دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
صبح برای من همین پیغام رو میداد
چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
امروز 10 اپریل هست
برای من اینجوری درست شد
دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
صبح برای من همین پیغام رو میداد
چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
امروز 10 اپریل هست
برای من اینجوری درست شد
سلام :
دوستان من كه داشتم گشتي ميزدم تو نت ديدم كه براي تقريبا همه اين پيغام تو صفحه اول سايت رفاهي مياد :
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
تفريبا هم همه گفتن كه هر چقدر ساعت رو اين ور اونور كردن مشكلشون حل نشده .. خوب بايد بگم كه اين بازيا رو در اوردن كه مردم رو مثل هميشه كلافه كنن و آخرش يه آماري از خودشون بدن و بگن كه فلان درصد از دريافت يارانه انصراف دادن !!
حالا من راه حل عبور از اين مشكل رو براتون ميزارم كه راحت بتونيد ثبت نام كنيد تو به حقتون برسيد ...
دوستاني كه پيغام :
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید .... مشاهده مي كنند لطفا از اين لينك وارد سايت بشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دقيقا همون صفحه اي هست كه بعد از تائيد اوليه و در صفحه ي اول وجود داره و تائيد صفحه ي اول عملا به هيچ دردي نميخوره ! پس لازم نيست تو اون صفحه معطل بشيد ... رو لينكي كه دادم كليك كنيد و وارد صفحه ي ثبت نام بشيد .. فقط اگر عكس كد 5 رقمي براتون باز نشد از خودتون يه كد الكي بزنديد .. سايت بعد از چند ثانيه ميگه كه كد رو اشتباه وارد كرديد و ايندفعه خودش عكس كد رو باز ميكنه كه براحتي ميتونيد همون كد رو وارد كنيد و به صفحه ي بعد بريد ...
موفق باشيد
سلام
من بخوام از لیست یکی جدا شم و برم تو لیست یکی دیگه باید چیکار کنم؟
میتونم خودم جدا ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
برای تنظیم ساعت باید برید تو این قسمت
Date And Time
Internet Zone
Change Settings
تیک Synchronize رو بزنید
Update Now
بعد اوکی کنید.
دوستان ما ثبت نام کردیم
فقط یه موضوعی
تو تلوزیون گفته بودن که تو سایت در مورد داشتن یا نداشتن ماشین هم سوال میشه ولی چیزی تو سایت نبود فقط در مورد ملک بود که اونم اصلا با جزئیات نبود.
1- من شنیدم علاوه بر ثبت نام اینترنتی یه فرمِ کاغذی هم باید پر کنیم تحویل فرمانداری شهرستان بدیم. درسته؟
2- الان هر کی ثبت نام کنه، (چه با درآمد بالای 2میلیون) هم یارانه تعلق میگیره؟ اگه جواب آره پس چه دلیل داشت بیان درآمد ها رو تقسیم بندی کنن؟؟؟!!!
3- جریمه 3برابری یارانه اگه دروغ گفته باشین. بنظرتون واقعیت داره؟
این دفعه به شدت دارن غربال میکنن!
یعنی حسابی دارن میچلونن فقط به اونایی که واقعا نیاز دارن بدن ، دلیلش هم اینه که کلی به سودشون میشه مثلا الان دارن به 50 میلیون نفر یارانه میدن ، بعد از فیلتر مقدارش از یک سوم هم کمتر میشه
ممکنه براشون در ابتدا زمان بر و هزینه بر باشه ولی طی 1 ماه تمام هزینه هاش در میاد. چون بعد از فیلتر قراره به خیلی ها یارانه ندن اینطوری دست خودشون پر میشه.
هماهنگ شدن با سازمان های زیربط مثل ثبت اسناد که قشنگ املاک و زمین و.. هر شخص مشخص بشه + بیمه و حقوق
جریمه هم نمیدونم چطوری ولی احتمالش زیاده چون تو یکی از بند های ماده 10 قانون مصوب مجلس اومده.
شاید قوانینی که به ضررشون باشه رعایت نشه ولی صددرصد قوانین که به سودشونه مثل این رعایت میشه
به نظرم منصفانه است.
درآمد هارو هم دارن تقسیم بندی میکنن که بعدا روی یه درامد خاصی اتفاق نظر داشته باشن و از اون مقدار بالاتر رو یارانه ندن.
من فکر میکنم بعد از چند وقت یه فرم دگه هم باید ثبت کنیم که شامل خرج هاییه که میشه ، مثل قسط و اجاره و هرینه های دانشگاه و...
چون تو این فرم فعلی فقط درامد ورودی رو گفتن بزنید.یعنی اگر ماهی 1 تومن داری در میاری و ماهی هم 400 داری اجاره میدی باید همون 1 تومن درامد رو بزنی!(بدون کم کردن اقساط و اجاره و...)
سلام
یارانه تا الان بدون هیچ مشکلی رو حسابم میومد ولی دیشب که رفتم ثبت نام کردم یارانه این ماهم (فروردین) رو حسابم نیومده باید چکار کنم ؟ هیچی نشده یارانم قطع شد ؟
کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفته
سلام . زنگ بزنین به پارسیان . خودشون میدونند مشکل چی هست
سلام . مسئله ساده هست : اگر خودتون تشخیص میدین که نیاز دارین , ثبت نام کنین و هیچکس هم نمیتونه بگه نیازمند نیستین به شرطی که اطلاعات دروغ ندین و واقعاً لازم داشته؟باشین . . دولت : ثروتمندان ثبت نام نکنند چون دیگه این 45 تومن تاثیری نداره برای اونها . فقیر : حالا مگه واسه ی فقرا و نیازمندان تاثیری داره با این گرونیهایِ بی در و پیکر و بی حساب و کتابِ روزافزون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)