تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوی: به بردن توپ طلا فکر نمی کنم

این ستاره اسپانیایی که در دیدار چهارشنبه شب مقابل اتلتیکو بیلبائو رکورد تعداد بازی با پیراهن بارسلونا را شکست، به همراه مسی و اینیستا، سه نامزد اصلی کسب توپ طلای سال 2010 هستند.

سایت گل- ژاوی ارناندز، هافبک بارسلونا، اعلام کرد بردن توپ طلای 2010 برای او افتخار بزرگی خواهد بود اما خیلی هم به آن فکر نمی کند.

این ستاره اسپانیایی که در دیدار چهارشنبه شب مقابل اتلتیکو بیلبائو رکورد تعداد بازی با پیراهن بارسلونا را شکست، به همراه مسی و اینیستا، سه نامزد اصلی کسب توپ طلای سال 2010 هستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بردن چنین عنوان واقعا هیجان انگیز است زیرا بهترین جایزه انفرادی است که می توانید به دست بیاورید اما خیلی هم به آن فکر نمی کنم. همین که به همراه مسی و اینیستا آنجا باشم، لذت بخش است."

او هم چنین در مورد رسیدن به رکورد 550 بازی با پیراهن بارسا گفت:" برای من پوشیدن پیراهن بارسا و کسب افتخار با آن مهمترین مسئله است و نمی توانم تصور کنم که پیراهن تیم دیگری را به تن کنم. بارسا تنها باشگاه زندگی من است. بسیار خوشحالم و از اینکه به این رکورد رسیدم، به خودم افتخار می کنم."

او در پایان تاکید کرد که تا سال 2014 با بارسا قرار دارد و امیدوار است تا زمانی که می تواند برای این تیم به میدان برود.

" من در تمام زندگی ام فوتبال بازی کرده ام و قصد دارم برای سال ها به بازی کردن ادامه بدهم. مشکلات مصدومیتم را پشت سر گذاشته ام زیرا معمولا در مسابقات دچار مصدومیت نمی شوم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/7

I Will Not Lose Any Sleep Over Ballon D'Or Prize - Barcelona's Xavi

کد:
    By Paul Macdonald

Jan 6, 2011

یوهان کرویف: بازی مسی تنوع بیشتری از کریس رونالدو دارد

رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا معتقد است که به دلیل شرایط فیزیکی، مسی می تواند کارهای متنوع تری در بازی انجام دهد.

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، با مقایسه لیونل مسی و کریس رونالدو، تاکید کرد اگرچه ستاره پرتغالی از کیفیت بالایی برخوردار است اما بازی مسی تنوع بیشتری دارد.

او در مصاحبه با نشریه فرانس فوتبال گفت که جثه کوچک مسی در مقابل فیزیک قدرتمند رونالدو، برای ستاره آرژانتینییک امتیاز محسوب می شود.

" در بازی مسی تغییر مسیر و جهت گیری به طور غریزی سریعتر انجام می شود. این مسئله برای رونالدو غیر ممکن است. این به معنای بهتر بودن یکی و بدتر بودن دیگری نیست، این به شرایط فیزیکی آنها مربوط می شود.

کریس رونالدو با قدرت بالایش می تواند کارهای زیادی انجام دهد اما بازی اش به اندازه مسی تنوع ندارد. مسی در یک زمان می تواند کارهای زیادی انجام دهد."

کرویف همچنین در مورد نامزدهای توپ طلا و ربط آنها به سبک بازی بارسلونا گفت:" فوتبال بازی ای است که با پا انجام می شود و توپ نباید از زمین بلند شود. نامزدهای توپ طلا نشان می دهند که توانایی هایی مانند هوش تکنیکی بسیار مهمتر از قدرت فیزیکی است."

کد:
    2011/1/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Event: FIFA Ballon d’Or
    Venue: Kongresshaus, Zurich ,Switzerland
    Date: 10 January 2011
    Awards presented: FIFA Ballon d’Or, FIFA Women’s World Player of the Year, FIFA Men’s Football Coach of the Year, FIFA Women’s Football Coach of the Year, FIFA Presidential Award, FIFA Fair Play Award, FIFA Puskás Award, FIFA/FIFPro World XI

کد:
    کد:
    ‎January ‎08, ‎2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جایزه بهترین مربی سال برای اولین بار در مراسم داده میشه. امسال توسعه (Development) داده نمیشه.

تماشای 10 نامزد برترین گل سال (جایزه پوشکاش):

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: فهرست تمام دارندگان توپ طلا و برترین بازیکنان فیفا!

استفان کورتس، نگاهی به تمام برندگان عنوان «بهترین بازیکن سال فیفا» و دارندگان توپ طلا انداخته است.

سایت گل- تنها دو روز دیگر تا اعلام اولین برنده «توپ طلای فیفا» باقی است و به همین بهانه گل دات کام نگاهی به لیست برندگان توپ طلا و دارندگان عنوان «برترین بازیکن سال فیفا» که از امسال با هم ادغام شده اند انداخته است.

اولین بار توپ طلا در سال 1956 توسط مجله فرانسوی «فرانس فوتبال» اهدا شد و «استنلی متئوس» این جایزه را به خود اختصاص داد. بازیکنان بزرگی که این جایزه را به خود اختصاص دادند، آلفردو دی استفانو، ریموند کوپا، اوسبیو، یوهان کرویف، فرانس بکن باوئر و میشل پلاتینی بودند.

... See Table ...

در سال 1991 فیفا تصمیم به برگزیدن بازیکنی به عنوان «برترین بازیکن سال فیفا» گرفت و همین باعث شد تا هر سال دو جایزه جداگانه به برترین بازیکن سال اهدا شود.

به عنوان مثال در سال 1996، فرانس فوتبال جایزه توپ طلای سال را به ماتیاس سامر آلمانی داد ولی فیفا چندان تحت تاثیر عملکرد ستاره آلمانی و قهرمان رقابتهای یورو 1996 قرار نگرفت و به جای او، عنوان «برترین بازیکن سال فیفا» را به رونالدو داد.

البته در اکثر مواقع دارنده توپ طلا، به عنوان برترین بازیکن سال فیفا نیز انتخاب می شد و بازیکنانی مثل لیونل مسی، رونالدو، زیدان و ژرژ وآ هر دو عنوان را در یک سال کسب کردند.

از همین رو سران فیفا و مجله فرانس فوتبال تصمیم گرفتند تا جایزه شان را به صورت مشترک اهدا کنند و باید منتظر ماند و دید امسال چه بازیکنی این جایزه را مال خود خواهد کرد.

کد:
    2011/1/8

پپ گوارديولا: جايزه توپ طلا متعلق به همه اعضاي باشگاه بارسلونا است

ژاوي، اينيستا و مسي كه هر سه از محصولات لاماسيا، آكادمي فوتبال بارسلونا هستند، نامزدهاي نهايي كسب جايزه توپ طلاي 2010 هستند كه روز دوشنبه اهدا خواهد شد.

سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، اعلام كرد كه جايزه توپ طلاي فيفا كه روز دوشنبه اهدا خواهد شد، تنها متعلق به سه بازيكني كه نامزد دريافت اين جايزه هستند، نيست بلكه به همه اعضاي باشگاه تعلق دارد.

ژاوي، اينيستا و مسي كه هر سه از محصولات لاماسيا، آكادمي فوتبال بارسلونا هستند، نامزدهاي نهايي كسب جايزه توپ طلاي 2010 هستند كه روز دوشنبه اهدا خواهد شد.

گوارديولا معتقد است كه انتخاب اين سه بازيكن نشان دهنده فلسفه و فرهنگ فوتبال بارساست و اين دليل واقعي جشن گرفتن در اين باشگاه است.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا گفت: "‌اين اتفاق شگفت انگيز است و يك عامل روحي بزرگ براي تيم محسوب مي شود. ديدن بازيكنان پرورش يافته در باشگاه بارسلونا در قله فوتبال دنيا براي همه فوق العاده خواهد بود.

مي خواهم آنها احساس كنند كه اين جايزه متعلق به همه اعضاي باشگاه است. آنها شايسته اين جايزه هستند اما اين با كمك بسياري ديگر به دست آمده است."

کد:
    2011/1/8

مسي: رسيدن توپ طلا به ژاوي و اينيستا من را بسيار خوشحال مي كند

هر سه نامزد نهايي جايزه توپ طلا عضو تيم بارسلونا هستند. برنده نهايي روز دوشنبه در زوريخ سوئيس معرفي مي شود.

سايت گل- ليونل مسي، ستاره تيم بارسلونا، اعلام كرد رسيدن توپ طلاي سال 2010 به اينيستا يا ژاوي اصلا او را ناراحت نمي كند.

هر سه نامزد نهايي جايزه توپ طلا عضو تيم بارسلونا هستند. برنده نهايي روز دوشنبه در زوريخ سوئيس معرفي مي شود.

مسي كه سال گذشته اين جايزه را از آن خود كرد، گفت كه رسيدن اين جايزه به يكي از هم تيمي هايش او را خوشحال خواهد كرد.

او در مصاحبه با "آر تي وي اِ" گفت: "توپ طلا؟ فكر مي كنم ژاوي و اينيستا شايسته كسب آن هستند. اگر اين جايزه به آنها برسد، به اندازه بردن خودم خوشحال خواهم شد."

کد:
    2011/1/8

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به خدا لذت ميبرم از نگاه كردن به اين جمع سه نفره
    چقدر شعور فوتبال توي اين جلسه فضايي وجود داره خدا ميدونه
    جلسه اي فراتر از فوتبال

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یادداشت: به پاس توپهای طلایی‌اي که او برای دیگران ساخت؛توپ طلا را به ژاوی بدهید

سایت گل- دوشنبه‌ای که می‌آید، تردید ما را فرا خواهد گرفت؛ مسی، ژاوی یا اینیستا؟ یکی از این سه توپ طلای 2010 را خواهد ربود و اینکه هر سه‌شان از یک تیم هستند، به خوبی به ما می‌گوید در کنار هم چه پتانسیلی (برای تیم) به وجود می‌آورند.

فوتبال با 11 بازیکن بازی می‌شود به علاوه یک توپ و مابقی، حرکات هستند و بس. آنها در زمینی 60 در 100 متر بازی می‌کنند و همه چیز بستگی دارد به 2 پایشان نه چیزی دیگر. حالا چگونه تشخیص دهیم در یک ورزش تیمی بهترین فرد کدام است؟

- به خاطر نهایت کیفیت فردی: لئو مسی.

- به خاطر کنترل توپ و شتاب در راستای ایجاد وزن در بازی از منطقه بازی خود و به‌عنوان خالق نه یک بلکه 2 گل که می‌تواند زندگی هر فوتبالیستی را متمایز کند: آندرس اینیستا.

- به خاطر ثبات عملکرد و حضور به‌عنوان برنامه‌ریز که هر کسی در هر لحظه‌ای کجا باشد: ژاوی ارناندس.

مسی هم‌اکنون بهتر از آن چیزی است که 2 سال پیش بود یعنی نسبت به زمانی که توپ طلا را با برجا گذاشتن رکورد آرا تصاحب کرد.

او را حوالی محوطه 18 قدم بگذارید و اجازه دهید توپ به او برسد، آنوقت بهترین کارآیی را از او خواهید گرفت. به این اضافه کنید نقشی که کمابیش در نیم سال اخیر برعهده گرفته که اگر گل نزند پاس گل می‌دهد و زمینه‌چینی‌های دیگری می‌کند.

همه چیز در 15 متر

این خلاف آن به نظر می‌آید ولی در اصل همان است یا احتمال دارد بهتر هم باشد. تفاوت در بازه‌ای 15 متری است: 5 متر جلوتر یا 10 متر عقب‌تر. اما برای اینکه حرکت مثمرثمر واقع شود به منظور شکل‌گیری یک و دوی مسی-مسی که در آن هم نقش سازنده دارد و هم گلزن، دیگرانی باید باشند تا عمق بدهند.

یک گام کوچک به عقب از سوی نابغه آرژانتینی خوب است اگر یکی دیگر گامی کوچک به جلو بردارد. سپس نوبت پاسی است در کمال مطلوب، این باید با انتخاب لحظه درست، سرعت و جهت مناسب باشد. در مجموع، اتحادیه‌ای از مهارت‌های فردی!

پاداش نهایی، گل است. اما از نظر من ژست پاداش که همان گل باشد، از جلوتر آغاز می‌شود؛ از والدس، چون او نخستین بازیکن درون زمین است که توپ زیر پایش قرار می‌گیرد. در دفاع ساخت بازی پیگیری می‌شود و در خلال فضاهای اشغال شده یا اشغال نشده، جاگیری همه هافبک‌ها و مهاجمان آغاز می‌شود. برای انجام این کار از بالا تا پایین و از چپ به راست زمین ما به یک هدایت‌کننده نیاز داریم: کنترل، سرعت و مکث. همه برعهده یک نفر است تا همیشه توپ داشته باشید. «مکث؟ تصمیم می‌گیری کجا و چه موقع استراحت کنی. ولی از سوی دیگر نه، هیچ وقفه‌ای در کارت نیست. چگونه؟ توپ را به حرکت درمی‌آوری و هم‌تیمی‌هایت فضاها را اشغال می‌کنند. شتاب؟ همان کار را انجام می‌دهی ولی سریع‌تر تا آتش شعله‌ور شود!»

بر این اساس تصمیم می‌گیرم که چه کسی را برگزینم و کدام‌ها را نادیده بگیرم. خب، من روی ژاوی دست می‌گذارم؛ به خاطر قابلیت قائم به ذاتش در ساخت بازی و تعیین مقاطع (گوناگون) بازی. حالا با معیار تداوم عملکرد و حضور، سوال این است که چه کسی سال گذشته بیش از ژاوی بازی کرده است و چند مسابقه با حضور او به باخت انجامیده است (چه بارسا و چه اسپانیا)؟

از جایی که مسی کم آورد یعنی از یک جام‌جهانی با جمیع موانع و رقبا، ژاوی فاتحانه بیرون می‌آید و قهرمان می‌شود. هر چند جایی که اینیستا با گل طلایی‌اش همه را به خیابان‌ها می‌کشاند، ژاوی در زمین حضور ندارد اما تفاوت این 2 از نظر من نه به جام‌جهانی که به ماه‌های پیش از آن مربوط می‌شود. اینیستا بسیاری از بازی‌های بارسا را از دست می‌دهد و در عوض ژاوی به رکورد حضور خود می‌افزاید و حضور این پسر اهل تراسا، آنگونه نیست که امروز نمره 4 بگیرد و فردا نمره 10. او همیشه نمره میانگین 8 می‌گیرد و همین نمره میانگین 8 را هم برای کل تیم به ارمغان می‌آورد. طبیعتا مسابقات طولانی به 2 معنا هستند: یا مصدومیت‌ها یا انواعی ویژه از خستگی. امروز ژاوی حتی بدون استراحت و در شرایط دشوار، قادر است همان سطح تضمین شده بازی‌اش را به نمایش بگذارد که این او را تعیین‌کننده‌تر می‌کند.

رکوردشکنی‌ها

اگر امسال مسی نتواند توپ طلا را ببرد ولی مطمئن مطمئن مطمئن هستم که او خواهد توانست نه فقط 2 که 4، 3 توپ طلایی را در عمرش ببرد. همانطور که می‌توانستید بر اساس سن، تداوم و کیفیت 3 داستان متفاوت از توپ طلایی را درباره پلاتینی، فان‌باستن و من روایت کنید. مسی به نوبه خودش اگر در سال جام‌جهانی نبودیم، هیچ رقیبی نداشت. این واضح است. در این دوران هیچ‌کس نمی‌تواند از پس آنچه مهاجم آرژانتینی انجام دهد، برآید؛ چیزی که حتی هم‌تیمی‌های او در بارسا و لاسلکسیون (آرژانتین) نیز به آن معترفند.

نمونه‌ای برای همه

اگر اینیستا امسال نتواند برنده شود ولی با یا بدون این جایزه هم او پا به تالار افتخارات تاریخی خواهد گذاشت؛ چه در باشگاه و چه تیم ملی. اینها بسیار بیش از عناوین انفرادی ارزش دارند. در عوض برای ژاوی در این سن مساله حالا یا هیچ‌وقت مطرح است. در این مورد نوعی همدلی مشهود هم بین این سه وجود دارد که از مرزهای شخصي‌شان به بیرون درز کرده چون آنها مثل دیگر بچه‌های عادی احساسات و عقایدشان را به‌ هم‌تیمی‌ها، دوستان و خانواده‌شان می‌گویند. این 3 پسر متواضع نمونه‌ای برای جوانان این دوره و زمانه هستند.

یوهان کرویف

کد:
    2011/1/9

دایی: امیدوارم مسی بهترین بازیکن جهان بشود

...
    در مورد بهترين بازيكن جهان چه نظري داريد؟

ما راي خود را پيش از اين داده بوديم. من فكر مي‌كنم يا مسي بهترين بشود يا ژاوي و شانس اينيستا كمتر است. مسي در باشگاهي خيلي خوب بازي كرده و به نظر من بهترين بازيكن دنياست و از سوي ديگر ژاوي چون با اسپانيا قهرمان جهان است و در جام جهاني بسيار خوب كار كرده، فكر كنم وي هم، شانسي در برابر مسي داشته باشد.
    ...

کد:
    2011/1/9

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اگه اشنایدر بدبخت میدونست که یه بازیکن که تقریبا نصف فصل بازی نکرده فقط با یه گل میتونه حقشو بخوره و از رسیدن به اون چیزی که حقشه بازداره عمرا فوتبالیست میشد . . .!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرسنجی گل دات کام

نظرسنجی: برنده توپ طلای سال 2010 چه کسی خواهد بود؟

کد:
    Poll runs from 2011/1/7 to 2011/1/10

الان:

1- چابی ارناندس 52.27%
    2- لیونل مسی 32.38%
    3- آندرس اینیستا 15.35%

تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

Watch the Gala build-up LIVE

کد:
    Ballon d'Or 2010 LIVE
    Coverage

کد:
    Last edited by nw_nk; 10-01-2011 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفتگو با لوئیس سوارس، تنها دارنده اسپانیایی توپ طلا: اسپانیا شایسته توپ طلای دیگری است

سایت گل- لوئیس سوارس اسطوره اسپانیایی در سال 1960 و آخرین سال حضورش در بارسا توپ طلا را فتح کرد. او اولین و آخرین اسپانیایی ای بود که این افتخار را کسب کرد و اکنون ژاوی و اینیستا این شانس را دارند تا برای دومین بار، توپ طلا را به اسپانیا بازگردانند. امروز در زوریخ، برنده نهایی توپ طلای فیفا در سال 2010 از میان سه نامزد نهایی (مسی، ژاوی و اینیستا) انتخاب می شود و روزنامه «آ.اس» در اقدامی جالب توجه، در آستانه این مراسم، گفت و گویی خواندنی را با سوارس انجام داده است:

در ابتدا برای «دپور» بازی می کردید. چه شد که به بارسلونا رفتید؟

- تنها 13 بازی برای دپور انجام داده بودم. بارسایی ها از وقتی که خیلی جوان بودم، مرا زیرنظر داشتند. تامبورینی که یکی از مدیران بارسا بود، به دفتر تیم ما آمد. او خیلی به لاکرونیا سفر می کرد.

در آخرین سال حضورتان در بارسلونا بود که توپ طلا را بردید (در سال 1960). درست است؟

- در آن سالها آنقدرها در این رابطه صحبت نمی شد. البته می دانستیم که جایزه خیلی مهمی است. چند هفته قبل از اهدای جایزه، متوجه شدم که برنده آن شده ام. در آن زمان «مرس وارلا»،خبرنگار روزنامه «اکیپ» در بارسلونا بود و در یکی از جلسات تمرینی بارسا حاضر شد و این خبر را به من داد:« این توپ طلا را به تو خواهند داد و برای مصاحبه با تو خواهند آمد.» سال قبل از آن چهارم شده بودم.

با چه کسانی رقابت داشتی؟

- در آن سال پوشکاش دوم شد و اووه زیلر سوم شد ولی در سالهای قبلی رقابت با دی استفانو و کوپا بود.

خب. از مراسم اهدای جایزه بگوئید؟!

- قبل از یک مسابقه، یک مصاحبه و یک عکس انجام شد. فقط یک چنین مراسمی در کنار اهدای یک مدال. خبری از مراسم لوکس و مجللی در کار نبود ولی با گذر زمان، اوضاع عوض می شود. بعد از آن در میلان، با تمام عناوینی که کسب کرده بودم، دو بار در رده دوم قرار گرفتم.

چرا در سال 1964 این جایزه را نبردید؟

- فوق العاده بود. در رقابتهای یورو، جام اروپا و لالیگا به قهرمانی رسیدم ولی در رده دوم قرار گرفتم.آن سال جایزه را به «دنیس لا» دادند و سال 65 هم اوزبیو این جایزه را برد. لا، با یونایتد به قهرمانی رسیده بود و بازیکن خیلی خاص و ویژه ای هم نبود.

فکر می کنی چرا 50 سال سپری شد تا شاید توپ طلا یک بار دیگر به اسپانیا بازگردد؟

- بدشانسی حضور بازیکنانی مثل رونالدو، ریوالدو، رونالدینیو و فان باستن بود. رائول تا نزدیکی کسب این جایزه پیش رفت و الان می گویم که این جوانانی که در یورو 2008 و جام جهانی 2010 قهرمان شدند، هنوز متوجه نیستند که چه کار بزرگی انجام داده اند. این فوق العاده است! فوتبال اسپانیا شایسته کسب یک توپ طلای دیگر است!

بازیکن منتخب شما، ژاوی است. نه؟

- بله. در اهدای توپ طلا، بحث این مطرح نیست که چه کسی بهترین است، چون بدون هیچ شک و شبهه ای مسی به مراتب بهتر از دو نفر دیگر است. بحث باثبات ترین بازیکن مطرح است که به نظر من ژاوی است.

و اینیستا؟

- او بازی پیچیده تری نسبت به ژاوی دارد و در چند متر نهایی و در محوطه خیلی سخت زمین کارهای فوق العاده ای انجام می دهد. بازی ژاوی شباهت بیشتری به سبک بازی من دارد. او کارها را آسان می کند. به من بگوئید که چند نفر هستند که می توانند کارهای ژاوی را انجام دهند؟! هیچ کس! اگر ژاوی نبود، تمام این کارهایی که به نظر آسان می رسید، بسیار سخت و نفس گیر بود.

این روزها فتح توپ طلا سخت تر از دوره شما شده؟

- فرقی ندارد. ولی در زمان ما، برای آنکه بازی تیمت در تلویزیون نمایش داده شود، باید به فینال رقابتهای اروپایی می رسیدی وگرنه کسی بازی تو را از طریق تلویزیون نمی دید.

شخصیت شما در زمین مسابقه چطور بود؟

- من مدیر و نظم دهنده ذاتی تیم بودم ولی باز بازی می کردم. روبروی یک مدافع نمی ایستادم و به طرفین و رو به جلو می دویدم و فضای زیادی از زمین را زیر پوشش می گرفتم. تکنیک خیلی خوب و دید بازی داشتم و گلهای زیادی می زدم. به طور میانگین در هر دو بازی یک گل می زدم که آمار خیلی بالایی بود.

مورینیو معتقد است که جای اسنایدر در فهرست نهایی خالی است!

- خب اگر این طور است، می توان گفت که جای فورلان و میلیتو هم خالی است!

کد:
    2011/1/10

غزال زیاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •