چی دستگیرت شد؟ بالاخره به چه نتیجه ای رسیدی؟
چی دستگیرت شد؟ بالاخره به چه نتیجه ای رسیدی؟
دیروز یک ایفون 4 دست یکی از دوستام دیدم واقعا می ارزه هر چی باشه بنظر من شما حتما 4 بخر پشیمون نمیشی منم همین تصمیمو داره...
n900 که خیلی شاخ تره.
قبل خرید گوشی آیفون حتمت سعی کنید یک بار n900 دستتون بگیرید![]()
دوست عزيزمون كه تاپك رو زدن
شما كه با تجربه ايد و ميدونيد اين جور نظر سنجي ها و مقايسه ها جز كل كل كردن اعضا سود ديگه اي نداره و هر كي نظر خودشو ميده چرا اينكارو كرديد؟
نوکیا جان داداشم خودت تصمیم بگیر تا بعد پشیمون نشی مانند x6 که فروختی
همش ضرر هست . خرید و فروش گوشی هر روز گوشی های جدید وارد بازار میشه .![]()
اتفاقا باید بگم خیلی خیل استفاده ها بردم از این نظرسنجی.
اصلا هم پشیمون نیستم از ایجاد این تاپیک
واقعا برام سودمند بوده!
یک آرنا(ARENA ) و یک معرکه واقعی برای بهترین های تو بازار بود! این مقایسه و نظرسنجی جز ایجاد این تایپک بوجود نمی آمد
برای من که خیلی خیلی سودمند شد
بلاخره دارم تصمیمو می گیرم
نظرات دوستان رو من کاملا مورد تجزیه و تحلیل و آنالیز قرار دادم!
کل کلی ببوجود نیومده! خوب همه جا بعضی جوونا هستن که یکم گاهی اوقات پیازداغ رو زیاد می کنن جوونن دیگه
بنظرم اگه شما هم از صفحه اول تا اینجا ملاحظه ا ی بندازی میشه گفت چکیده چهارکلوپ آیفون و ایکس 10 و ان8 و دیزایر اچ دی رو ایجا خواهی دید.
اتفاقا این تجربه من بود که نشون داد نظرسنجی باید انجام بشود! درسته صد درصد نمیشه رو نتیجه نظرسنجی اتکا کرد ولی خیلی المانهایی پیشامد میکنه که امکان داره نظر آدمو عوض کنه
ممنونم از حسن توجه و التفات نظر شما دوست عزیز
-----------------
هرکسی آید و نغمه خود گوید صحنه پابرجاست....خرم آن نغمه که بسپارند به یاد!
من ایکس 6 رو بخاطر نیاز ضروری به پولش فروختم! ن هبه خاطر چیز دیگه
البته سگمنت های دیگری هم بودند که مرا در تسریع امر فروش یاری می نموند مثل صدای ضعیف مخاطب و گوش درد ناشی از مکالمه با این گوشی ولی هیچکدام از اینا به اندازه اون مورد اولی مهم نبودند.
من که ان900 رو تو لیست نظرسنجی ذکر نکردم! صفحات قبل رو خونده باشید می بینید با گوشی های صفحه کلید دار کاری نداشتیم!![]()
نوكيا جان خوبه كه شما از اين نظر سنجي استفاده كردديد و براتون سودمند بود
حالا نظرت رو كدوم گوشيه
من وقت نكردم كل تاپك رو بخونم ولي ازت ميخوام كه وقتي انتخابتو كردي به ما هم دلايل انتخابت رو بگي تا ما هم بهره ببريم
متاسفانه گوشیهای نوکیا SAR بالایی دارن و برای سلامتی ضرر دارن
در مقابل گوشیهای سامسونگ SAR فوق العاده پایینی دارن
X6 : 1.11
i9000 : 0.24
x6 تقریباً SAR ش 5 برابر گلکسی هست ... همون بهتر که ردش کردی رفت وگرنه خدانکرده سرطان میگرفتی!!
کمترین SAR رو هم امنیا 2 داره 0.18 که واقعاً عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)