با سلام به نظر من شما میتونی از برندهای
Seiko وswatch
ساعت انتخاب کنید
یه مدل سیکو داره تو رنج 500 تومن خیلی شیک هس اگه عکسشو پیدا کنم میذارم
با سلام به نظر من شما میتونی از برندهای
Seiko وswatch
ساعت انتخاب کنید
یه مدل سیکو داره تو رنج 500 تومن خیلی شیک هس اگه عکسشو پیدا کنم میذارم
Tachymeter خیلی ساده است و فقط یک تقسیم برای تبدیل از ثانیه به ساعت انجام می دهد. درجه بندی هایی که می بینی بر اساس این تقسیم هستش:
T = 3600/t
t زمان در ثانیه است و T در ساعت. و فقط کارش اینه که کار تقسیم کردن را برات انجام داده باشه همین و بس. پس واحد مسافت هرچی در ثانیه باشد همان هم در ساعت باقی می ماند. اگر زمان را برای یک کیلومتر اندازه گرفته باشی درجه بند ها کیلومتر در ساعت را بهت می گویند. مثلا وقتی رانندگی می کنی اگر ۱ کیلومتر را بری و نگاه کنی به درجه ای که نشان می دهد ۸۰ است یعنی ۸۰ کیلومتر در ساعت سرعت بطور متوسطه بوده است وقتی که مسافت را طی کردی. این همان اختلاف با عقربه سرعت سنج ماشینه که سرعت تو را در لحظه نشان می دهد و نه سرعت متوسط.
اگر می خواهی برای اندازه گیری سرعت راه رفتن استفاده کنی می تونی از مثلا ۱۰ متر یا ۲۰ متر استفاده کنی یک ضرب ساده باید انجام بدهی. مثلا بگو ۱۰ متر را راه می روی و نگاه می کنی عقربه عدد ۶۰ را نشان می دهد باید ۶۰ را در ۱۰ ضرب کنی تا بهت سرعتت را واحد متر در ساعت بهت بده. که می شود ۶۰۰ متر در ساعت برای این مثال. امیدوارم الآن دیگه برات کاملا روشن شده باشد که کاربردش چیه.
Last edited by z3inab; 03-03-2011 at 05:47.
کلمه کوارتز یا همون Quartz که بر روی ساعت ها حک شده، به چه معنا میباشد؟کوارتز، که از سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده، شایعترین ماده معدنی در کره زمین است.میلیاردها نفر هر روز از کوارتز استفاده میکنند، اما تعداد کمی از آنها از این موضوع خبر دارند، زیرا بلورهای ریز کوارتزی که از آن استفاده میکنند، درون ساعتهای مچی و دیواری پنهان شده است.اما این بلورهای سفید یا شفاف که در سراسر جهان یافت میشوند، چه ارتباطی با اندازهگیری زمان دارند؟برخی از مواد مانند برخی از سرامیکها و بلورهای کوارتز، هنگامی که تحت فشار مکانیکی قرار گیرند، میتوانند الکتریسیته تولید کنند. توانایی تبدیل دوجانبه فشار مکانیکی و الکتریسیته را به یکدیگر "خاصیت پیزوالکتریک" می نامند.بلورهای کوارتز که دارای این خاصیت هستند، با یک ولتاژ معین برق همیشه با بسامد یا فرکانس خاصی مرتعش میشوند. بنابراین این بلورها معیار دقیقی از بسامد یا فرکانس را حفظ میکنند، که به تنظیم حرکت ساعت کمک میکند و دقت آن را بسیار بالا میبرد.کوارتز در رادیوها، ریزپردازشگرها (میکروپروسسورها)،و بسیاری از دستگاههای صنعتی دیگر نیز به کار میروند.
cloobs.com
سلام ، میخوام با ساعتم برم استخر ، به نظرتون دووم میاره ؟ حداکثر هم 2 متر زیر آب باشم اونم چند لحظه بعد از شیرجه .
یکی از دوستام یه ارینت داره که باهاش اومد استخر بعد از دفعه ی دوم توش آّب رفت و بخار کرد، با این حال بازم کار میکنه!
بعد این بندش چرمی - چسبی + دوخته ، خراب که نمیشه ؟
اصلا به قیافش نمیاد ضد آب باشه ! تنها ساعت کترپیلاره که سایتش زده 20اتمسفر ( 200متر )
راستی این تیسوت تاچ خیلی خوفه . من اگر قبلا دیده بودمش پول جور میکردم به جای این اونو میگرفتم ، واقعا کاراییش فوق العادست
سلام دوستان حرفه ایه ساعت باز
چند تا سوال
در مورد برند FOSSIL هر کی اطلاعاتی داره بگه لطفا چه جوریه ساعتاش ؟کجاییه؟قیمتاش خوبه آخه
تا 250 چه برند خوبه؟ ساعتی می خام که هم اسپرت باشه هم بشه مثلا با کت شلوار پوشیدش
یه ساعت خوب و گردن بگیری بهتره یا دوتا معمولی ارزون تر؟؟
ساعت شیک و حرفه ای و های کلاس می خوای فقط Romanson
مدلاشم که سلیقه ای هست ...
متفرقه راهنمای برای خرید ساعت سلام خدمت دوستان. من یه tissot t-touch expert titanium دارم که حدودا مهر پارسال خریدمش و کاملا سالمه. فقط به دلیل طبیعت فلز تیتانیوم که نرم هست و راحت خش بر میداره یکم روش خش داره. شیشش هم کریستال خالص ضد خش هست. 6 ماه هم از گارانتیش مونده.امکاناتش هم: صفحه تمام لمسی.قطب نما. ارتفاع سنج. دما سنج.دو ساعت. دو آلارم. فشار سنج.پیش بینی وضع هوا هست و تنها ساعت تمام لمسی جهان هست و ساخت سوییس. قیمتش الان تو بازار 990000 تومن هست که قیمت فروش من 600000 تومنه. یعنی 400000 زیر قیمت بازار. اینم لینک اصلی ساعت. هر کی هم خواست و واقعا طالب بود عکسای خود ساعت رو براش ای-میل میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان. من یه tissot t-touch expert titanium دارم که حدودا مهر پارسال خریدمش و کاملا سالمه. فقط به دلیل طبیعت فلز تیتانیوم که نرم هست و راحت خش بر میداره یکم روش خش داره. شیشش هم کریستال خالص ضد خش هست. 6 ماه هم از گارانتیش مونده.امکاناتش هم: صفحه تمام لمسی.قطب نما. ارتفاع سنج. دما سنج.دو ساعت. دو آلارم. فشار سنج.پیش بینی وضع هوا هست و تنها ساعت تمام لمسی جهان هست و ساخت سوییس. قیمتش الان تو بازار 990000 تومن هست که قیمت فروش من 600000 تومنه. یعنی 400000 زیر قیمت بازار. اینم لینک اصلی ساعت. هر کی هم خواست و واقعا طالب بود عکسای خود ساعت رو براش ای-میل میکنم.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)