تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 120 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی شما میگی یه چندتا هم دانشجو (یا غیر دانشجو) درست و حسابی پیدا نمیشه که علمشون به روز باشه و هنوز اشتیاق کار کردن توی ایرانو داشته باشن ؟

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

خوب برای نرم افزار قبول ولی در مورد سخت افزار چطوره ؟
    چرا پیدا میشه برادر اما صفحه قبل هم کامل توضیح دادم
    اکثرا از ایران میرن

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

1. چرا شرکت خودرو ساز درست و حسابی نداریم؟
    چرا هیچ تیم ملی درست و حسابی نداریم؟
    چرا سینمای درست و حسابی نداریم؟
    چرا آموزش و پرورش درست و حسابی نداریم؟
    چرا اقتصاد درست و حسابی نداریم؟
    سئوالاتون خیلی کلیه و میشه تا چند صفحه بهش پاسخ داد
    مثلا درمورد اینکه چرا شرکت خودروسازی درست و حسابی نداریم چون شرکتهای بزرگ خودروساز ما میرن دنبال مونتاژ و دولت هم برای حمایت از اونا بازار رو برای خودروسازان جهانی میبندن و تعرفه رو تا 90 درصد بالا میبرن تا این شرکتها لطف کنند و خودروهای بی کیفیتشون رو چند برابر بازار جهانی به این ملت بندازن

در مورد سینما هم که تا وقتی مردم میرن فیلمهای مبتذل و پست و به قول فیلمسازا طنز رو میبینن و پول بلیط میدن خوب تهیه کننده ها بیکار نیست که روی فیلمهای با کیفیت و خواص پسند سرمایه گذاری کنن

چرا اقتصاد درست و حسابی نداریم....
    چون برنامه ریزی بلد نیستیم...چون الگوی مناسب نداریم....چون سیاست با اقتصاد درآمیخته شده چون.........

آموزش و پرورش هم بگم که شاید مهمترین وزارت خونه یه کشور میتونه باشه بدون استثنا
    ما میتونیم همین چراها رو از بین ببریم با درست تربیت کردن نسلی که داره درس میخونه.میتونیم بهشون برنامه ریزی و انگیزه و هدف رو آموزش بدید تا اونا بتونن آینده ایران رو بسازن

4. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امریکا ایران رو تحریم کرده و البته هزار تا کشور دیگه هم در حال تحریم کردنش هستن.
    امریکا تنها تولید کننده پردازنده توی دنیاست، 90 قطعات سخت افزاری هم با همین پردازنده تولید میشن ولو توسط کشور دیگه مثل ژاپن تولید شن. مثلاً لپتاپها همه CPU دارن که توی امریکا تولید میشه و اجازه ندارن توی ایران نمایندگی داشته باشن. NVIDIA شرکت کارت گرافیک ایران رو تحریم کرده و حتی سایتش توی ایران باز نمیشه، HP چند سال پیش ایران رو تحریم کرد و ...
    واسه همین اکثر محصولات الکترونیکی و الکتریکی که توی کشورای غیرامریکا تولید میشن نمایندگی دارن اما قطعات کامپیوتری خیر!
    چرا فکر میکنید که باید همیشه به ما یه چیزی داده بشه ؟
    چرا این اعتماد به نفس توی ما نیست که خودمون میتونیم از روی یک نمونه ساخته شده بسازیم و کاملش کنیم ؟
    ما که نمیخوایم اختراع کنیم.
    والا من این حرف حضرت محمد(ص) رو قبول دارم که میگن :
    اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست می یابند.
    اما هنوز نتونستم اینو ببینم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور از درست و حسابی اینکه شرکتی جهانی تو این زمینه نداریم
    خوب شما وقتی از آمریکا ژاپن آلمان یا فرانسه حرف میزنید باید به گذشته این کشورها توجه کنید که از کجا شروع کردن به تولید علم و تاسیس شرکتهای بزرگ نرم افزاری پرداختن.تاریخ تاسیس بعضی از این شرکتها به 40 سال هم میرسه که اون زمان تو ایران وقتی تو خیابونا کسی ماشین 4 چرخ میدید میترسید

در مورد سوال دومت بگم که خودرو 4 در کوپه و یا حتی suv کوپه هم داریم نمونش BMW X6
    دوست عزیز
    شما ایرانیا رو دست کم گرفتی یا من دست بالا ؟
    بعدشم به نظر من زمانی یه نفر شاهکار کرده که با کمترین امکانات و کمترین علم و بیشترین عقب افتادگی پیشرفت کنه .و فکر میکنم توی ایران میشه.اما دلیلشو هنوز پیدا نکردم که چرا تا حالا نشده. ولی پیدا میکنم.

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

چرا پیدا میشه برادر اما صفحه قبل هم کامل توضیح دادم
    اکثرا از ایران میرن

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من کاملا اون پست شما یادمه چون این موضوع برام خیلی مهمه دقیق یادم مونده.
    اما منظورم این بود که کسانی با علم بالا که هنوز توی ایران هستند.
    به هر حال هر کدوم از دوستان مطلبی دارن که بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم بزرگ ترین مشغله فکری منو حل کنه.
    با تشکر از همه دوستان.

7. این کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز
    شما ایرانیا رو دست کم گرفتی یا من دست بالا ؟
    بعدشم به نظر من زمانی یه نفر شاهکار کرده که با کمترین امکانات و کمترین علم و بیشترین عقب افتادگی پیشرفت کنه .و فکر میکنم توی ایران میشه.اما دلیلشو هنوز پیدا نکردم که چرا تا حالا نشده. ولی پیدا میکنم.

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

من کاملا اون پست شما یادمه چون این موضوع برام خیلی مهمه دقیق یادم مونده.
    اما منظورم این بود که کسانی با علم بالا که هنوز توی ایران هستند.
    به هر حال هر کدوم از دوستان مطلبی دارن که بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم بزرگ ترین مشغله فکری منو حل کنه.
    با تشکر از همه دوستان.
    آره هستن
    اطرافمو که نگاه میکنم میبینم کسانی هستند که واقعا هم علم دارن و هم سواد و هم درک و هم معرفت و هم آی کیو و ...
    اما متاسفم برای نظامی که به این افراد بها نمیده.
    متاسفم برای اینکه تو کشورمون به یه فوتبالیستی که بویی از شعور نبرده اینقدر ارزش داده میشه یا به قویترین مردی که باید الگوش حضرت علی باشه تو پهلوونی اینقدر بها و ارزش داده میشه و برای کسی که یک عمر تلاش کرده و هر شب بیداری کشیده و درس خونده و خونده و خونده و... هیچ ارزشی داده نمیشه
    اینا همه اش حقیقته اما خیلی تلخه
    بغض داره گلومو فشار میده
    دیگه چی بگم
    کاشکی این چیزا رو نمی دونستم
    کاشکی هرگز بدی ها رو نمیدیدم
    دیگه حرفی ندارم

9. 3 کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره هستن
    اطرافمو که نگاه میکنم میبینم کسانی هستند که واقعا هم علم دارن و هم سواد و هم درک و هم معرفت و هم آی کیو و ...
    اما متاسفم برای نظامی که به این افراد بها نمیده.
    متاسفم برای اینکه تو کشورمون به یه فوتبالیستی که بویی از شعور نبرده اینقدر ارزش داده میشه یا به قویترین مردی که باید الگوش حضرت علی باشه تو پهلوونی اینقدر بها و ارزش داده میشه و برای کسی که یک عمر تلاش کرده و هر شب بیداری کشیده و درس خونده و خونده و خونده و... هیچ ارزشی داده نمیشه
    اینا همه اش حقیقته اما خیلی تلخه
    بغض داره گلومو فشار میده
    دیگه چی بگم
    کاشکی این چیزا رو نمی دونستم
    کاشکی هرگز بدی ها رو نمیدیدم
    دیگه حرفی ندارم
    بابت وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم.
    منم مثل شما تمام این چیزا رو میبینم.منم خیلی از این بابت ناراحتم.
    من خیلی راحت میتونم از ایران برم و یه زندگی معمولی(شاید بهتر از الانم) داشته باشم.اما بر خلاف نظر تمام دوستام که فکر میکنن دیوانه هستم که تو ایران موندم ،فکر میکنم اگه همه برن پس کی قراره تلش بکنه برای اینکه ایران یه فرقی کنه.
    شاید نتونم کاری کنم اما تلاش که میتونم بکنم.
    این رو هم بخونید بد نیست.
      محتوای مخفی: حکایت 
    روزگاری یک کشاورز در روستایی زندگی می کرد که باید پول زیادی را که از
    یک پیرمرد قرض گرفته بود، پس می داد.

کشاورز دختر زیبایی داشت که خیلی ها آرزوی ازدواج با او را داشتند. وقتی
    پیرمرد طمعکار متوجه شد کشاورز نمی تواند پول او را پس بدهد، پیشهاد یک
    معامله کرد و گفت اگر با دختر کشاورز ازدواج کند بدهی او را می بخشد، و
    دخترش از شنیدن این حرف به وحشت افتاد و پیرمرد کلاه بردار برای اینکه
    حسن نیت خود را نشان بدهد گفت : اصلا یک کاری می کنیم، من یک سنگریزه
    سفید و یک سنگریزه سیاه در کیسه ای خالی می اندازم، دختر تو باید با
    چشمان بسته یکی از این دو را بیرون بیاورد. اگر سنگریزه سیاه را بیرون
    آورد باید همسر من بشود و بدهی بخشیده می شود و اگر سنگریزه سفید را
    بیرون آورد لازم نیست که با من ازدواج کند و بدهی نیز بخشیده می شود، اما
    اگر او حاضر به انجام این کار نشود باید پدر به زندان برود.

این گفت و گو در جلوی خانه کشاورز انجام شد و زمین آنجا پر از سنگریزه
    بود. در همین حین پیرمرد خم شد و دو سنگریزه برداشت. دختر که چشمان
    تیزبینی داشت متوجه شد او دو سنگریزه سیاه از زمین برداشت و داخل کیسه
    انداخت. ولی چیزی نگفت !

سپس پیرمرد از دخترک خواست که یکی از آنها را از کیسه بیرون بیاورد.

تصور کنید اگر شما آنجا بودید چه کار می کردید ؟ چه توصیه ای برای آن دختر داشتید ؟

اگر خوب موقعیت را تجزیه و تحلیل کنید می بینید که سه امکان وجود دارد :

1ـ دختر جوان باید آن پیشنهاد را رد کند.

2ـ هر دو سنگریزه را در بیاورد و نشان دهد که پیرمرد تقلب کرده است.

3ـ یکی از آن سنگریزه های سیاه را بیرون بیاورد و با پیرمرد ازدواج کند
    تا پدرش به زندان نیفتد.

لحظه ای به این شرایط فکر کنید. هدف این حکایت ارزیابی تفاوت بین تفکر
    منطقی و تفکری است که اصطلاحا جنبی نامیده می شود. معضل این دختر جوان را
    نمی توان با تفکر منطقی حل کرد.

به نتایج هر یک از این سه گزینه فکر کنید، اگر شما بودید چه کار می کردید ؟!

و این کاری است که آن دختر زیرک انجام داد :

دست خود را به داخل کیسه برد و یکی از آن دو سنگریزه را برداشت و به سرعت
    و با ناشی بازی، بدون اینکه سنگریزه دیده بشود، وانمود کرد که از دستش
    لغزیده و به زمین افتاده. پیدا کردن آن سنگریزه در بین انبوه سنگریزه های
    دیگر غیر ممکن بود.

در همین لحظه دخترک گفت : آه چقدر من دست و پا چلفتی هستم ! اما مهم
    نیست. اگر سنگریزه ای را که داخل کیسه است دربیاوریم معلوم می شود
    سنگریزه ای که از دست من افتاد چه رنگی بوده است….

و چون سنگریزه ای که در کیسه بود سیاه بود، پس باید طبق قرار، آن سنگریزه
    سفید باشد. آن پیرمرد هم نتوانست به حیله گری خود اعتراف کند و شرطی را
    که گذاشته بود به اجبار پذیرفت و دختر نیز تظاهر کرد که از این نتیجه
    حیرت کرده است.

نتیجه ای که 100 درصد به نفع آنها بود.

1ـ همیشه یک راه حل برای مشکلات پیچیده وجود دارد.

2ـ این حقیقت دارد که ما همیشه از زاویه خوب به مسایل نگاه نمی کنیم.

محتوای مخفی: اینارو هر کی دوست داشت بخونه 

منم چند سال پیش مثل شما بودم.اما یه روز یه عزیزی بم گفت چرا نشستی فقط قر میزنی اگه راست میگی خودت یه کاری کن.
    علت اینکه من رشته کامپیوترو انتخاب کردم همین بود.
    اگه دوست دارید فقط بغض کنید و بگید چرا ،وضعمون همیشه همین میمونه که میمونه.
    مطمئنم این حرفابه نظر خیلیا چرت و خیال پردازی میاد.اما حداقل یه دلیل میده که بقیه عمرمو حس پوچی نکنم.
    ولی من جواب این سوالمو یه روزی میگیرم و راهشو پیدا میکنم.
    اگه دوست دارید بخندید چون شاد کردن یه مسلمونم کلی ثواب داره.

بازم ممنون که وقت گذاشتید ولی بیشتر فکر کنید با بغض و عصبانیت به جایی نمیرسیم.
    Last edited by dragon-fly; 10-05-2011 at 21:21.

11. 3 کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه میگید چرا مملکت اینجوریه چرا خودرو ساز موفق نداریم چرا هیچ شرکت بزرگ و جهانی نداریم چرا سینما داغونه چرا همه چی داغونه ، یه بحث پیچیده و کلی هست که شاید گوشه هاییش رو بعضی ها گفتن و بعضی ها به اشتباه چیزهایی رو بیان کردن
    اما باید باور کرد برای اینکه یک جامعه پیشرفت لازم انجام بده خیلی از مسایل که به هم مربوط هست باید درست بشه ! بحث زیر ساخت های فرهنگی ، اقتصادی ، علمی و .... چیزهای کمی نیست
    به عنوان مثال خیلی ساده ، خودمون رو نگاه کنیم ، ایا از نظر فرهنگی در جای درستی قرار داریم ؟ بارها تو همین فروم من دیدم به راحتی به ادمها یا عقایدشون بی احترامی میشه ، به راحتی از بی شعوری و بی فکری بی هویتی ادمهایی سخن گفته میشه که فقط شاید در حد یه اسم یا یه مطلب در مورد اونها اطلاعات داشته باشید
    مشکل اولیه این هست که هر کسی در هر حدی با هر اطلاعاتی بدون مطالعه درست به خودش اجازه میده هر رفتاری که می خواد انجام بده و همین جوری حرف بزنه یا کاری انجام بده
    این یه مثال ساده بود از ضعف فرهنگی ما (هزاران مثال واضح رو میتونید با یه نگاه ساده به خودمون پیدا کنیم)
    از نظر اقتصادی هم که واضحه زیر ساخت ها داغون و بدلیل ضعف فرهنگی هم نمیشه این جامعه ساکن و تنبل رو درست کرد ! اخه چه جوری میشه به قشر عظیمی از جامعه که رانت خواری و انواع دوز و کلک و چپاول (از کوچیک تا بزرگ) رو هدف و روش اول زندگی شون قرار گرفته فهموند که باید درست رفتار کنن ! نمونه بارزش مالیات هست که به جز کارمندها هیچ کس درست نمیده !!! و البته کارمند ها هم بحث مفصلی دارند در این زمینه برای خودشون

مشکل ایران از ابتدا این بوده که همیشه دنبال یک قهرمان بوده برای نجات ، همیشه فکر میکرده اگه یک سوپر قهرمان بیاد راحت همه چی درست میشه به خاطر همین هم از ابتدا شاهد این هستیم مردم به راحتی پشت سر یک سری افراد و ایده ها قرار گرفتن بدون هیچ فکری و بعد خواستن بدون هیچ تلاشی اون قهرمان (که می تونه پوشالی باشه) مملک رو درست کنه (خیال خام)

حالا شما بیاید بگید خودرو ساز نداریم چون عوارض 90% هست چرا ازاد نمیشه !! برید یه کم تحقیق کنید که ایا واقعا مشکل اینه ؟؟؟ شما می دونید بزرگترین ورشکسته ها همین ایران خودرو و سایپا هستن ؟ اگه قرار بود ماشین رو دو برابر بدن الان این بود وضعشون ؟؟؟
    نه مشکل کلی هست و اینجوری نیست یه تیکشو درست کنی ! مساله ای هست که احتیاج به کلی زمان و بحث و انرژی داره که از حوصله خیلی ها خارج هست و ما به عنوان یک منتقد راحت ترین راه رو انتخاب می کنیم بهونه و غر زدن و تکرار غر های دیگران بدون فکر و بررسی

13. 8 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

با حرف شما موافقم
    دلایل اقتصاد خراب و خودرو ساز ورشکسته و .... همه مشترک هست
    به نظرم من (دلیلی که خودم متوجه شدم) خودخواهی یکی از عوامل مهم هست کسی که دستش میرسه به قول شما به فکر رانت خواری و دوز و کلک هست و فقط می خواد بار خودش رو ببنده
    مثلا میگن ما از صنایع و دستی وفرش می تونیم درامدی برابر نفت داشته باشیم. این درامد همین طوری از آسمون نمیاد کسایی که تو این زمینه کاره ای هستن باید تلاش کنن ولی متاسفانه اونا به فکر کیسه خودشون هستن و می خوان سریع تر تا می تونن جیب خودشون رو پر کنن. کسی نمیاد تلاش کنه وقت بذاره تا به این درامد زیاد برای کشور برسه و خودش هم به نون نوایی برسه (چون اینقدر خود خواه هستن که نمی خوان زحمت بکشن تحمل ندارن 20 سال صبر کنن تا هم خودشون به ثروت برسن هم کشور)
    یکی رو میشناسم که تو ایران خودرو کار میکنه همین سوال رو ازش پرسیدم که چرا ایران خودرویی که پیکان میساخت 1-2 میلیون می فروخت 7 میلیون ورشکست شد؟ گفت به خاطر دزدیه تنها کسایی که تو ایران خودرو دزدی نمیکنن کارگرا هستن از مهندس جز بگیر تا نمیخوام بگم کی!
    مثلا: یه آقایی می خواد یه کار خونه بزنه باید ماشین آلات خاص این کار رو بخره. نمیاد از حیبش بذاره. یه لیست ماشین آلاتی که لازم داره به ایران خودرو میده، شرکت از خارج وارد میکنه تحویل آقا میده. بعد از چند ماه این آقا تمام این ماشین آلات رو به عنوان اقلام مازاد رد میکنه. ایران خودرو هم اقلام مازادش رو حراج میکنه. همین اقا میره و نصف قیمت تمام ماشین آلات مورد نیاز خودش رو میخره.
    نمونه دیگه اش هم همون شرکت صد هزار تومنی بود که می خواست پروژه 600 میلیون یورویی پل بندر عباس قشم (درست یادم نمیاد) رو انجام بده.
    اینجور چیزا یکی از عوامل مهم وضعیت کنونی هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با حرف شما موافقم
    دلایل اقتصاد خراب و خودرو ساز ورشکسته و .... همه مشترک هست
    به نظرم من (دلیلی که خودم متوجه شدم) خودخواهی یکی از عوامل مهم هست کسی که دستش میرسه به قول شما به فکر رانت خواری و دوز و کلک هست و فقط می خواد بار خودش رو ببنده
    مثلا میگن ما از صنایع و دستی وفرش می تونیم درامدی برابر نفت داشته باشیم. این درامد همین طوری از آسمون نمیاد کسایی که تو این زمینه کاره ای هستن باید تلاش کنن ولی متاسفانه اونا به فکر کیسه خودشون هستن و می خوان سریع تر تا می تونن جیب خودشون رو پر کنن. کسی نمیاد تلاش کنه وقت بذاره تا به این درامد زیاد برای کشور برسه و خودش هم به نون نوایی برسه (چون اینقدر خود خواه هستن که نمی خوان زحمت بکشن تحمل ندارن 20 سال صبر کنن تا هم خودشون به ثروت برسن هم کشور)
    یکی رو میشناسم که تو ایران خودرو کار میکنه همین سوال رو ازش پرسیدم که چرا ایران خودرویی که پیکان میساخت 1-2 میلیون می فروخت 7 میلیون ورشکست شد؟ گفت به خاطر دزدیه تنها کسایی که تو ایران خودرو دزدی نمیکنن کارگرا هستن از مهندس جز بگیر تا نمیخوام بگم کی!
    مثلا: یه آقایی می خواد یه کار خونه بزنه باید ماشین آلات خاص این کار رو بخره. نمیاد از حیبش بذاره. یه لیست ماشین آلاتی که لازم داره به ایران خودرو میده، شرکت از خارج وارد میکنه تحویل آقا میده. بعد از چند ماه این آقا تمام این ماشین آلات رو به عنوان اقلام مازاد رد میکنه. ایران خودرو هم اقلام مازادش رو حراج میکنه. همین اقا میره و نصف قیمت تمام ماشین آلات مورد نیاز خودش رو میخره.
    نمونه دیگه اش هم همون شرکت صد هزار تومنی بود که می خواست پروژه 600 میلیون یورویی پل بندر عباس قشم (درست یادم نمیاد) رو انجام بده.
    اینجور چیزا یکی از عوامل مهم وضعیت کنونی هست
    اقتصاد ما وضعش خیلی خرابه
    یه مثلا کوچیک میزنم
    برای ساخت یک پل در ... وزارت راه پروژه را به مناقصه گذاشت
    شرکت ... مناقصه رو برنده شد
    سپس این شرکت با برداشتن درصدی از هزینه ها پروژه رو به شرکت دیگه ای واگذار کرد
    شرکت بعدی هم که اصلا وجود خارجی نداشت و فقط کارش دلالی بود این پروژه رو دوباره با برداشتن یه درصد دیگه به یه شرکت دیگه داد.
    خلاصه خسته تون نکنم
    این چرخ و فلک بازی ها ادامه داشت تا پروژه دست 7 تا شرکت یا بیشتر چرخید در آخر سر شرکت ... که همون اول مناقصه رو برنده شده بود دوباره پروژه رو گرفت و انجام داد.
    اینجور شد که بعدا میبینی پل مذکور هنوز راه نیوفتاده تعطیل شد
    به علتهای فراوان مثلا آسفالت نا مناسب یا جدول خراب یا پایه های نا مناسب پل و لرزشهای مکرر اطراف و یا نشست زمین
    خوب وقتی مدیریت نباشه همینه دیگه
    وزارت راه باید نظارت دقیق میکرد که این اتفاق نیوفته
    مثال خیلی زیاده
    این نمونه یکی از رانتخواری هاست

16. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

بیف استراگون غذایه چه کشوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •