رسیدم مقر جنوب
توی راه بیشتز از 100 تا باس دیدم و کشتم
چقد ترسناک بود
ولی من با کریتیکاله چاقوم خیلی سریع میکشتم
رسیدم مقر جنوب
توی راه بیشتز از 100 تا باس دیدم و کشتم
چقد ترسناک بود
ولی من با کریتیکاله چاقوم خیلی سریع میکشتم
سلام به همه
یک نرم افزار پیدا کردم با فریم ریت نسبتا خوب از صفحه فیلم می گیره می تونین برین قسمت کارت بازی و فیلم بگیرین فقط اینکه هر دورش کلی طول می کشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم تاپیک اومده بالا گفتم یه خبر بدم.Mission یا همون ماموریت تقریبا اول ماه میلادی بعد میاد.
شکلش هم تقریبا اینجوریه:
![]()
بابا نمیشه حرکت بدی کارکتروو
مثله مرورگری می مونه
شما دقیقا مشکلت چیه بگو ما کمک کنیم.
کسایی هم که اکانت ساختن بدن یوزر هاشونو من اد کنم.یوزر خودم هم اینه:
XxsmokexX
الان nastyas hold out هستم البته precint 13 بودم می خواستم کاتانا بخرم خیلی قیمتا بالا بود اومدم اینجا کاتانا خریدم الان می خوام برم fort pastor .لولم هم 25 هستش.
Last edited by Alex merccer; 06-08-2011 at 16:10.
رو صفحه بازی یه بار کلیک کن.روی این کناره ها نه.روی خوده صفحه ی بازی.
اصلا اینکارم نکن.راست کلیک کن بزن Full Screen کامل صفحه رو بگیره و بهترم هست.
این fort pastor چرا اینجوریه؟
هم وارد مربع های کنارش می شم زامبی های گله ای حمله می کنن بدون اینکه من کاری بکنم.اصلا نمیشه لوت کرد اصابم داره داغون می شه.
خیلی مشکله جون سالم به در بردن در Fort Pastor.نباید لول پایین رفت.
من الان لول 26 هستم با کشتن زامبی ها هم مشکلی ندارم.مشکل اصلی اینه که زامبی ها تموم نمیشن!
یک دفعه 40 دقیقه جنگیدم با زامبی ها فکر کنم حدود 500 تایی زامبی کشتم اما بعد از 40 دقیقه انگار نه انگار این همه زامبی مردن عین همون اول 50-60 تا زامبی دنبالم بودن!
قبل از اینجا من precint 13 بودم اونجا هم منطقه ی نارنجی هستش اما مثل اینجا زامبی ها الکی حمله نمی کردن.اینجا تنها خوبی که داره قیمت پایین آیتم هاشه در غیر این صورت precint خیلی بهتره.
درود
من تازه بازی شروع کردم لول 7 هستم
یک سوال ..وقتی میرم برای خرید مثلا من که مهندس هستم خوب چیز تعییر میکنم توی بازار اونی که اشپر است چی میکنه ؟ غذا درست میکنه ؟ اگر اره چرا نمیتونم بخرم ازش ؟
بعد یک سوال دیگه :d
من الان توی همون شهر بیسی هستم که شروع کردم اگر برم جاهای دیگه باز شهر بیس هست یا باید برگردم همین جایی که شروع کردم ؟
توی این بازی میشه یوزر ادد کرد ؟ من یوزرم H0PE
است
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)