سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!
سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!
اتفاقا" فرق داره مخصوصا تو بعضی از LED ها که من خودم به شخصه همه اینارو انجام میدم کار من همینه دوست عزیز اگه بعد 8 سال کارتو شرکت سامسونگ فرق اینارو ندونم که دیگه هیچی دیگه...سلام . شما اگه یک بار از برنامه rusamsung استفاده کنی . متوجه میشی که فرقی با کنترل شما و این برنامه وجود نداره!!!
Last edited by ReZa92228; 10-03-2012 at 00:23.
با سلام دوست عزیز با این کنترلها میشه دیجیتال c7000یا d5000 رو راهاندازی کرد ممنون
دوست عزیز مدل C7000 رو زدم بله میشه ولی مدل D5000 خیلی محدود که دستگاه دیجیتال داشته باشه شانسیه اما از 5500 به بالا رو که زدم راه افتاده دستگاه دیجیتالش
دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردی. ببین من با برنامه rusamsung تونستم آپشنهای اضافی رو بیارم ولی هنوز هم قسمت Expert غیر فعال بود. قاعدتا این قسمت رو فقط با ریموت مخصوص میشه فعال کرد درسته؟ مدار الکترونیکی این ریموت مخصوص پیدا میشه؟
سوال بعد: مشکل من اینه که ساعت EPG تلویزیونم سه ساعت و نیم جلوئه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد. رفتم تو منو مخفی و ریژن رو pannordig یا paneuro گذاشتم که تو اون حالت Time Zone به قسمت تنظیم ساعت اضافه شد و وقتی گذاشتم رو GMT مشکل جلو بودن زمان حل شد فقط ایراد کار این بود که زبان فارسی تو ریژن اروپا نیست. راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد. تلویزیون من D6600 ساخت مالزی هست.
یک سوال دیگه: وقتی ریژن رو paneuro کرده بودم، Satellite هم به کانال ها اضافه شد. شما اطلاع دارید تلویزیون های سامسونگ مالزی تیونر ----S دارند یا اینکه کارایی نداره. چون من دیش نداشتم نتونستم این مورد رو تست کنم.
با سلام
ممنون از پاسختون میشه بگید چه گزینه ای رو تو C7000 فعال کردید بازم تشکر می کنم
ساعت رو میخوایی چی کاردوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردی. ببین من با برنامه rusamsung تونستم آپشنهای اضافی رو بیارم ولی هنوز هم قسمت Expert غیر فعال بود. قاعدتا این قسمت رو فقط با ریموت مخصوص میشه فعال کرد درسته؟ مدار الکترونیکی این ریموت مخصوص پیدا میشه؟
سوال بعد: مشکل من اینه که ساعت EPG تلویزیونم سه ساعت و نیم جلوئه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد. رفتم تو منو مخفی و ریژن رو pannordig یا paneuro گذاشتم که تو اون حالت Time Zone به قسمت تنظیم ساعت اضافه شد و وقتی گذاشتم رو GMT مشکل جلو بودن زمان حل شد فقط ایراد کار این بود که زبان فارسی تو ریژن اروپا نیست. راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد. تلویزیون من D6600 ساخت مالزی هست.
یک سوال دیگه: وقتی ریژن رو paneuro کرده بودم، Satellite هم به کانال ها اضافه شد. شما اطلاع دارید تلویزیون های سامسونگ مالزی تیونر ----S دارند یا اینکه کارایی نداره. چون من دیش نداشتم نتونستم این مورد رو تست کنم.فقط تا اونجایی که میدونم مشکل ساعت به ورودی آنتن بستگی داره اگر آنتن رو بکشید بعضی از مدلهای سامسونگ به حالت Default برمیگرده وقتی هم ساعت به اون تنظیماتی که دستی شما میدین ذخیره نمیشه و مشکل از فرستنده هست که از طریق فرستنده ساعت تی وی تنظیم میشه کاری نمیتونی انجام بدی.
خواهش میکنم دوست عزیزبا سلام
ممنون از پاسختون میشه بگید چه گزینه ای رو تو C7000 فعال کردید بازم تشکر می کنم
Type----------------40P1UF3E
Locall set-------------ED_IRAN
TUNER-----------SEC_---_TC
Ch Table---------------IRAN
Function---------Star ED
Ntm input----------ED_----TC
Last edited by ReZa92228; 13-03-2012 at 00:07.
با سلام دوست عزیز
FunctionوNtm input تو چه منویی هست با تشکر
به نظر من مشکل ساعت غیر از فرستنده به خود تلویزیون هم بستگی داره که چقدر با GMT اختلاف زمانی داشته باشه. مشکل اینه که الان که راهنمای برنامه های بعضی از شبکه ها راه افتاده زمان برنامه ها رو درست نشون نمیده. شما که خودت تو سام سرویس هستی تلویزیون های ساخت ایران هم این مشکل رو دارن؟ اون Ch Table که نوشتی Iran برای من نوشته None. اگر اونو تغییر بدم کارم دست میشه؟
سلام دوستان
کسی هم تونسته تو b690 مد آسیایی (با گارانتی)
این دیجیتال رو فعال کنه؟ اصلا هست همچین چیــزی؟
(کل تاپیک رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)