تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 158

نام تاپيک: ◄◄تمام سوالات در ارتباط با هدفمند سازی یارانه ها►►

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان یه بازنگری در تاریخ سیستم خودتون داشته باشید
    صبح برای من همین پیغام رو میداد
    چون تاریخ به میلادی هست من هیچ وقت دقت به تنظیمش نمیکنم
    حالا باز یه نگاهی به قبل از ظهر و بعد از ظهر و تقویم بیندازید
    امروز 10 اپریل هست

برای من اینجوری درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید
    من دیشب همسایه مون اومد گفت میشه برامون ثبت نام کنی حالا هرچی وارد سایت میشم این پیغام رو میاره ساعت سیستم هم تنظیم
    لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
    بعدش زیرش این نوشته شده

• توجه: کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد

سلام :

دوستان من كه داشتم گشتي ميزدم تو نت ديدم كه براي تقريبا همه اين پيغام تو صفحه اول سايت رفاهي مياد :

لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید

تفريبا هم همه گفتن كه هر چقدر ساعت رو اين ور اونور كردن مشكلشون حل نشده .. خوب بايد بگم كه اين بازيا رو در اوردن كه مردم رو مثل هميشه كلافه كنن و آخرش يه آماري از خودشون بدن و بگن كه فلان درصد از دريافت يارانه انصراف دادن !!

حالا من راه حل عبور از اين مشكل رو براتون ميزارم كه راحت بتونيد ثبت نام كنيد تو به حقتون برسيد ...
    دوستاني كه پيغام :
    لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید .... مشاهده مي كنند لطفا از اين لينك وارد سايت بشن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين دقيقا همون صفحه اي هست كه بعد از تائيد اوليه و در صفحه ي اول وجود داره و تائيد صفحه ي اول عملا به هيچ دردي نميخوره ! پس لازم نيست تو اون صفحه معطل بشيد ... رو لينكي كه دادم كليك كنيد و وارد صفحه ي ثبت نام بشيد .. فقط اگر عكس كد 5 رقمي براتون باز نشد از خودتون يه كد الكي بزنديد .. سايت بعد از چند ثانيه ميگه كه كد رو اشتباه وارد كرديد و ايندفعه خودش عكس كد رو باز ميكنه كه براحتي ميتونيد همون كد رو وارد كنيد و به صفحه ي بعد بريد ...

موفق باشيد

3. این کاربر از Mehdi.M2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TheGnomonWorkshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من بخوام از لیست یکی جدا شم و برم تو لیست یکی دیگه باید چیکار کنم؟
    میتونم خودم جدا ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای تنظیم ساعت باید برید تو این قسمت
    Date And Time
    Internet Zone
    Change Settings
    تیک Synchronize رو بزنید
    Update Now
    بعد اوکی کنید.

دوستان ما ثبت نام کردیم
    فقط یه موضوعی
    تو تلوزیون گفته بودن که تو سایت در مورد داشتن یا نداشتن ماشین هم سوال میشه ولی چیزی تو سایت نبود فقط در مورد ملک بود که اونم اصلا با جزئیات نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

1- من شنیدم علاوه بر ثبت نام اینترنتی یه فرمِ کاغذی هم باید پر کنیم تحویل فرمانداری شهرستان بدیم. درسته؟
    2- الان هر کی ثبت نام کنه، (چه با درآمد بالای 2میلیون) هم یارانه تعلق میگیره؟ اگه جواب آره پس چه دلیل داشت بیان درآمد ها رو تقسیم بندی کنن؟؟؟!!!
    3- جریمه 3برابری یارانه اگه دروغ گفته باشین. بنظرتون واقعیت داره؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دفعه به شدت دارن غربال میکنن!
    یعنی حسابی دارن میچلونن فقط به اونایی که واقعا نیاز دارن بدن ، دلیلش هم اینه که کلی به سودشون میشه مثلا الان دارن به 50 میلیون نفر یارانه میدن ، بعد از فیلتر مقدارش از یک سوم هم کمتر میشه
    ممکنه براشون در ابتدا زمان بر و هزینه بر باشه ولی طی 1 ماه تمام هزینه هاش در میاد. چون بعد از فیلتر قراره به خیلی ها یارانه ندن اینطوری دست خودشون پر میشه.
    هماهنگ شدن با سازمان های زیربط مثل ثبت اسناد که قشنگ املاک و زمین و.. هر شخص مشخص بشه + بیمه و حقوق
    جریمه هم نمیدونم چطوری ولی احتمالش زیاده چون تو یکی از بند های ماده 10 قانون مصوب مجلس اومده.
    شاید قوانینی که به ضررشون باشه رعایت نشه ولی صددرصد قوانین که به سودشونه مثل این رعایت میشه
    به نظرم منصفانه است.

درآمد هارو هم دارن تقسیم بندی میکنن که بعدا روی یه درامد خاصی اتفاق نظر داشته باشن و از اون مقدار بالاتر رو یارانه ندن.

من فکر میکنم بعد از چند وقت یه فرم دگه هم باید ثبت کنیم که شامل خرج هاییه که میشه ، مثل قسط و اجاره و هرینه های دانشگاه و...
    چون تو این فرم فعلی فقط درامد ورودی رو گفتن بزنید.یعنی اگر ماهی 1 تومن داری در میاری و ماهی هم 400 داری اجاره میدی باید همون 1 تومن درامد رو بزنی!(بدون کم کردن اقساط و اجاره و...)

8. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    یارانه تا الان بدون هیچ مشکلی رو حسابم میومد ولی دیشب که رفتم ثبت نام کردم یارانه این ماهم (فروردین) رو حسابم نیومده باید چکار کنم ؟ هیچی نشده یارانم قطع شد ؟

10. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفته

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کسی میدونه اونا که بانک پارسیان دارن تو شماره حساب چجوری وارد کنم ؟ امروز یکی اومد هر کار کردم میگفت شماره حساب نادرست ه ، در حالی که طرف با همین حساب یارانه میگرفته
    سلام . زنگ بزنین به پارسیان . خودشون میدونند مشکل چی هست

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . مسئله ساده هست : اگر خودتون تشخیص میدین که نیاز دارین , ثبت نام کنین و هیچکس هم نمیتونه بگه نیازمند نیستین به شرطی که اطلاعات دروغ ندین و واقعاً لازم داشته؟باشین . . دولت : ثروتمندان ثبت نام نکنند چون دیگه این 45 تومن تاثیری نداره برای اونها . فقیر : حالا مگه واسه ی فقرا و نیازمندان تاثیری داره با این گرونیهایِ بی در و پیکر و بی حساب و کتابِ روزافزون ؟

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •