خودت با فونیکس فلش بزن . کاری نداره . مطمئنا درست میشه .تنها راهش همینه
خودت با فونیکس فلش بزن . کاری نداره . مطمئنا درست میشه .تنها راهش همینه
سلام، من ورژن گوشیم 11.0.24 . تو قسمت position method دوتا گزینه بیشتر نداشت و جی پی اسش کار نمیکرد. هرجا بردم گفتن ورژن جدید نیومده. خلاصه یه جا گفت اگه همین ورزن رو دوباره بزنم و ری رایت کنم احتمالا درست بشه. خلاصه همون ورژن 11.0.24 رو ری رایت کرد و دوباره زد و الان تو position method چهارتا گزینه اومده و جی پی اسش خیلی خوب کار میکنه. فارسی
اگر از دوستان کس دیگر هم این روش رو تست کردن اعلام کنند ممنون
سلام دوستان
من نمیتونم خودم فلش کنم چون بلد نیستم و از این آموزشی هم که داده شده چیزی سر درنمیارم. گنگه. اگه کسی بلده لطفا آدرس بده بیام پیشش برام فلش کنه. البته اول مثل همین دوستمون black009 ری رایت کنه و اگه جواب نداد، آپگرید کنه، آخه ورژن منم الان 11.0.24 است.
ممنون.
طبق گفته دوستمون کسی ورژن 11.0.24 فارسی رو داره قرار بده
که من یک تست بکنم ببینم درست میشه یا نه!!!
اگر هم کسی امتحان کرده در این تاپیک مطرح کنه ، چون مطمئنم خیلی ها منتظر جواب هاتون هستن( مثل من !!!)
![]()
من با ورژن 11 تست کردم جواب ندادش. این لینک ورژن 11.0.24
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ؛
دوست عزیز از این لینک میتونید فایلا رو بگیرید ( فکر کنم اونایی که MEA تو اسمشون هست ماله خاور میانه است ...البته مطمئن نیستم )
یا میتونید navifirm رو دانلود کنید و از طریق اون فایل های فلش رو بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یه سوال عجیب داشتم!
من تو گوشیم نمی تونم آلارم رااز روی صفحه لمسی snooze یا stop کنم. یعنی هرچی روشون فشار می دم عمل نمی کنه. آخرش مجبور میشم دکمه قرمز رو بزنم و در واقع اینطوری Snooze میشه
کسی نظر خاصی در مورد مشکل نداره؟ مشکل از کجاست؟
ممنون
وست عزیز روی اstop یاsnooze باید دستت رو بکشی به همون جهتی که میگه
برای stop روی کادرش از چپبه راست و برای snooze ازراست به چپ
وقتی هم که صفحه گگوشیت قفل هست و کگسی بهت زنگ میزنه باز هم از این روش استفاده کن
خیلی ممنون. حل شد.
کسی که از گوشی 6600 قدیمی یهو به C5-03 آپدیت بشه همینه دیگه! کم میاره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)