:سپرده قرض الحسنه پس انداز به مشتريان گرامي اين امكان را ميدهد وجوه مازاد بر نياز خود را به منظور برخورداري از اجر معنوي وپاداش اخروی نزد شعبه های بانك توديع نموده و هر زمان كه بخواهند مبلغ مورد نياز خود را ازشعبه های بانك در سراسر كشور برداشت نمايند.لازم به ذکر است که به این نوع حساب، سودی تعلق نمی گیرد.
منابع:سایت بانکهای صادرات و پاسارگاد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)